Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pibe Mølle Vin & Ost søger medarbejder

Pibe Mølle Vin & Ost søger medarbejder
 
Vi søger en erfaren, fuldtids butiksmedhjælper i forbindelse med, at en af vore trofaste medarbejdere går på pension med udgangen af april måned. Læs nedenstående grundigt, inden du søger – ansøgninger, der åbenlyst ikke opfylder kravene til stillingen, vil ikke blive besvaret, men slettet straks.

Vores væsentligste vareområder er Ost, Vin, Spiritus (den bedre ende), Charcuterie og Chokolade, hvorfor fagkendskab indenfor disse varegrupper er af afgørende betydning for at varetage jobbet. Da vi handler med fødevarer er det vigtigt, at du har hygiejnebevis eller som minimum er bekendt med de gældende regler omkring håndtering og mærkning af fødevarer.

Det daglige arbejde består i kundebetjening, rengøring, varemodtagelse, prismærkning, opstilling af varer, dekoration, pakning af gavekurve, daglig afstemning med mere. Vi har mange faste kunder, som kommer ofte i butikken, og det er derfor vigtigt, at du har god sans for kundepleje – vi har altid tid til en snak med kunderne – nye såvel som gamle. 

  
Butikken har åbent alle ugens dage året rundt med undtagelse af egentlige helligdage (Jul, Nytår, Påske og Pinse), og som fuldtidsmedarbejder vil du fast have fire hverdage om ugen, fri hver tredje lørdag samt arbejde hver fjerde søndag. Bemærk, at der er begrænset mulighed for afholdelse af ferie i Juli og August, da disse måneder er højsæson for butikken med mange sommerhusgæster i området.

Du kan se mere om butikken på vores hjemmeside www.pibemoelle.dk eller på Facebook. 

Ansøgninger bedes sendt via knappen "Send ansøgning". I medfør af reglerne i Persondataforordningen vil alle ansøgninger og tilhørende data - efter besættelse af stillingen – blive slettet permanent. Tiltrædelse primo Maj / snarest - løn efter aftale. 

Ansøgningsfrist: 26. maj 2019

Kontaktperson ved spørgsmål
Niels Hammerich
Hovednummer: 48794090
Mobil: 24447928
Email: niels@hammerich.info


Beskrivelse af virksomheden 
Specialbutik med salg af Ost, Vin, Spiritus, Charcuterie, Chokolade, Øl & Vand med mere.

Se mere på vores ansøgersite: https://pibemoelle.brandero.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.