pladsmedarbejdere søges til vikariater - på sjælland

Randstad søger energiske og dygtig pladsmedarbejdere, der vil være med til at gøre en forskel hos vores kunde med flere afdelinger på Sjælland.
Vi tilbyder spændende vikariater i virksomhedens lokale afdelinger, hvor du får gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt. 

Arbejdsopgaver:

• Læsning og losning med truck og gummiged
• Arbejde ved sorteringsanlæg 
• Arbejde ved shredder - og FA-anlæg (farligt affald) 
• Medvirke til orden og ryddelighed på pladsen
• Sortering af varer og presning af baller
• Afvaskning af tønder

Vi forventer du har:

• Erfaring fra tidligere lignede stillinger
• Har truck certifikat og praktisk erfaring i at køre truck
• Et sikkerhedsmindset
• Ved udførelsen af arbejdet skal der anvendes sikkerhedssko med S3 eller S1P godkendelse 

Synes du, at dette lyder spændende, og kan du kende dig selv i ovenstående, er det måske dig vi søger. Lønnen er 131 kr. pr. time og eventuelle tillæg for aften/nat.

Ansøg hurtigst muligt via stillingsopslaget – Klik på ANSØG knappen.
Alle henvendelser behandles fortroligt. Samtaler vil foregå løbende.

Ved eventuelle spørgsmål kontakt da: Konsulent Eskil Larsen på eskil.larsen@randstad.dk eller 61959246 eller Juniorkonsulent Miriam Grumsen på miriam.grumsen@randstad.dk eller 51419852.
________________________________________________________________________________
Randstad er en del af den internationale Randstad Group, der er verdens andenstørste udbyder af HR-løsninger. Hver dag formidler Randstad arbejde til mere end 700.000 mennesker i hele verden. Vi har kontorer i 53 lande og mere end 5.400 afdelinger i Europa, Nord- og Sydamerika og Asien. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer. En position vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med enestående jobmuligheder.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Testmontør søges til Einar Madsens faste arbejdsstyrke

EINAR MADSEN APS

Testmontør søges til test af kæder, løftegrej og sikkerheds-materiel. Vi leder efter en glad og udadvendt person, som gør en ære i kvalitets arbejde og altid følger kunden til dørs Om Einar Madsen Einar Madsen er grundlagt i 1939 og har siden vor fi...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:1. april 2018

Gummigedsfører søges til genvindingsvirksomhed i Brøndby

RAMSDAL PROFIL MATCH ApS

Er du en erfaren gummigedsfører som søger et arbejde med frihed under ansvar og hvor personligt engagement er gennemgående i hele organisationen? Så er det måske dig vi søger til vores kundes afdeling i Brøndby. Virksomheden har i over 60 år arbejde...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:10. april 2018

MASKINOPERATØR-PRODUKTIONSMEDARBEJDERE

Vikarriere ApS

København
Produktionsmedarbejdere søges til længerevarende vikariat i Næstved. Hvad tilbyder vi? Lønpakke efter overenskomst. Mulighed for dag- aften og skiftehold. Mange personalegoder. Stabil virksomhed med fremragende vækst. Godt arbejdsmiljø. Du vil være ...