Planlægger online til ad hoc og ekstra opgaver 15 timer ugentligt

Vi søger en dygtig og erfaren planlægger, der kan booke 17 teambiler løbende til ekstra indkomne opgaver samt ad hoc af nye og eksistende kunder i samarbejde med vores serviceledere.

Du skal have en god og imødekommende telefon stemme, og skal kunne smile i en telefon.

Dette job kræver du kan have rigtig mange bolde i luften.

Opgaverne forventes også at skulle leveres færdige i systemet til fakturering samme eller næstkomne arbejdsdag.

Du har dokumenteret erfaring indenfor online planlægning af rengøring, og er nem at samarbejde med.

Du har overblik og udpræget ordensans, og kan lide en dynamisk og travl hverdag.

Ønsker man flere timer kan vi tilbyde arbejde som arbejdende serviceleder.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330002255Phoenix-67a2547612019-04-07T00:00:00Planlægger online til ad hoc og ekstra opgaver 15 timer ugentligt

Vi søger en dygtig og erfaren planlægger, der kan booke 17 teambiler løbende til ekstra indkomne opgaver samt ad hoc af nye og eksistende kunder i samarbejde med vores serviceledere.

Du skal have en god og imødekommende telefon stemme, og skal kunne smile i en telefon.

Dette job kræver du kan have rigtig mange bolde i luften.

Opgaverne forventes også at skulle leveres færdige i systemet til fakturering samme eller næstkomne arbejdsdag.

Du har dokumenteret erfaring indenfor online planlægning af rengøring, og er nem at samarbejde med.

Du har overblik og udpræget ordensans, og kan lide en dynamisk og travl hverdag.

Ønsker man flere timer kan vi tilbyde arbejde som arbejdende serviceleder.

Vi søger en dygtig og erfaren planlægger, der kan booke 17 teambiler løbende til ekstra indkomne opgaver samt ad hoc af nye og eksistende kunder i samarbejde med vores serviceledere. Du skal have en god og imødekommende telefon stemme, og skal kunne smile i en telefon. Dette job kræver du kan have rigtig mange bolde i luften. Opgaverne forventes også at skulle leveres færdige i systemet til fakturering samme eller næstkomne arbejdsdag. Du har dokumenteret erfaring indenfor online planlægning af rengøring, og er nem at samarbejde med. Du har overblik og udpræget ordensans, og kan lide en dynamisk og travl hverdag. Ønsker man flere timer kan vi tilbyde arbejde som arbejdende serviceleder.11star67a25476100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-02T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3503593PALMGREN ERHVERVSRENGØRING ApS11Brunbjergvej 48240RisskovDKDanmark0
britt@palmgrenservice.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent741058JobNet4971558497155810007-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=67a25476https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=67a25476https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=67a25476&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=67a25476&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Rengoring/2.jpgEr du den nye Rengøringsleder i PALMGREN ERHVERVSRENGØRING ApS?12008301Dansk3Læse/ tale452Rengøringsleder34Rengøring361365298Britt Kaiser Palmgrenbritt@palmgrenservice.dkDKDanmarkDKDanmark330020959Arbejdende serviceleder med overblik og stor ordensans søges til midtjyllandRobot Vi søger en professionel og serviceminded person til at varetage kundebesøg med opfølgende kvalitetstjek af assistenter. Der er tale om 30 kontorarbejde og 70 ude i marken og praktisk arbejde med teknisk, oplæring opfølgning samt medarbejder og kundepleje. Du skal være klar til at være på når det er påkrævet, og være med til såvel opstarter som opfølgning af evt. klager hos kunder. Der skal du kunne gå i front og rengørings teknisk præstere motivation og oplæring af andre. weekend arbejde vil forekomme ved ekstra opgaver samt opstarter. Du skal kunne lave løn, ansættelser, oplæring, og opstarter selvstændigt, og også kunne selvstændigt lave et mindre tilbud samt en ordreseddel klar til ekspedering i administration. Det er vigtigt du kan overholde deadlines, og forstår at opgaver og tilbud og opfølgning skal følges op og udføres hurtigt således at dette ikke sinker andre processer i firmaet. Det forventes at du næsten 90 selvstændigt levere nogle gode tal og passer de kunder i dit område, og får indleveret løn, ordresedler mm. senest dagen efter udførelse. Det forventes at du selv er dygtig nok til selv at vende en klage til en tilfreds kunde igen uden nogen hjælp fra andre i teamet. Henvendelse til Frank Palmgren og kun på mail eller korte spørgsmål efter kl 14.00 til frank@palmgrenservice.dk Tel 40282726 Kun henvendelse med flerårig dokumenteret positiv erfaring fra branchen tages i betragtning Ingen fremmøde uden aftale.

Vi søger en professionel og serviceminded person til at varetage kundebesøg med opfølgende kvalitetstjek af assistenter.

Der er tale om 30 % kontorarbejde og 70 % ude i marken og praktisk arbejde med teknisk, oplæring opfølgning samt medarbejder og kundepleje.

Du skal være klar til at være på når det er påkrævet, og være med til såvel opstarter som opfølgning af evt. klager hos kunder.

Der skal du kunne gå i front og rengørings teknisk præstere motivation og oplæring af andre.

weekend arbejde vil forekomme ved ekstra opgaver samt opstarter.

Du skal kunne lave løn, ansættelser, oplæring, og opstarter selvstændigt, og også kunne selvstændigt lave et mindre tilbud samt en ordreseddel klar til ekspedering i administration.

Det er vigtigt du kan overholde deadlines, og forstår at opgaver og tilbud og opfølgning skal følges op og udføres hurtigt således at dette ikke sinker andre processer i firmaet.

Det forventes at du næsten 90 % selvstændigt levere nogle gode tal og passer de kunder i dit område, og får indleveret løn, ordresedler mm. senest dagen efter udførelse.

Det forventes at du selv er dygtig nok til selv at vende en klage til en tilfreds kunde igen uden nogen hjælp fra andre i teamet.

Henvendelse til Frank Palmgren og kun på mail eller korte spørgsmål efter kl 14.00 til 

frank@palmgrenservice.dk

Tel 40282726

Kun henvendelse med flerårig dokumenteret positiv erfaring fra branchen tages i betragtning 

Ingen fremmøde uden aftale.

 

PALMGREN ERHVERVSRENGØRING ApSRisskov2019-05-09T00:00:002019-07-04T00:00:00
330018096Rengøringsinspektør i Jylland.Robot All Remove Danmark A S er en serviceminded virksomhed i vækst. Vi har eksisteret i over 30 år og har i Danmark afdelinger i København, Odense og Århus. I All Remove er vi sandsynligvis mest kendt indenfor anti-graffiti, men igennem årene er forretningsområderne udvidet betydeligt. Således fremstår vi i dag som en helstøbt servicevirksomhed med seks ben: Kontor rengøring Ejendomsservice Vinduespolering Skadeservice Afrensning af graffiti og anti-graffiti-beskyttelse Imprægnering af bygninger, gulve, facader og anlæg All Remove fungerer både som totalleverandør og leverandør af enkeltstående løsninger. Som inspektør varetager du vores erhvervskunder, og du har den direkte kontakt med kontaktpersonen på de forskelige rengøringspladser. Det sætter krav til både din faglighed og din personlighed. Din motivation, smittende humør og erfaring gør, at du er selvkørende og har styr på detaljerne, samt er i stand til at håndtere såvel de praktiske som de administrative opgaver. Vi søger følgende: Servicerende kundebesøg, herunder mersalg Udarbejdelse af kvalitetsrapporter Sikre, at medarbejderne overholder aftaler og kvalitetsstandarder Timesedler for medarbejderne Ledelse og motivation af medarbejdere samt oplæring af nye medarbejdere Du planlægger selv din arbejdstid. Din faglige profil: Du er branche kendt og har mindst 4 års erfaring fra lignende jobs. Du kan trives i et job, hvor 2 dage aldrig er ens. Du er godt bekendt med IT Du udtrykker dig perfekt på dansk i både skrift og tale, samt forstår og taler engelsk Udfører kvalitetsarbejde Erfaring fra stilling på mellemlederniveau Kørekort B Kan fremvise straffeattest Din personlige profil: Du er ansvarsfuld, udadvendt og imødekommene. Du er detalje- og kvalitetsbevidst. Dit energiniveau er højt, og du har overskud til, hvis nødvendigt at arbejde på alle tider af døgnet. Du er naturligt engageret og omstillingsparat. Det er naturligt for dig at gå foran som et godt eksempel. Du kan kommunikere og tale med alle mennesker. Du forstår at sætte kunden i centrum. Vi tilbyder: En dynamisk og afvekslende arbejdsdag. Et godt fællesskab hvor samarbejde er et nøgleord. Firmabil (gulplade). Løn efter kvalifikationer, firmapension, sundhedsforsikring samt frokostordning. Din ansøgning og CV bedes sendes til driftschef Simon Schmidt på følgende mail: jobclean@allremove.dk ( gerne billede på ansøgningen ) Ansøgningsfrist senest den 31. Maj 2019.Vi afholder samtaler løbende

All Remove Danmark A/S er en serviceminded virksomhed i vækst.

Vi har eksisteret i over 30 år og har i Danmark afdelinger i København, Odense og Århus.

I All Remove er vi sandsynligvis mest kendt indenfor anti-graffiti, men igennem årene er forretningsområderne udvidet betydeligt. Således fremstår vi i dag som en helstøbt servicevirksomhed med seks ben:

 1. Kontor rengøring
 2. Ejendomsservice
 3. Vinduespolering
 4. Skadeservice
 5. Afrensning af graffiti og anti-graffiti-beskyttelse
 6. Imprægnering af bygninger, gulve, facader og anlæg

All Remove fungerer både som totalleverandør og leverandør af enkeltstående løsninger.

Som inspektør varetager du vores erhvervskunder, og du har den direkte kontakt med kontaktpersonen på de forskelige rengøringspladser. Det sætter krav til både din faglighed og din personlighed.

Din motivation, smittende humør og erfaring gør, at du er selvkørende og har styr på detaljerne, samt er i stand til at håndtere såvel de praktiske som de administrative opgaver.

Vi søger følgende:

 • Servicerende kundebesøg, herunder mersalg
 • Udarbejdelse af kvalitetsrapporter
 • Sikre, at medarbejderne overholder aftaler og kvalitetsstandarder
 • Timesedler for medarbejderne
 • Ledelse og motivation af medarbejdere samt oplæring af nye medarbejdere
 • Du planlægger selv din arbejdstid. 


Din faglige profil:

 •  Du er branche kendt og har mindst 4 års erfaring fra lignende jobs.
 • Du kan trives i et job, hvor 2 dage aldrig er ens.
 • Du er godt bekendt med IT
 • Du udtrykker dig perfekt på dansk i både skrift og tale, samt forstår og taler engelsk
 • Udfører kvalitetsarbejde
 • Erfaring fra stilling på mellemlederniveau
 • Kørekort B
 • Kan fremvise straffeattest

Din personlige profil:

 • Du er ansvarsfuld, udadvendt og imødekommene.
 • Du er detalje- og kvalitetsbevidst.
 • Dit energiniveau er højt, og du har overskud til, hvis nødvendigt at arbejde på alle tider af døgnet.
 • Du er naturligt engageret og omstillingsparat.
 • Det er naturligt for dig at gå foran som et godt eksempel.
 • Du kan kommunikere og tale med alle mennesker.
 • Du forstår at sætte kunden i centrum.


Vi tilbyder: 

 • En dynamisk og afvekslende arbejdsdag.
 • Et godt fællesskab hvor samarbejde er et nøgleord.
 • Firmabil (gulplade).
 • Løn efter kvalifikationer, firmapension, sundhedsforsikring samt frokostordning.

 

Din ansøgning og CV bedes sendes til driftschef Simon Schmidt på følgende mail: jobclean@allremove.dk

( gerne billede på ansøgningen )


Ansøgningsfrist senest den 31. Maj 2019.
Vi afholder samtaler løbende

 

 

All Remove Danmark A/S , Jyllands afd.Risskov2019-05-06T00:00:002019-05-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Arbejdende serviceleder med overblik og stor ordensans søges til midtjylland

PALMGREN ERHVERVSRENGØRING ApS

Risskov
Vi søger en professionel og serviceminded person til at varetage kundebesøg med opfølgende kvalitetstjek af assistenter. Der er tale om 30 kontorarbejde og 70 ude i marken og praktisk arbejde med teknisk, oplæring opfølgning samt medarbejder og kund...
Indrykket:9. maj 2019
Udløbsdato:4. juli 2019

Rengøringsinspektør i Jylland.

All Remove Danmark A/S , Jyllands afd.

Risskov
All Remove Danmark A S er en serviceminded virksomhed i vækst. Vi har eksisteret i over 30 år og har i Danmark afdelinger i København, Odense og Århus. I All Remove er vi sandsynligvis mest kendt indenfor anti-graffiti, men igennem årene er forretni...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:31. maj 2019