Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pizzabager, Tjener & Bud søges til restaurant i Skærbæk

Vi har travlt og søger derfor personale til vores restaurant.

Tjener med erfaring. (Deltid)
Du vil også få som opgave at anrette forretter & desserter. Du er ansvarsbevist,
fleksibel og præsentabel, du taler flydende dansk.
Arbejdstid: 16.00 til luk (kl. 21/22/23), afhængig af besøgende gæster. Ved afholdelse af selskaber må det forventes at blive længere.

Pizzabager med erfaring:
Du sætter pris på at bage lækre pizzaer og går op i at kvaliteten er i top. Du er også god til at tilberede pastaretter og kan stege en lækker steak. Du er ansvarsbevidst, trives i en travl hverdag og er god til at bevare overblikket. Du er fleksibel.
Arbejdstid 16.00 til 22.00 Fuldtid/Deltid).

Køkkenmedarbejder med erfaring:
Du er køkkenvant og kan tilbede pastaretter og stege en god steak. Gerne erfaring med pizzabagning. Fleksibel, motiveret og selvstændig. Arbejdstid: 16 - ca. 22.00 (deltid 10 - 15 timer pr. uge).

Bud/Udbringning:
Du får ansvaret for at køre ud til private hjem med maden, som de har bestilt hos os. Du er ordentlig, præsentabel og evner at finde rundt i trekantsområdet. Udbringningen sker i tidsrummet ml. kl. 17.00 til ca. kl. 21.00 alle ugens dage.

Såfremt en af ovennævnte stillinger fanger din interesse bedes du sende din ansøgning på email til: shakibfarzin@gmail.com


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her