Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pladeværkfører søges til stort bilhus!

Vi forestiller os at du kan arbejde arbejde i et team - uddelegere opgaver og har bred viden, og kan lære fra dig. Samtidigt er nøgleordet for stillingen, service! I og med du til dagligt har kontakt med kunder, ser vi gerne at du har et stort servicegen og kan håndtere kunder.

Af arbejdsopgaver skal du bl.a.

Slutkontrol af reparationer, taksering af skader samt være den overordende og stå få kundekontakt.

Du får stor frihed og dermed ansvar for dit arbejde - så det er vigtigt at du har ordensans og struktur i dit arbejde. Vi ser helst du har erfaring i jobbet som pladeværkfører, men det er ikke et must.

Du skal arbejde tæt sammen med vores øvrige pladesmede, nøglepersoner og ikke mindst nøglepersoner i selskabet. 

Lukrativ løn og pension tilbydes efter kvalifikationer.

Send venligst din CV samt ansøgning til værkstedschef Morten Pedersen på:

mp@au2vest.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330010611Phoenix-e849772012019-04-24T00:00:00Pladeværkfører søges til stort bilhus!

Vi forestiller os at du kan arbejde arbejde i et team - uddelegere opgaver og har bred viden, og kan lære fra dig. Samtidigt er nøgleordet for stillingen, service! I og med du til dagligt har kontakt med kunder, ser vi gerne at du har et stort servicegen og kan håndtere kunder.

Af arbejdsopgaver skal du bl.a.

Slutkontrol af reparationer, taksering af skader samt være den overordende og stå få kundekontakt.

Du får stor frihed og dermed ansvar for dit arbejde - så det er vigtigt at du har ordensans og struktur i dit arbejde. Vi ser helst du har erfaring i jobbet som pladeværkfører, men det er ikke et must.

Du skal arbejde tæt sammen med vores øvrige pladesmede, nøglepersoner og ikke mindst nøglepersoner i selskabet. 

Lukrativ løn og pension tilbydes efter kvalifikationer.

Send venligst din CV samt ansøgning til værkstedschef Morten Pedersen på:

mp@au2vest.dk

2019-06-20T00:51:20.433 Vi forestiller os at du kan arbejde arbejde i et team - uddelegere opgaver og har bred viden, og kan lære fra dig. Samtidigt er nøgleordet for stillingen, service! I og med du til dagligt har kontakt med kunder, ser vi gerne at du har et stort servicegen og kan håndtere kunder. Af arbejdsopgaver skal du bl.a. Slutkontrol af reparationer, taksering af skader samt være den overordende og stå få kundekontakt. Du får stor frihed og dermed ansvar for dit arbejde - så det er vigtigt at du har ordensans og struktur i dit arbejde. Vi ser helst du har erfaring i jobbet som pladeværkfører, men det er ikke et must. Du skal arbejde tæt sammen med vores øvrige pladesmede, nøglepersoner og ikke mindst nøglepersoner i selskabet. Lukrativ løn og pension tilbydes efter kvalifikationer. Send venligst din CV samt ansøgning til værkstedschef Morten Pedersen på: mp@au2vest.dk11jobnete8497720100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-19T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnHøje-Taastrup3512800Au2Vest ApS11Kuldyssen 19F2630TaastrupDKDanmark0mp@au2vest.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent748372JobNet4977974497797410024-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e8497720https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e8497720https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e8497720&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e8497720&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale214505Værkfører28Industri361563603Ammar Zaheermp@au2vest.dkDKDanmarkDKDanmark330058280Smedefirma på Vestegnen søger daglig lederRobot Vi er et lille smedefirma på Vestegnen med otte medarbejdere, som søger en engageret person til at drive firmaet sammen med den nuværende leder. Det indebærer alt, hvad der følger med at lede en virksomhed, bla. at: udregne tilbud omsætte ordrer til produktionstegninger kontrollere, at produkter opfylder givne krav opmåle fakturere ordrer Vi tilbyder en virksomhed i vækst med stor kundeportefølje og engagerede medarbejdere. Der følger naturligvis kontorplads og PC med. Vi forventer en baggrund af faglig karakter. Vi er ISO-certificeret, så uddannelse som svejsekoordinator er en fordel. Nuværende leder ønsker at trække sig om få år, hvor det vil være en oplagt mulighed for dig at overtage firmaet. Kontakt Jan Pedersen for mere info: gyde-thomsen@mail.dk tlf: 20210112 Ansøgningsfrist 1. september.

Vi er et lille smedefirma på Vestegnen med otte medarbejdere, som søger en engageret person til at drive firmaet sammen med den nuværende leder.


Det indebærer alt, hvad der følger med at lede en virksomhed, bla. at:

 • udregne tilbud
 • omsætte ordrer til produktionstegninger
 • kontrollere, at produkter opfylder givne krav
 • opmåle 
 • fakturere ordrer


Vi tilbyder en virksomhed i vækst med stor kundeportefølje og engagerede medarbejdere. Der følger naturligvis kontorplads og PC med.


Vi forventer en baggrund af faglig karakter. Vi er ISO-certificeret, så uddannelse som svejsekoordinator er en fordel.


Nuværende leder ønsker at trække sig om få år, hvor det vil være en oplagt mulighed for dig at overtage firmaet.

Kontakt Jan Pedersen for mere info:

gyde-thomsen@mail.dk

tlf: 20210112

Ansøgningsfrist 1. september.

 

GYDE THOMSEN ApSAlbertslund2019-07-11T00:00:002019-09-03T00:00:00
330050336VÆRKFØRER/SVEJSEKOORDINATORRobot TIL VORES AFDELING I HERNING SØGER VI EN V RKFØRER SVEJSEKOORDINATOR MED SOLID ERFARING INDENFOR LEDELSE AF SMEDEV RKSTED, METALPRODUKTION ELLER LIGNENDE. Er du en erfaren og dynamisk værkfører med erfaring med ledelse af smedeværksted, metalproduktion, maskinværksted eller lignende samt en solid baggrund i svejsning. Så har vi en spændende stilling ledig i en ambitiøs virksomhed med spændende projekter, gode og krævende kunder samt store udviklingsmuligheder. Som værkfører får du mulighed for at udfolde dine ledelsesmæssige kompetencer og tekniske evner, samtidigt med at du eksekverer projekter med høj kvalitet. Dine primære opgaver vil være: Det overordnede ansvar for vores værksted herunder ledelse af personale. Deltagelse i salg og kalkulation af stålrelaterede opgaver. Planlægning og drift af Stålrelaterede produktions- og montage opgaver. Vedligeholdelse af Svejsecertifikater. Drift og vedligehold af KS Systemer Koordinering af vedligehold og godkendelse af værkstedsmaskiner-, validering af svejsemaskiner i samarbejde med vores lagermand. Indkøb af forbrugsvarer som fx svejsedyser, skæreskiver. savklinger m.m. Indkøb til jernlager inkl. sporing af og certifikater på konstruktionsjern. Overblik, målrettet og resultatskabende er ord som du genkender som styrker i din egen adfærd på jobbet. Derudover forventer vi at du er tydelig i din ledelsesstil, hvor klart kommunikerer holdninger og budskaber, som du også selv lever op til. Du er endvidere selvstændig, vedholdende og har et højt drive, der får dig til at jage fortsat vækst og indtjening på vores stålrelaterede opgaver. Din uddannelsesmæssige baggrund: Uddannelse inden for stålindustrien. National Svejsekoordinator. Eller anden relevant erhvervserfaring. Du tilbydes En stilling hvor der er fokus på, at du kan udvikle dig fagligt og personligt. En stilling der vil bidrage til, at forme din karriere videre, hvor du kan arbejde med stor selvstændighed og en høj grad af frihed under ansvar. Som medarbejder hos Kemp Lauritzen bliver du mødt med et spændende og meningsfyldt job med frihed under ansvar og gode udviklingsmuligheder såvel fagligt som personligt. Du vil få nogle fagligt professionelle kolleger i en afdeling præget af en uformel omgangstone og med respekt og hensyntagen til hinanden. Såfremt du finder ovenstående interessant og udfordrende, vil vi se frem til at modtage din ansøgning via & 39 Søg stillingen& 39 . Ansøgninger behandles løbende, og modtages kun via linket. Vi forbeholder os retten til at fjerne stillingsopslaget før ansøgningsfristens udløb, såfremt vi finder den rette kandidat. Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk

TIL VORES AFDELING I HERNING SØGER VI EN VÆRKFØRER/SVEJSEKOORDINATOR MED SOLID ERFARING INDENFOR LEDELSE AF SMEDEVÆRKSTED, METALPRODUKTION ELLER LIGNENDE.

Er du en erfaren og dynamisk værkfører med erfaring med ledelse af smedeværksted, metalproduktion, maskinværksted eller lignende samt en solid baggrund i svejsning. Så har vi en spændende stilling ledig i en ambitiøs virksomhed med spændende projekter, gode og krævende kunder samt store udviklingsmuligheder.

Som værkfører får du mulighed for at udfolde dine ledelsesmæssige kompetencer og tekniske evner, samtidigt med at du eksekverer projekter med høj kvalitet.

Dine primære opgaver vil være:

 • Det overordnede ansvar for vores værksted – herunder ledelse af personale.

 • Deltagelse i salg og kalkulation af stålrelaterede opgaver.

 • Planlægning og drift af Stålrelaterede produktions- og montage opgaver.

 • Vedligeholdelse af Svejsecertifikater.

 • Drift og vedligehold af KS Systemer

 • Koordinering af vedligehold og godkendelse af værkstedsmaskiner-, validering af svejsemaskiner i samarbejde med vores lagermand.

 • Indkøb af forbrugsvarer som fx svejsedyser, skæreskiver. savklinger m.m.

 • Indkøb til jernlager inkl. sporing af og certifikater på konstruktionsjern.

 • Overblik, målrettet og resultatskabende er ord som du genkender som styrker i din egen adfærd på jobbet. Derudover forventer vi at du er tydelig i din ledelsesstil, hvor klart kommunikerer holdninger og budskaber, som du også selv lever op til. Du er endvidere selvstændig, vedholdende og har et højt drive, der får dig til at jage fortsat vækst og indtjening på vores stålrelaterede opgaver.

Din uddannelsesmæssige baggrund:

 • Uddannelse inden for stålindustrien.

 • National Svejsekoordinator.

 • Eller anden relevant erhvervserfaring.

Du tilbydes

En stilling hvor der er fokus på, at du kan udvikle dig fagligt og personligt. En stilling der vil bidrage til, at forme din karriere videre, hvor du kan arbejde med stor selvstændighed og en høj grad af frihed under ansvar.

Som medarbejder hos Kemp & Lauritzen bliver du mødt med et spændende og meningsfyldt job med frihed under ansvar og gode udviklingsmuligheder såvel fagligt som personligt.

Du vil få nogle fagligt professionelle kolleger i en afdeling præget af en uformel omgangstone og med respekt og hensyntagen til hinanden.

Såfremt du finder ovenstående interessant og udfordrende, vil vi se frem til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Ansøgninger behandles løbende, og modtages kun via linket.

Vi forbeholder os retten til at fjerne stillingsopslaget før ansøgningsfristens udløb, såfremt vi finder den rette kandidat.

Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk

Kemp & LauritzenHerning2019-06-28T00:00:002019-07-26T00:00:00
330044986Stabil og erfaren Værkfører til Arne Stubbe Mobiler A/S i RoskildeRobot Virksomheden: Arne Stubbe Automobiler A S er et familieejet bilfirma i Storkøbenhavn med afdelinger i Ballerup Måløv og Roskilde. Firmaet er etableret i 1959 og beskæftiger i dag 3 generationer af Stubbe-familien. Vi er autoriseret Toyota og Renault forhandler i begge afdelinger. Toyota har vi forhandlet i 45 år og Renault de seneste 6 år. Vi bestræber os på at arbejde med positive, sunde og værdiskabende normer og målsætninger. Virksomheden hører til blandt eliten i bilbranchen målt på anciennitet , omdømme, soliditet og volumen. Vi beskæftiger et godt og alsidigt hold på i alt 100 engagerede medarbejdere. Stillingen: Til vores mekaniske værksted i Roskilde bestående af et stærkt team af p.t. 9 svende og 5 lærlinge, søger vi en værkfører til vores Renault-aktiviteter. Du kommer til at skulle samarbejde med vores nuværende værkfører for Toyota-afdelingen og referere direkte til direktøren. Personprofil: Du har grundlæggende erfaring med alle administrative rutiner i forbindelse med driften af et mekanisk værksted, herunder fakturering, indskrivning, reklamationsbehandling, kundeopfølgning, modtagelse af kunder m.v. Endvidere er det vigtigt at du kan bevare overblikket med et stort antal daglige kunder. Du har lyst til at give dig selv 110 for at kunderne får en professionel behandling og en god oplevelse. Du er hold- spiller med gode samarbejdsevner og kan holde hovedet koldt i en til tider travl hverdag. Dine lederegenskaber har du udviklet og interesseret dig for igennem en del år, og du besidder et stort menneskeligt overskud til at lede og fordele opgaverne - på en målrettet og positiv måde. Vi foretrækker en værkfører der har erfaring med at arbejde med Renault. Arbejdsforhold og muligheder: Du tilbydes en plads på et professionelt team, der beskæftiger dygtige medarbejdere med stor brancheerfaring. For den rette person vil der være rig mulighed for at udfordre egne evner. Arbejdsstedet vil være på vores adresse i Roskilde. Tiltrædelse snarest mulig. Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Dir. Iben Holm i Job-Link på tlf. 40602000, som står for udvælgelsen. Er du interesseret i at søge stillingen, venligst send via nedenstående link. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Virksomheden:
Arne Stubbe Automobiler A/S er et familieejet bilfirma i Storkøbenhavn med afdelinger i Ballerup/Måløv og Roskilde. Firmaet er etableret i 1959 og beskæftiger i dag 3 generationer af Stubbe-familien. Vi er autoriseret Toyota og Renault forhandler i begge afdelinger. Toyota har vi forhandlet i 45 år og Renault de seneste 6 år.

Vi bestræber os på at arbejde med positive, sunde og værdiskabende normer og målsætninger. Virksomheden hører til blandt eliten i bilbranchen målt på "anciennitet", omdømme, soliditet og volumen.

Vi beskæftiger et godt og alsidigt hold på i alt 100 engagerede medarbejdere.

Stillingen:

Til vores mekaniske værksted i Roskilde bestående af et stærkt team af p.t. 9 svende og 5 lærlinge, søger vi en værkfører til vores Renault-aktiviteter. Du kommer til at skulle samarbejde med vores nuværende værkfører for Toyota-afdelingen og referere direkte til direktøren.

Personprofil:

Du har grundlæggende erfaring med alle administrative rutiner i forbindelse med driften af et mekanisk værksted, herunder fakturering, indskrivning, reklamationsbehandling, kundeopfølgning, modtagelse af kunder m.v. Endvidere er det vigtigt at du kan bevare overblikket med et stort antal daglige kunder. Du har lyst til at give dig selv 110 % for at kunderne får en professionel behandling og en god oplevelse. Du er hold- spiller med gode samarbejdsevner og kan holde hovedet koldt i en til tider travl hverdag.

Dine lederegenskaber har du udviklet og interesseret dig for igennem en del år, og du besidder et stort menneskeligt overskud til at lede og fordele opgaverne - på en målrettet og positiv måde.

Vi foretrækker en værkfører der har erfaring med at arbejde med Renault.

Arbejdsforhold og muligheder:

Du tilbydes en plads på et professionelt team, der beskæftiger dygtige medarbejdere med stor brancheerfaring. For den rette person vil der være rig mulighed for at udfordre egne evner. Arbejdsstedet vil være på vores adresse i Roskilde.

Tiltrædelse snarest mulig.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Dir. Iben Holm i Job-Link på tlf. 40602000, som står for udvælgelsen.

Er du interesseret i at søge stillingen, venligst send via nedenstående link.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Job-Link ApSRoskilde2019-06-19T00:00:002019-08-12T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Smedefirma på Vestegnen søger daglig leder

GYDE THOMSEN ApS

Albertslund
Vi er et lille smedefirma på Vestegnen med otte medarbejdere, som søger en engageret person til at drive firmaet sammen med den nuværende leder. Det indebærer alt, hvad der følger med at lede en virksomhed, bla. at: udregne tilbud omsætte ordrer til...
Indrykket:11. juli 2019
Udløbsdato:3. september 2019

VÆRKFØRER/SVEJSEKOORDINATOR

Kemp & Lauritzen

Herning
TIL VORES AFDELING I HERNING SØGER VI EN V RKFØRER SVEJSEKOORDINATOR MED SOLID ERFARING INDENFOR LEDELSE AF SMEDEV RKSTED, METALPRODUKTION ELLER LIGNENDE. Er du en erfaren og dynamisk værkfører med erfaring med ledelse af smedeværksted, metalprodukt...
Indrykket:28. juni 2019
Udløbsdato:26. juli 2019

Stabil og erfaren Værkfører til Arne Stubbe Mobiler A/S i Roskilde

Job-Link ApS

Roskilde
Virksomheden: Arne Stubbe Automobiler A S er et familieejet bilfirma i Storkøbenhavn med afdelinger i Ballerup Måløv og Roskilde. Firmaet er etableret i 1959 og beskæftiger i dag 3 generationer af Stubbe-familien. Vi er autoriseret Toyota og Renault...
Indrykket:19. juni 2019
Udløbsdato:12. august 2019