Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pladeværkfører søges til stort bilhus!

Vi forestiller os at du kan arbejde arbejde i et team - uddelegere opgaver og har bred viden, og kan lære fra dig. Samtidigt er nøgleordet for stillingen, service! I og med du til dagligt har kontakt med kunder, ser vi gerne at du har et stort servicegen og kan håndtere kunder.

Af arbejdsopgaver skal du bl.a.

Slutkontrol af reparationer, taksering af skader samt være den overordende og stå få kundekontakt.

Du får stor frihed og dermed ansvar for dit arbejde - så det er vigtigt at du har ordensans og struktur i dit arbejde. Vi ser helst du har erfaring i jobbet som pladeværkfører, men det er ikke et must.

Du skal arbejde tæt sammen med vores øvrige pladesmede, nøglepersoner og ikke mindst nøglepersoner i selskabet. 

Lukrativ løn og pension tilbydes efter kvalifikationer.

Send venligst din CV samt ansøgning til værkstedschef Morten Pedersen på:

mp@au2vest.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330010611Phoenix-e849772012019-04-24T00:00:00Pladeværkfører søges til stort bilhus!

Vi forestiller os at du kan arbejde arbejde i et team - uddelegere opgaver og har bred viden, og kan lære fra dig. Samtidigt er nøgleordet for stillingen, service! I og med du til dagligt har kontakt med kunder, ser vi gerne at du har et stort servicegen og kan håndtere kunder.

Af arbejdsopgaver skal du bl.a.

Slutkontrol af reparationer, taksering af skader samt være den overordende og stå få kundekontakt.

Du får stor frihed og dermed ansvar for dit arbejde - så det er vigtigt at du har ordensans og struktur i dit arbejde. Vi ser helst du har erfaring i jobbet som pladeværkfører, men det er ikke et must.

Du skal arbejde tæt sammen med vores øvrige pladesmede, nøglepersoner og ikke mindst nøglepersoner i selskabet. 

Lukrativ løn og pension tilbydes efter kvalifikationer.

Send venligst din CV samt ansøgning til værkstedschef Morten Pedersen på:

mp@au2vest.dk

2019-06-20T00:51:20.433 Vi forestiller os at du kan arbejde arbejde i et team - uddelegere opgaver og har bred viden, og kan lære fra dig. Samtidigt er nøgleordet for stillingen, service! I og med du til dagligt har kontakt med kunder, ser vi gerne at du har et stort servicegen og kan håndtere kunder. Af arbejdsopgaver skal du bl.a. Slutkontrol af reparationer, taksering af skader samt være den overordende og stå få kundekontakt. Du får stor frihed og dermed ansvar for dit arbejde - så det er vigtigt at du har ordensans og struktur i dit arbejde. Vi ser helst du har erfaring i jobbet som pladeværkfører, men det er ikke et must. Du skal arbejde tæt sammen med vores øvrige pladesmede, nøglepersoner og ikke mindst nøglepersoner i selskabet. Lukrativ løn og pension tilbydes efter kvalifikationer. Send venligst din CV samt ansøgning til værkstedschef Morten Pedersen på: mp@au2vest.dk11jobnete8497720100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-19T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnHøje-Taastrup3512800Au2Vest ApS11Kuldyssen 19F2630TaastrupDKDanmark0mp@au2vest.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent748372JobNet4977974497797410024-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e8497720https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e8497720https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e8497720&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e8497720&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonPladeværkfører søges til stort bilhus!1Dansk3Læse/ tale214505Værkfører28Industri361563603Ammar Zaheermp@au2vest.dkDKDanmarkDKDanmark330187939Mindre smedefirma på Vestegnen til salgRobot Firmaet udfører traditionelle smedeopgaver i form af stålkonstruktioner til byggeriet, altaner, trapper og meget andet. Antal ansatte for nuværende er 6 personer. Firmaet omsætter omkring 5 mio. netto. Firmaet har et solidt kundeunderlag, er ordreproducerende og har en pæn ordrebeholdning. Nuværende ejer kan evt. fortsætte nogle få år. Ønskes yderligere oplysninger, kontakt venligst Sandra Wolf på tlf.28858545

Firmaet udfører traditionelle smedeopgaver i form af stålkonstruktioner til byggeriet, altaner, trapper og meget andet.

Antal ansatte for nuværende er 6 personer. Firmaet omsætter omkring 5 mio. netto.

Firmaet har et solidt kundeunderlag, er ordreproducerende og har en pæn ordrebeholdning.

Nuværende ejer kan evt. fortsætte nogle få år.

Ønskes yderligere oplysninger, kontakt venligst Sandra Wolf på tlf.28858545

GYDE THOMSEN ApSAlbertslund2020-02-19T00:00:002020-03-30T00:00:00
330183640Formand/værkfører til smedeværksted, BETONELEMENT, Viby SjællandRobot Til vores fabrik i Viby Sjælland, hvor vi støber huldæk og søjler, søger vi en dygtig og engageret formand værkfører, der som en del af lederteamet vil få en vigtig rolle i den daglige ledelse af fabrikken. Med reference til produktionslederen får du ansvaret for følgende nøgleopgaver: Lede og fordele arbejdet for 4-6 smede i smede reparationsafdelingen, herunder sikre at vores store maskinpark bliver systematisk vedligeholdt Administrativt arbejde relateret til produktionen, herunder videreudvikle vores vedligeholdelsesplan Medvirke til fortsat positiv udvikling af arbejdsmiljøet - herunder sikre overholdelse af fastlagte politikker på området Medvirke til gennemførelse af løbende forbedringer af processer og resultater Sikre overholdelse af kvalitetsmål Kvalifikationer Du har erfaring med ledelse - gerne fra en tilsvarende funktion, hvor du har opnået erfaring med systematik og procesoptimering. Din uddannelsesmæssige baggrund forventes at være relateret til smedefaget og gerne med relationer til vedligeholdelse af større industrimaskiner. Din evne til at sætte dig ind i funktionaliteten af vores maskiner og forstå deres opgave i produktionen, herunder vejlede og demonstrere dine færdigheder for dine folk, er grundlæggende for, at du kan få succes i stillingen. Ligeledes vil stillingen fordre, at du besidder grundlæggende IT-færdigheder og som minimum er fortrolig med de almindelige programmer i MS Office pakken. Du er positiv, initiativrig og handlekraftig, samt bidrager med nytænkning og gode ideer både alene og sammen med andre. Du er typen der gerne går forrest og viser vejen, samt skaber et positivt arbejdsklima, der tilskynder at dine folk yder optimalt. Desuden besidder du et højt energiniveau, der blandt andet sikrer, at vi opnår de daglige produktionsmål. Du er temaorienteret og evner at kommunikere åbent og tydeligt på alle niveauer bl.a. med øje for at vinde tilslutning til nye ideer og tiltag, og besidder robustheden til at give og tage modspil. Vi tilbyder Et frit og selvstændigt job, som naturligvis skal forvaltes på en professionel og ansvarlig måde - der er gode muligheder for at få indflydelse på arbejdets indhold og din egen udvikling. Vi er en attraktiv arbejdsplads med en fri, humoristisk og uformel tone. CRH Concrete A S er desuden en økonomisk solid virksomhed, der hele tiden udvikler sig. Trivsel kommer ikke af sig selv såvel ledere som medarbejdere involverer og engagerer sig for derved at bidrage til, at der skabes gode arbejdsvilkår i en aktiv hverdag. Ansøgning Send din ansøgning udformet på dansk via dette link crhconcrete.dk karriere job snarest muligt og senest søndag den 23. februar 2020. Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt. Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Produktionsleder Michael Høy Sørensen på tlf. 7637 7160.

Til vores fabrik i Viby Sjælland, hvor vi støber huldæk og søjler, søger vi en dygtig og engageret formand/værkfører, der som en del af lederteamet vil få en vigtig rolle i den daglige ledelse af fabrikken.

Med reference til produktionslederen får du ansvaret for følgende nøgleopgaver: 

 • Lede og fordele arbejdet for 4-6 smede i smede/reparationsafdelingen, herunder sikre at vores store maskinpark bliver systematisk vedligeholdt
 • Administrativt arbejde relateret til produktionen, herunder videreudvikle vores vedligeholdelsesplan
 • Medvirke til fortsat positiv udvikling af arbejdsmiljøet - herunder sikre overholdelse af fastlagte politikker på området
 • Medvirke til gennemførelse af løbende forbedringer af processer og resultater
 • Sikre overholdelse af kvalitetsmål

Kvalifikationer 

Du har erfaring med ledelse - gerne fra en tilsvarende funktion, hvor du har opnået erfaring med systematik og procesoptimering. Din uddannelsesmæssige baggrund forventes at være relateret til smedefaget og gerne med relationer til vedligeholdelse af større industrimaskiner. Din evne til at sætte dig ind i funktionaliteten af vores maskiner og forstå deres opgave i produktionen, herunder vejlede og demonstrere dine færdigheder for dine folk, er grundlæggende for, at du kan få succes i stillingen.

Ligeledes vil stillingen fordre, at du besidder grundlæggende IT-færdigheder og som minimum er fortrolig med de almindelige programmer i MS Office pakken.

Du er positiv, initiativrig og handlekraftig, samt bidrager med nytænkning og gode ideer både alene og sammen med andre. Du er typen der gerne går forrest og viser vejen, samt skaber et positivt arbejdsklima, der tilskynder at dine folk yder optimalt. Desuden besidder du et højt energiniveau, der blandt andet sikrer, at vi opnår de daglige produktionsmål.

Du er temaorienteret og evner at kommunikere åbent og tydeligt på alle niveauer – bl.a. med øje for at vinde tilslutning til nye ideer og tiltag, og besidder robustheden til at give og tage modspil.

Vi tilbyder

Et frit og selvstændigt job, som naturligvis skal forvaltes på en professionel og ansvarlig måde - der er gode muligheder for at få indflydelse på arbejdets indhold og din egen udvikling. Vi er en attraktiv arbejdsplads med en fri, humoristisk og uformel tone.

CRH Concrete A/S er desuden en økonomisk solid virksomhed, der hele tiden udvikler sig. Trivsel kommer ikke af sig selv – såvel ledere som medarbejdere involverer og engagerer sig for derved at bidrage til, at der skabes gode arbejdsvilkår i en aktiv hverdag.

Ansøgning

Send din ansøgning udformet på dansk via dette link crhconcrete.dk/karriere/job/ snarest muligt og senest søndag den 23. februar 2020. Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Produktionsleder Michael Høy Sørensen på tlf. 7637 7160.

CRH Concrete A/SViby Sjælland2020-02-18T00:00:002020-02-23T00:00:00
330183505Værkfører eller mekaniker med værkfører ambitioner søges!Robot Hos JS Carline bevæger vi os ud på en spændende rejse og transformation i virksomheden og vi vil have dig med! Vi er igang med at udvide virksomheden og skal åbne ny afdeling og vi skal bruge dig til at stå i spidsen for den. Lokationen er endnu ikke fastlagt men forventes at blive i enten: Storkøbenhavn, Nordsjælland eller omkring Roskilde. Du vil i samarbejde med vores områdeleder sørge for drift og udvikling af afdelingen. Du bliver frontfigur og vi forventer exceptionel kundeservice. Du vil få ansvaret for den daglige drift, men må også forvente selv at skulle have hands on, specielt i starten. Afdelingen skal på sigt bestå af: en værkfører, to mekanikere og en lærling, og det bliver dit ansvar som værkfører at lede og udvikle dine medarbejdere. Du vil starte afdelingen op i samarbejde med vores områdeleder og vil tage styrepinden når du er kørt i stilling til at stå for værkstedet. Du har sans for detalje og kvalitet og sørger altid for at kunderne samt deres biler får den bedste behandling. Du vil gå langt for glade kunder, da du ved det er dem der er med til at opbygge vores forretning. Du bliver en del af en forretning hvor vi altid ser på problemerne med et mindset der er indstillet på at løse dem. Vi er et ungt team hvor ambitionerne, evnerne og humøret er i top. Omgangstonen er uformel og sjovt at være en del af. Ansvarsområder Opgaver: Frontfigur samt sørge for den perfekte kundeoplevelse Indskrivning og planlægning af de daglige opgaver på værkstedet Ansættelse Afskedigelse af medarbejdere Fakturering og afregning med kunder Budgetansvarlig i samarbejde med nærmeste leder Ansvarlig for at forretningen altid er præsentabel Vi forventer: At du har en baggrund som udlært mekaniker Leder værkfører erfaring er ikke et must, men bestemt en fordel At du altid er smilende og ekstremt serviceminded At du er struktureret og har orden i dine ting At du kan håndtere mange bolde i luften At du holder hovedet koldt selv i pressede perioder At du kan lide at skrue på biler og selv deltage i arbejdet på værkstedet At du har nemt ved at sætte dig ind i nye systemer og har flair for programmer At du er omstillingsparat og altid tager nye udfordringer tiltag med en positiv indgangsvinkel Vi tilbyder: Løn efter kvalifikationer Mulighed for bonusordning Muligheden for at sætte dit præg på afdelingen Arbejde i en forretning hvor vi synes det skal være sjovt at gå på arbejde Mulighed for udvikling og efteruddannelse Kan du nikke ja til ovenstående og vil du med på denne rejse? Så send CV og ansøgning hurtigst muligt på: benjamin@jscarline.dk Vi søger løbende så skynd dig at at sende din ansøgning så du når med i opløbet! Vi forventer opstart af den nye afdeling primo Februar Marts 2020. For information omkring stillingen ring til Benjamin Lazrak på tlf. 27571770 Vi glæder os til at høre fra dig!

Hos JS Carline bevæger vi os ud på en spændende rejse og transformation i virksomheden og vi vil have dig med!

 

Vi er igang med at udvide virksomheden og skal åbne ny afdeling og vi skal bruge dig til at stå i spidsen for den. Lokationen er endnu ikke fastlagt men forventes at blive i enten: Storkøbenhavn, Nordsjælland eller omkring Roskilde.

 

Du vil i samarbejde med vores områdeleder sørge for drift og udvikling af afdelingen. Du bliver frontfigur og vi forventer exceptionel kundeservice. Du vil få ansvaret for den daglige drift, men må også forvente selv at skulle have hands on, specielt i starten. Afdelingen skal på sigt bestå af: en værkfører, to mekanikere og en lærling, og det bliver dit ansvar som værkfører at lede og udvikle dine medarbejdere. 

 

Du vil starte afdelingen op i samarbejde med vores områdeleder og vil tage styrepinden når du er kørt i stilling til at stå for værkstedet.

 

Du har sans for detalje og kvalitet og sørger altid for at kunderne samt deres biler får den bedste behandling. Du vil gå langt for glade kunder, da du ved det er dem der er med til at opbygge vores forretning.

 

Du bliver en del af en forretning hvor vi altid ser på problemerne med et mindset der er indstillet på at løse dem. Vi er et ungt team hvor ambitionerne, evnerne og humøret er i top. Omgangstonen er uformel og sjovt at være en del af.

 

Ansvarsområder/Opgaver:

 • Frontfigur samt sørge for den perfekte kundeoplevelse
 • Indskrivning og planlægning af de daglige opgaver på værkstedet
 • Ansættelse/Afskedigelse af medarbejdere
 • Fakturering og afregning med kunder
 • Budgetansvarlig i samarbejde med nærmeste leder
 • Ansvarlig for at forretningen altid er præsentabel

 

Vi forventer:

 • At du har en baggrund som udlært mekaniker
 • Leder/værkfører erfaring er ikke et must, men bestemt en fordel
 • At du altid er smilende og ekstremt serviceminded
 • At du er struktureret og har orden i dine ting
 • At du kan håndtere mange bolde i luften
 • At du holder hovedet koldt selv i pressede perioder
 • At du kan lide at skrue på biler og selv deltage i arbejdet på værkstedet
 • At du har nemt ved at sætte dig ind i nye systemer og har flair for programmer
 • At du er omstillingsparat og altid tager nye udfordringer/tiltag med en positiv indgangsvinkel

 

Vi tilbyder:

 • Løn efter kvalifikationer
 • Mulighed for bonusordning
 • Muligheden for at sætte dit præg på afdelingen
 • Arbejde i en forretning hvor vi synes det skal være sjovt at gå på arbejde
 • Mulighed for udvikling og efteruddannelseKan du nikke ja til ovenstående og vil du med på denne rejse? Så send CV og ansøgning hurtigst muligt på: benjamin@jscarline.dk

 

Vi søger løbende så skynd dig at at sende din ansøgning så du når med i opløbet!

 

Vi forventer opstart af den nye afdeling primo Februar/Marts 2020.

 

For information omkring stillingen ring til Benjamin Lazrak på tlf. 27571770

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

JS Carline ApSØlstykke2020-02-18T00:00:002020-03-27T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Mindre smedefirma på Vestegnen til salg

GYDE THOMSEN ApS

Albertslund
Firmaet udfører traditionelle smedeopgaver i form af stålkonstruktioner til byggeriet, altaner, trapper og meget andet. Antal ansatte for nuværende er 6 personer. Firmaet omsætter omkring 5 mio. netto. Firmaet har et solidt kundeunderlag, er ordrepr...
Indrykket:19. februar 2020

Formand/værkfører til smedeværksted, BETONELEMENT, Viby Sjælland

CRH Concrete A/S

Viby Sjælland
Til vores fabrik i Viby Sjælland, hvor vi støber huldæk og søjler, søger vi en dygtig og engageret formand værkfører, der som en del af lederteamet vil få en vigtig rolle i den daglige ledelse af fabrikken. Med reference til produktionslederen får d...
Indrykket:18. februar 2020

Værkfører eller mekaniker med værkfører ambitioner søges!

JS Carline ApS

Ølstykke
Hos JS Carline bevæger vi os ud på en spændende rejse og transformation i virksomheden og vi vil have dig med! Vi er igang med at udvide virksomheden og skal åbne ny afdeling og vi skal bruge dig til at stå i spidsen for den. Lokationen er endnu ikk...
Indrykket:18. februar 2020