Pilot Plant Specialist

Vær med til at erstatte giftstoffer i landbruget med bæredygtige insekt-pheromoner

BioPhero er en biotek start-up i København som udvikler og producerer prisgunstige, sikre og miljøvenlige erstatninger til traditionelle insektbekæmpelsesmidler. Vores mål er at gå forrest i omstillingen mod et mere bæredygtigt landbrug, ved at udvikle reelle effektive og økonomiske alternativer i form af sikre pheromon-baserede produkter, som den fremtidige metode til insektkontrol, uden at dræbe insekterne og uden at udvikle resistens.

BioPhero blev stiftet i 2016 som et spin-out fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og har tiltrukket investeringer fra Novo Seeds, Syngenta Ventures, og Syddansk Innovation. Vi er godt 20 ansatte og holder til centralt i København på Østerbro.

 

Jobbet

Som Pilot Plant Specialist vil dine arbejdsopgaver være opbygning af større laboratorie-opstillinger i kg-skala, pilot udstyr i 100kg-skala, samt testkørsler både her i huset, hos leverandører og eksterne partnere i tons-skala. Hertil kommer også arbejde med automatisering, procesovervågning og produktion af kundeprøver. Hverdagen er meget afvekslende med mange spændende opgaver, hvor der er stor plads til gode ideer og praktiske evner.

  • Vi arbejder I et internationalt miljø så du er vant til at kommunikere på engelsk skrift og tale til daglig.
  • Du er sandsynligvis uddannet som ingeniør, maskinmester, kemotekniker, eller matcher tilsvarende som erfaren proces-teknolog.
  • Vi forventer at du har nogle års erfaring med pilot skala arbejde indenfor kemisk- eller biokemisk industri og har interesse og flair for både det tekniske og det driftsmæssige.
  • Som person er du selvstændig, imødekommende og fleksibel, og vil trives i et team hvor vi knokler på med godt humør.
  • Vi arbejder med fermentering, en lang række downstream enhedsoperationer, kemiske reaktioner, overvågning og instrumentering. Du er på hjemmebane her.
  • Du er god til at planlægge, er systematisk og arbejder med fokus på sikkerhed
  • Praktisk erfaring og referencer er en ubetinget fordel

Vi har et godt og positivt arbejdsmiljø præget af entusiasme, gå-på-mod og can-do-indstilling, som vi ønsker du trives i og vil bidrage til. Der skal regnes med nogle rejsedage, særligt omkring test hos eksterne partnere i EU. Der kan også være behov for at tilse opgaver udenfor almindelig arbejdstid, men vi er gode til at planlægge.

Ansøgere vil blive vurderet I takt med at de kommer ind, så send gerne dine ansøgning med det samme da det er en fordel. Ansøgningsfristen slutter 31. december, og man må gerne starte så hurtigt som muligt.

Vi håber meget at høre fra dig, hvis du har lyst til at være med til at gøre en positiv forskel for landbruget, miljøet og for BioPhero.

Send dit CV og ansøgning som PDF-fil (ellers bliver den ikke uploadet). Hvis du gerne vil høre nærmere om stillingen er du velkommen til at kontakte Jesper Dohrup (Procesudviklings- og produktionschef) på 60590001.

Læs mere på www.biophero.com.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.