Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pindstrupskole og Børnehus søger leder

Syddjurs Kommune søger en skoleleder til Pindstrup skole og Børnehus, da den nuværende leder er gået på pension. Derfor søger vi en ny leder der kan løfte de fremtidige udfordringer for skolen, en leder der kan sikre et særdeles høj fagligt niveau inden for et stramt budget og kan fastholde og udvikle den stærke kultur der præger organisationen.

Pindstrupskolen og Børnehuset er Syddjurs Kommunes Specialcenter, hvor Børnehuset rummer såvel specialtilbud for hele kommunen samt dagpasningstilbud til distriktets almene børnegruppe.

Pindstrup Skole er en specialskole og Børnehuset tæller omkring 100 elever fra 0. til 9. klasse med særlige behov. Børnehuset har 10 børn i specialafdeling, 12 vuggestuebørn samt 25 børnehavebørn i det almene pasningstilbud. Samlet har organisationen ca. 90 fagligt dygtige og passionerede medarbejdere (lærer, pædagoger samt administrative medarbejdere). Heraf de 20 i børnehuset

På Pindstrupskolen fokuseres der på elever med ADHD, autismespektrumsforstyrrelser (ASF), generelle indlæringsvanskeligheder og sociale/følelsesmæssige vanskeligheder. Man har igennem årene dygtiggjort sig i forhold til elever med udfordringer indenfor ovennævnte områder. Personalet har mange års erfaring, uddannelse og viden indenfor specialområdet. ATLASS metoden er fast forankret i alle områder i organisationen og benyttes som fast ståsted i det daglige arbejder.

Som leder for Pindstrup Skole og Børnehus får du en unik mulighed for at præge og videreudvikle en velfungerende, veletableret og faglig stærk organisation. Du skal derfor både være dygtig til at skabe værdi i det eksisterende og udfordre der, hvor behovet er størst.

Som leder og kontraktansvarlig for Skole og Børnehus bliver du øverste ansvarlige for den faglige/pædagogiske udvikling, administration og drift, økonomi og personale. Du refererer til chefen for Børn og Læring og indgår i ledergruppen med Kommunens øvrige skoleledere og ledere af Dagtilbud.

Vores kommende nye leder.
I udvælgelsen vil der blive lagt vægt på erfaringsbaggrunden og på de ledelsesmæssige og personlige kompetencer:

  • Relevant uddannelsesmæssig baggrund gerne fra det specialpædagogiske område
  • Relevant ledelseserfaring – gerne erfaring med ledelse af ledere
  • En relevant lederuddannelse – eller er indstillet på at gå i gang med en
  • Solid forankring i og baggrund fra den specialpædagogiske verden, herunder være velfunderet i tidens pædagogiske og faglige udvikling. Gerne forståelse for ATLASS
  • Erfaring med økonomistyring i forbindelse med skoledrift
  • Stærke relationelle kompetencer. Tilstræber åbenhed i alle samarbejdsrelationer, aktivt lyttende og agerende med nærvær og empati. Du formår at anerkende og lytte til både børn, forældre og ansatte
  • Retningssættende, handlekraftig og tydelig - leverer klare udmeldinger og hurtig indgriben, når det kræves.
  • Tilgængelighed i hverdagen

Ansøgningsfristen er den 15. november 2020  

Se mere om stillingen ved at hente den fulde job og stillings profil her:

Jobprofil til Pindstrup Skole

eller kontakt Chef for Børn og Læring Per Larsen på tlf. 24 48 65 78


”Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.”.

Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV. (De vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format).

TIPS: Syddjurs Kommune anvender digital rekruttering, se ledige stillinger på Syddjurs. dk / job.

Syddjurs Kommune har omkring 43.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en kommune i udvikling og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, som er et fællesskab mellem de 12 østjyske kommuner. Tilsammen en million østjyder, en halv million arbejdspladser og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet.

Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i kommunens vision ”Vi gør det – sammen” og i kommunens værdier; åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever i hverdagen internt og i mødet med borgere og samarbejdspartnere.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.