Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pilottekniker til formuleringsudvikling

Hos BASF skaber vi kemi for en bæredygtig fremtid. Vi kombinerer økonomisk succes med miljøbeskyttelse og social ansvarlighed. De ca. 114.000 ansatte i BASF-koncernen arbejder for at bidrage til succes for vore kunder, som man finder i næsten alle brancher og i næsten ethvert land over hele verden. Vores produkter er opdelt i fem segmenter: Chemicals, Performance Products, Functional Materials & Solutions, Agricultural Solutions og Oil & Gas.
 
BASF A/S Ballerup har gennem årene ved konstant innovation udviklet en proces, som er helt unik. Vi er specialiserede i mikroindkapslede formuleringer af vitaminer, carotenoider, fiskeolier, aroma- og farvestoffer. Vores produkter anvendes hovedsagelig til fødevare-, drikkevare- og medicinalindustrien. Vi beskæftiger ca. 150 medarbejdere.
 
Vi søger nu en dygtig, selvstændig og initiativrig tekniker, der kan arbejde i vores pilotanlæg og hjælpe os med at videreudvikle vores unikke teknologier og produkter.
 
Hvad du kan forvente:
Som vores pilottekniker vil du blive en del af udviklingsafdelingens team bestående af ingeniører, farmaceuter, laboranter og procesoperatører m.m.
 
Dine primære arbejdsopgaver vil indeholde:

  • Planlægning, rapportering og udførsel af forsøg på vores pilotanlæg.
  • Løbende faglig sparring med projektledere og laboratorieteam i forbindelse med udviklingsprojekter.
  • Samarbejde og troubleshooting med vores R&D ingeniør indenfor test af nye teknologier, processer og nyt udstyr.
Hvad vi forventer:
  • En uddannelse som procesteknolog, procesoperatør eller lignende.
  • Erfaringer fra pilotarbejde, nysgerrighed for at tilegne sig ny viden og interesse i at blive ekspert i vores teknologier og processer.
  • En igangsættertype med lyst til at tage ejerskab og drive tingene fremad – også når tingene ikke er givet på forhånd.
  • En initiativrig person, der er motiveret af forandringer og har mod til at udfordre det eksisterende.
  • En person med et åbent og positivt sind og gode samarbejdsegenskaber, der virker motiverende på andre ikke mindst, når forandringsprocesser skal drives fremad.
Hvad vi tilbyder:
Ansvar fra første dag i et udfordrende arbejdsmiljø og med læring i jobbet som del af et engageret team.  En konkurrencedygtig lønpakke, der inkluderer attraktive goder og fremragende karrieremuligheder i en international virksomhed.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Elevatortekniker

Job og Vikargården IVS

København
Elevator tekniker søges. Mulighed for fastansættelse Kvalifikationer og kompetencer: Du kan arbejde selvstændigt og i et team. . Du er kvalitetsbevidst og god til at få noget for hånden. Opgaver Du skal som Elevator-tekniker servicere vores mange ku...
Indrykket:18. september 2018
Udløbsdato:17. oktober 2018

Tekniker til drift og vedligehold

CAPAX RECRUITMENT ApS

København
Tekniker til drift og vedligehold af bygningsområdet hos stor international virksomhed på Fyn Har du god håndværksmæssig forståelse når det gælder holdbare byggetekniske løsninger indenfor bygninger, ventilation eller tekniske installationer? Så er ...
Indrykket:9. oktober 2018
Udløbsdato:4. december 2018