Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Planlægger

Systemansvarlig til vores driftsteam 
Mad med Hjertet – til dig! 
 
I Køkkenet Sygehus Lillebælt søger vi en kollega til 1 års barselsvikariat på 37 timer med fleksordning til at arbejde i vores planlægningsteam i Køkkenerne i Sygehus Lillebælt pr. 1. marts 2017 eller efter aftale. Stillingen er primært på Kolding Sygehus, men der er også dage både på Vejle og Middelfart Sygehuse. Ingen weekend- og helligdagsarbejde – stillingen aflønnes efter overenskomst, og er som udgangspunkt fra kl. 6.30-13.54.   
 
Et køkken på tværs –  
Vi er eet køkken fordelt på 3 sygehuse – alle vore patienter oplever samme serviceniveau, samme madomsorg og samme menuplan hele vejen rundt – du vil blive en del af noget rigtig stort.  
Vi elsker mad – og vi elsker at lave mad!  
Vi har et spændende kostkoncept, der er baseret på single anretninger, mad fra bunden og hverdagsmad med et twist. Vores koncept kan sammensættes så det passer den enkelte patient, og vi følger op hver eneste dag ude i klinikken.  
Vi har et fagligt dybt engageret team af ernæringsassistenter, kokke, bagere, slagtere, køkkenledere, økonomaer og bachelorer i ernæring og sundhed, som alle gerne vil dele deres faglighed med dig.  
Vi er en livlig organisation, og der er hele tiden masser af forandring, udvikling og fart over feltet. 
 
Hvem er du? 
Du er dygtig til Excell – mere end på almindeligt brugerniveau, og tænker systematisk – du vil få hovedansvaret for vores tidsstyring, som er vores Excell-baserede produktionsplanlægningssystem og Kolding køkkenets samlede mødekalender i tæt samarbejde med det øvrige driftsteam. 
Du har erfaring med personaleplanlægning i lønsystemer, og du vil få opgaver omkring vagtplanlægning og løn i tæt samarbejde med souschefen.  
Du arbejder selvstændigt og i team lige godt – hos os må man godt være ”lidt nørdet”.  
Du er loyal, stabil og grundig, følger tingene til dørs hver gang.  
Du hjælper personalet med deres vagtplaner i det daglige på en imødekommende og effektiv måde, og overholder alle overenskomster på området.  
Du har let ved at coache fx ernæringsassistenter i deres planlægningsopgaver, køkkenerfaring er ingen betingelse, men en fordel. 
Du har en god systemforståelse, ser sammenhænge og hjælper systemerne med at tilpasse sig menneskene – ikke omvendt. 
Du har hele tiden patientens ve og vel for øje.  
Du kan efterleve Sygehus Lillebælts værdier: resultater, ordentlighed, samarbejde og excellence. 
 
Hvis det lige er dig, vi leder efter, så upload din motiverede ansøgning, dit cv og relevante bilag. Kun ansøgninger, der kommer ind via det elektroniske ansøgningssystem tages i betragtning, og kan forventes besvaret. Vi glæder os til at læse mere om dig! Der indkaldes til samtaler i uge 8.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her