Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pizzabager og køkkenmedhjælper/grillmedarbejder søges

Mors Grill søger to nye medarbejdere 1) Pizzabager 2) køkkenmedhjælper/grillmedarbejder med erfaring.

Begge stillinger er deltid ca. 10-15 timer ugentligt.

Du skal have erfaring med arbejdsopgaverne, og du forstår og taler dansk.

Hvis du er interesseret i jobbet, kan du møde personligt op med din ansøgning til Iman Polis eller ringe til Iman på tlf. 6035 4148. 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329802829Phoenix-67b568c212018-06-25T00:00:00Pizzabager og køkkenmedhjælper/grillmedarbejder søges

Mors Grill søger to nye medarbejdere 1) Pizzabager 2) køkkenmedhjælper/grillmedarbejder med erfaring.

Begge stillinger er deltid ca. 10-15 timer ugentligt.

Du skal have erfaring med arbejdsopgaverne, og du forstår og taler dansk.

Hvis du er interesseret i jobbet, kan du møde personligt op med din ansøgning til Iman Polis eller ringe til Iman på tlf. 6035 4148. 

2018-06-30T10:50:02.417 Mors Grill søger to nye medarbejdere 1) Pizzabager 2) køkkenmedhjælper grillmedarbejder med erfaring. Begge stillinger er deltid ca. 10-15 timer ugentligt. Du skal have erfaring med arbejdsopgaverne, og du forstår og taler dansk. Hvis du er interesseret i jobbet, kan du møde personligt op med din ansøgning til Iman Polis eller ringe til Iman på tlf. 6035 4148.11Jobnet67b568c2100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-06-30T00:00:0000010EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandNordjyllandAalborg3232934Mors Grill11Vestergade 699400NørresundbyDKDanmark0polisiman79@yahoo.comDKDanmarkDKDanmark7Deltid46Permanent562839JobNet481640948164091000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=67b568c2https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=67b568c2https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=67b568c2&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=67b568c2&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/12.jpgSom Køkkenmedhjælper hos Mors Grill bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12008001Dansk3Læse/ tale913220Køkkenmedhjælper18Hotel og restauration354722045Iman Polis Mikhapolisiman79@yahoo.comDKDanmarkDKDanmark329943995Frokostkøkken i Aalborg-Opvasker/køkkenmedarbejderRobot Har du lyst til at arbejde i et frokostkøkken i Aalborg som opvasker køkkenmedhjælper, så er det måske lige dig, vi har brug for. Finder du jobbet interessant og spændende, skal du ikke tøve med at kontakte os via dette link: http: www.klapjob.dk for-dig-der-soeger-et-klapjob ansoegningsskema-til-klapjob Det er en forudsætning for at kunne komme i betragtning jobbet at man er tilkendt førtidspension. Jobbet er særligt designet og tilpasset til mennesker med kognitive handicap. Ansøgere som ikke er målgruppen, vil derfor ikke kunne forvente svar på deres henvendelser. Arbejdsopgaverne kan f.eks. være: Opvask Lettere køkkenarbejde Rengøring af køkken Du skal være: Motiveret for at arbejde i et storkøkken Selv være i stand til at komme på arbejde Være engageret i dit arbejde Være pålidelig og stabil Være god til at holde orden Møde til tiden Stillingen er på deltid, og det ugentlige timetal og arbejdstiden aftales nærmere. Før ansættelsen skal der fremvises straffeattest. Stillingen er slået op i samarbejde med KLAPjob, og vil derfor blive besat i et samarbejde med virksomheden og KLAPjobs jobkonsulent.

Har du lyst til at arbejde i et frokostkøkken i Aalborg som opvasker/køkkenmedhjælper, så er det måske lige dig, vi har brug for. 

Finder du jobbet interessant og spændende, skal du ikke tøve med at kontakte os via dette link: http://www.klapjob.dk/for-dig-der-soeger-et-klapjob/ansoegningsskema-til-klapjob/

Det er en forudsætning for at kunne komme i betragtning jobbet at man er tilkendt førtidspension. Jobbet er særligt designet og tilpasset til mennesker med kognitive handicap. 

Ansøgere som ikke er målgruppen, vil derfor ikke kunne forvente svar på deres henvendelser.

 

Arbejdsopgaverne kan f.eks. være:

 • Opvask
 • Lettere køkkenarbejde
 • Rengøring af køkken 

Du skal være:

 • Motiveret for at arbejde i et storkøkken
 • Selv være i stand til at komme på arbejde
 • Være engageret i dit arbejde
 • Være pålidelig og stabil
 • Være god til at holde orden
 • Møde til tiden

 

Stillingen er på deltid, og det ugentlige timetal og arbejdstiden aftales nærmere.

Før ansættelsen skal der fremvises straffeattest.

Stillingen er slået op i samarbejde med KLAPjob, og vil derfor blive besat i et samarbejde med virksomheden og KLAPjobs jobkonsulent.

KLAPjobAalborg2019-01-16T00:00:002019-02-15T00:00:00
329935487Deltids køkkenmedhjælper søgesRobot Vi søger snarest muligt en køkkenmedhjælper til at hjælpe med anretning og forefaldende arbejde. Arbejdstiden er ca. 3-6 timer fredag morgen formiddag middag efter behov. I forbindelse med helligdage kan der være andre arbejdstider. Det er vigtigt, at du er fleksibel, effektiv og arbejder hurtigt og systematisk. Erfaring er ikke en nødvendighed, da grundig oplæring vil finde sted. Send skriftlig ansøgning pr. e-mail job-aalborg@australian.dk.

Vi søger snarest muligt en køkkenmedhjælper til at hjælpe med anretning og forefaldende arbejde. Arbejdstiden er ca. 3-6 timer fredag morgen/ formiddag/ middag efter behov. I forbindelse med helligdage kan der være andre arbejdstider. Det er vigtigt, at du er fleksibel, effektiv og arbejder hurtigt og systematisk. Erfaring er ikke en nødvendighed, da grundig oplæring vil finde sted. Send skriftlig ansøgning pr. e-mail job-aalborg@australian.dk.

Australian Barbecue ApSAalborg2019-01-03T00:00:002019-02-28T00:00:00
329937797Reserve/0-timers kontrakt til kantinen på Arla Foods i HobroRobot Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger! Din daglige arbejdsplads Vi søger en reserve til vores kantine hos Arla Foods i Hobro. Vores team består af 4 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 70 gæster. Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at: Tilberede varm kold buffet, salatbar og bagning, e-smiley. Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring. Vores forventninger til dig Du er madhåndværker med passion for mad. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave både den kolde varme buffet og salatbar. Du elsker at bage og er god til det. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Du har et godt og stærkt helbred, du er selvstændig, og har overblik til at arbejde alene. Vigtigst af alt du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør. Du kan genkende dig selv i vores værdier: rlighed, åbenhed og respekt Passion for kvalitet Succes ved teamwork Ansvar Vi kan attitude Vi tilbyder En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, En 0 timers kontrakt, hvor du vil blive indkaldt efter behov. Arbejdstiden kan være enten i dagtimerne eller om natten. Løn efter overenskomst. Arbejdssted. Eurest kantine hos Arla Foods Hobro. Skrivevej 39 9500 Hobro. Arbejdstider: Er imellem kl. 7.00 til 14.00, eller imellem kl. 22.00 til 06.00 Antal arbejdstimer i henhold til aftale med køkkenchefen Tiltrædelse pr. - Efter aftale Din ansøgning Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende. Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Tjalfe Pedersen på 23688329. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgningsfrist pr. 01.02.2019. Om Eurest Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

 

Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger!

Din daglige arbejdsplads
Vi søger en reserve til vores kantine hos Arla Foods i Hobro. Vores team består af 4 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 70 gæster.

Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at:

 • Tilberede varm/ kold buffet, salatbar og bagning, e-smiley.
 • Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring.

Vores forventninger til dig
Du er madhåndværker med passion for mad. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave både den kolde / varme buffet og salatbar. Du elsker at bage og er god til det. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Du har et godt og stærkt helbred, du er selvstændig, og har overblik til at arbejde alene. Vigtigst af alt – du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør.

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

 • Ærlighed, åbenhed og respekt
 • Passion for kvalitet
 • Succes ved teamwork
 • Ansvar
 • ”Vi kan” attitude

Vi tilbyder
En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, En 0 timers kontrakt, hvor du vil blive indkaldt efter behov. Arbejdstiden kan være enten i dagtimerne eller om natten. Løn efter overenskomst.

Arbejdssted.
Eurest kantine hos Arla Foods Hobro.
Skrivevej 39
9500 Hobro.

Arbejdstider:

Er imellem kl. 7.00 til 14.00, eller imellem kl. 22.00 til 06.00

Antal arbejdstimer i henhold til aftale med køkkenchefen

Tiltrædelse pr. - Efter aftale

Din ansøgning
Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende.
Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef  Tjalfe Pedersen på 23688329. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist pr. 01.02.2019.

Om Eurest
Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen – og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

 

 

Eurest Kantine, Arla Foods HobroHobro2019-01-07T00:00:002019-02-01T00:00:00
329946136Hannæs Børnehus søger husassistentRobot Vi søger en husassistent, der kan lave mad til hele børnehuset. Du skal kunne lave sund mad til 0-6 årige børn, ud fra Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Du er en person med godt humør, der synes det er dejligt med børn omkring dig. Du er fleksibel og rummelig i forhold til at det er en arbejdsplads med børn. Køkkenet er centralt placeret i huset, der vil derfor altid enten være børn eller voksne omkring dig. Hannæs børnehus er en kommunal integreret institution, som ligger i Frøstrup. Vi er normeret til 10 vuggestuebørn og 38 børnehavebørn. Forventninger: Vi forventer, at du selvstændigt kan lave mad fra bunden, og bage boller brød. Vi forventer, at du kan overholde budgettet, og minimere madspild. Vi forventer, at du kan strukturere din hverdag. Vi forventer, at du kan samarbejde med resten af personalegruppen. Vi forventer, at du kan være med til at udvikle børnehuset på dit område. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn. Ansættelsen er snarest muligt. Stillingen er på 20 timer ugentligt. For yderligere oplysninger Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til pædagogisk leder Line Maria Sandal på tlf. 9917 3575. Ansøgningsfrist den 4. februar 2019 kl. 8.00.Vi søger en husassistent, der kan lave mad til hele børnehuset. Du skal kunne lave sund mad til 0-6 årige børn, ud fra Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Du er en person med godt humør, der synes det er dejligt med børn omkring dig. Du er fleksibel og rummelig i forhold til at det er en arbejdsplads med børn. Køkkenet er centralt placeret i huset, der vil derfor altid enten være børn eller voksne omkring dig.

Hannæs børnehus er en kommunal integreret institution, som ligger i Frøstrup. Vi er normeret til 10 vuggestuebørn og 38 børnehavebørn.

Forventninger:

 • Vi forventer, at du selvstændigt kan lave mad fra bunden, og bage boller/brød.
 • Vi forventer, at du kan overholde budgettet, og minimere madspild.
 • Vi forventer, at du kan strukturere din hverdag.
 • Vi forventer, at du kan samarbejde med resten af personalegruppen.
 • Vi forventer, at du kan være med til at udvikle børnehuset på dit område.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.
Ansættelsen er snarest muligt.
Stillingen er på 20 timer ugentligt.

For yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til pædagogisk leder Line Maria Sandal på tlf. 9917 3575.

Ansøgningsfrist den 4. februar 2019 kl. 8.00.

Hannæs BørnehusFrøstrup2019-01-21T00:00:002019-02-04T00:00:00
329946129Kantinen på Thisted Rådhus søger en køkkenhjælpRobot Og har du særlig flair for at arbejde med det grønne i et køkken, så har vi brug for dig. Vi søger en dygtig og fleksibel medarbejder, der vil arbejde ind i et team med et stort engagement og godt humør. Vi forventer, at du kan arbejde kreativt indenfor de rammer, som kantinen byder på. Du må gerne have flair for at arbejde med friske grøntsager og hvordan de kan indgå på nye måder i madlavningen. Vi har brug for, at du udviser selvstændighed i arbejdet, at du har gode samarbejdsevner og er fleksibel, da vi ikke altid kan se, hvad morgendagen bringer. Kantinen på Rådhuset står for den daglige forplejningen til husets medarbejdere, gæster, kursister, direktion samt kantinen på henholdsvis Jobcenteret og Teknik & Erhverv. Det er et travlt køkken med en høj faglig tilgang til opgaverne. Teamet er sammensat af kokke, ernæringsassistenter og elever. Kantinen blev totalrenoveret i 2013 med nye køkkenfaciliteter og med plads til 140 gæster. Selve kantinen bruges også til receptioner og andre større arrangementer i kommunen. Vi har fokus på madspild, økologi og sundhed, som fint afspejler, at vi er en afdeling i konstant udvikling. Vi kan tilbyde et job med mange faglige udfordringer, gode kollegaer og et udviklende miljø, hvor du er en aktiv medspiller i teamet. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn. Ugentlig timetal 37 timer pr. uge. Timerne er primært i dagtimerne, men der kan forekomme arrangementer uden for normal arbejdstid. Ansættelsesdato 1. februar 2019 eller snarest herefter. For yderligere information Kan kantineleder Knud-Erik Jensen kontaktes på mobil 23 38 43 36 eller skriv til kej@thisted.dk . Ansøgningsfrist den 28. januar 2019 kl. 8.00 Samtaler forventes afholdt i uge 5. Og har du særlig flair for at arbejde med det grønne i et køkken, så har vi brug for dig.

Vi søger en dygtig og fleksibel medarbejder, der vil arbejde ind i et team med et stort engagement og godt humør. Vi forventer, at du kan arbejde kreativt indenfor de rammer, som kantinen byder på. Du må gerne have flair for at arbejde med friske grøntsager og hvordan de kan indgå på nye måder i madlavningen.

Vi har brug for, at du udviser selvstændighed i arbejdet, at du har gode samarbejdsevner og er fleksibel, da vi ikke altid kan se, hvad morgendagen bringer.

Kantinen på Rådhuset står for den daglige forplejningen til husets medarbejdere, gæster, kursister, direktion samt kantinen på henholdsvis Jobcenteret og Teknik & Erhverv. Det er et travlt køkken med en høj faglig tilgang til opgaverne. Teamet er sammensat af kokke, ernæringsassistenter og elever.

Kantinen blev totalrenoveret i 2013 med nye køkkenfaciliteter og med plads til 140 gæster. Selve kantinen bruges også til receptioner og andre større arrangementer i kommunen. Vi har fokus på madspild, økologi og sundhed, som fint afspejler, at vi er en afdeling i konstant udvikling.

Vi kan tilbyde et job med mange faglige udfordringer, gode kollegaer og et udviklende miljø, hvor du er en aktiv medspiller i teamet.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.

Ugentlig timetal 37 timer pr. uge. Timerne er primært i dagtimerne, men der kan forekomme arrangementer uden for normal arbejdstid.

Ansættelsesdato – 1. februar 2019 eller snarest herefter.

For yderligere information
Kan kantineleder Knud-Erik Jensen kontaktes på mobil 23 38 43 36 eller skriv til kej@thisted.dk .

Ansøgningsfrist den 28. januar 2019 kl. 8.00

Samtaler forventes afholdt i uge 5.

Rådhuset ThistedThisted2019-01-21T00:00:002019-01-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Frokostkøkken i Aalborg-Opvasker/køkkenmedarbejder

KLAPjob

Aalborg
Har du lyst til at arbejde i et frokostkøkken i Aalborg som opvasker køkkenmedhjælper, så er det måske lige dig, vi har brug for. Finder du jobbet interessant og spændende, skal du ikke tøve med at kontakte os via dette link: http: www.klapjob.dk fo...
Indrykket:16. januar 2019
Udløbsdato:15. februar 2019

Deltids køkkenmedhjælper søges

Australian Barbecue ApS

Aalborg
Vi søger snarest muligt en køkkenmedhjælper til at hjælpe med anretning og forefaldende arbejde. Arbejdstiden er ca. 3-6 timer fredag morgen formiddag middag efter behov. I forbindelse med helligdage kan der være andre arbejdstider. Det er vigtigt, ...
Indrykket:3. januar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019

Reserve/0-timers kontrakt til kantinen på Arla Foods i Hobro

Eurest Kantine, Arla Foods Hobro

Hobro
Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger! Din daglige arbejdsplads Vi søger en reserve til vores kantine hos Arla Foods i Hobro. Vores team består af 4 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 70 gæster. Du kommer t...
Indrykket:7. januar 2019
Udløbsdato:1. februar 2019

Hannæs Børnehus søger husassistent

Hannæs Børnehus

Frøstrup
Vi søger en husassistent, der kan lave mad til hele børnehuset. Du skal kunne lave sund mad til 0-6 årige børn, ud fra Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Du er en person med godt humør, der synes det er dejligt med børn omkring dig. Du er fleksibel ...
Indrykket:21. januar 2019
Udløbsdato:4. februar 2019

Kantinen på Thisted Rådhus søger en køkkenhjælp

Rådhuset Thisted

Thisted
Og har du særlig flair for at arbejde med det grønne i et køkken, så har vi brug for dig. Vi søger en dygtig og fleksibel medarbejder, der vil arbejde ind i et team med et stort engagement og godt humør. Vi forventer, at du kan arbejde kreativt inde...
Indrykket:21. januar 2019
Udløbsdato:28. januar 2019