Pilebo søger dig, der er sygeplejerske og brænder for den komplekse sygepleje og rehabilitering.

Kan du arbejde i spændingsfeltet mellem den akutte, komplekse og den rehabiliterende sygepleje, så er du måske den kollega, vi søger til en fast aftenvagtsstilling på Pilebo.

Stillingen er på 28,52 timer/ugentlig, med vagt hver 2. weekend (ulige uger) med 5/2 rul. 
Du vil som aftensygeplejerske blive en del af et dynamisk, velfungerende team bestående af 1 sygeplejerske og 4 social- og sundhedsassistenter.

Pilebo har 23 midlertidige pladser. Borgerne har ofte meget komplekse og akutte pleje- og træningsbehov. På afsnittet er ansat sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, fysioterapeuter og ergoterapeuter.

Pilebo er et afsnit i konstant udvikling, der fagligt spænder vidt fra borgere med ortopædiske, neurologiske, kirurgiske og medicinske lidelser med varierende formål og længde for opholdet. Pilebo varetager også terminale forløb. Der arbejdes struktureret ud fra standard for rehabiliteringsforløb på ældreområdet med kontaktpersonsbegrebet, mål og plan møder, visitationsmøder og ugentlige borgergennemgang i et tæt tværfagligt samarbejde.

Som sygeplejerske vil du være ansvarlig for koordinering og prioritering af de sygeplejefaglige opgaver i samarbejdet med kolleger. Du vil indgå direkte i de komplekse forløb, modtage nye borgere og deltage i tilrettelæggelsen af plejen, således at der opnås og bevares en høj faglig kvalitet.

Vi forventer at du:

   • Kan indgå i et tæt samarbejde med borgere, pårørende, kolleger og med kommunens øvrige sundhedspersonale, om at skabe det bedst mulige forløb for borgerne.
   • Kan bevare overblikket og understøtte en høj kvalitet i udførelsen af observationer og sygepleje, herunder medicinadministration og dokumentation.
   • Oplever glæde ved at dele viden, supervision og sparring med kolleger.
   • Har blik for den enkelte borgers trivsel og ressourcer og kan arbejde
 med udgangspunkt i en rehabiliterende tilgang.
   • Er mødestabil.
 

Vi kan tilbyde dig:

   • Komplekse sygeplejefaglige udfordringer.
   • Engagerede og kompetente kolleger.
   • Mulighed for at påvirke udviklingen gennem daglig praksis herunder samarbejdet på tværs af fagligheder og sektorer.
   • En arbejdsplads der prioriterer trivsel, medindflydelse og engagement hos sine medarbejdere.
   • Et godt arbejdsmiljø, hvor tillid og respekt, humor, samarbejde og faglig stolthed prioriteres højt.
   • 2 dages kursus ”Den akutte dårlige borger”, SimNord Hillerød Hospital.
   • Et tværkommunalt uddannelsesforløb for nyansatte sygeplejersker.
   • Telemedicin, Sårkursus.
 

Fredensborg kommune er en del af et netværk af 8 kommuner i Nordsjælland. De 8 kommuner ser sygeplejersken som en nøgleperson i det nære sundhedsvæsen. Vi samarbejder om at tilbyde den bedst mulige introduktion og fag udvikling for nyansatte sygeplejersker.
 
Yderligere oplysninger:

Lystholm Pleje- og Aktivitetscenter er beliggende i Fredensborg Kommune i nyere byggeri omgivet af grønne arealer.

Vil du høre mere om stillingen, eller er du interesseret i et besøg på Lystholm, før du evt. ansøger, er du velkommen til at ringe til Gruppeleder Inge Birch på tlf. 7256 2819

Send din ansøgning til os gennem linket nedenunder.
Ansøgningsfrist: Mandag den 23. april kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler afholdes onsdag den 25. april.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejerske til Hjemmeplejen, gr. 10

Helsingør Kommune

Helsingør
SygeplejerskeHjemmeplejen i Helsingør Kommune søger sygeplejerskeVil du være sygeplejerske i fremtidens hjemmepleje, det nære sundhedsvæsen hvor viden og samarbejde prioriteres højt?Hjemmeplejen Gruppe 10 Espergærde, der holder til på Gylfesvej 17 D...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Aftensygeplejersker til Hjemmeplejen

Helsingør Kommune

Helsingør
Hjemmeplejen Hjemmeplejen i Helsingør Kommune søger aftensygeplejersker Er du frisk og tør du gå nye veje? Så er du måske en af vores nye aftensygeplejersker i Helsingør Kommune? Vi ønsker os en eller flere dygtige kollegaer der vil arbejde mellem 2...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Afdelingssygeplejerske til Akutafdelingen, Hillerød

Akutafdelingen

Hillerød
Vi søger en engageret, fagligt dygtig og motiverende afdelingssygeplejerske, som evner at forene ledelse og klinik. En afdelingssygeplejerske, der sammen med et dygtigt og engageret personale vil være med til at sikre, at Akutafdelingen lever op til...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Sygeplejerske til psykiatrisk akutmodtagelse i Hillerød (primært aften- og/eller nattevagter)

Psykiatrisk Center Nordsjælland

Hillerød
Er du til akut psykiatri? Er du sygeplejerske, erfaren såvel som nyuddannet, og overvejer du at søge arbejde indenfor psykiatrien, så har vi et spændende job til dig. Lukket akut modtagelse i Hillerød modtager hovedsageligt patienter med svære psyki...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Sygeplejerske søges til Gynækologisk Afdeling, Nordsjællands Hospital - Hillerød

Gynækologisk og Obstetrisk Afdeling

Hillerød
Engagement og høj faglighed er det dig? Gynækologisk Afdeling består af et sengeafsnit, ambulatorier for almen- og onkologisk gynækologi samt en bækkenbundsklinik. De akutte gynækologiske patienter kommer direkte i afdelingen aften og nat samt weeke...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018