Gem job

Pizzabagere søges

I Café Marina i Rødvig Stevns har vi taget hul på sæson 2021, og søger derfor 3 pizzabagere, der skal være med til at give vores gæster en god og smagfuld oplevelse.

Det er vigtigt for os, at du har erfaring og går op i at levere en god oplevelse, med styr på kvalitet og fødevaresikkerhed.

Vores Café ligger smukt på havnen i Rødvig Stevns, hvor vi servicerer vores kunder alle dage i sæsonen, i tidsrummet 11-22.

For at søge en af de ledige stillinger, har du flere muligheder, du kan enten søge pr. mail: michal@redandyellow.info, på teleforn enten ved at ringe eller sender en sms på 40109010, eller kom forbi Caféen og lad os få en snak.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


ellerGem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.