Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Planlægger til erhvervsskole

Har du udpræget flair for organisering og planlægning?
Er du teamplayer, men kan også arbejde selvstændigt?  


HANSENBERG søger en dygtig planlægger til skolens afdeling på C.F. Tietgens Vej i Kolding.

Du bliver en del af et velfungerende team, hvor opgaverne er velunderstøttede, og funktionerne veldefinerede. Planlæggerfunktionen har til opgave at understøtte skolens administrative processer i samarbejde med det studieadministrative team og de relevante ledere.

Du arbejder med planer og aktiviteter, projektopgaver, planlægning og skemalægning. Du medvirker også ved udarbejdelse af budgetter og estimater, og deltager derfor aktivt i sparring med de budgetansvarlige.

Din profil
Du er udadvendt og har gode kommunikations- og samarbejdsevner. Du har et godt humør og skaber gode relationer i dagligdagen. Med dit høje faglige niveau og din engagerede, strukturerede og effektive tilgang til arbejdsopgaverne inspirerer du dine omgivelser. Du arbejder systematisk og grundigt, og dine opgaver følges helt til dørs.

Det er vigtigt, at du er fleksibel, da der hen over året vil være perioder med ekstra travlhed og øget arbejdstid – hvilket samtidig giver mulighed for at arbejde mindre i andre perioder.

Dine kvalifikationer
Vi forestiller os, at du

  • er uddannet inden for administration eller økonomi – gerne med erfaring fra lignende stilling
  • er superbruger i Excel og Flex
  • har kendskab til Prophix og STABS
  • kan kommunikere sikkert på dansk – både skriftligt og mundtligt.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker på fuld tid i henhold til organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat samt gældende OAO-S-fællesoverenskomst. Pensionsordning efter gældende regler. Der er mulighed for kvalifikations- og funktionstillæg. Dine forventninger til løn vil blive drøftet under samtalen.

Tiltrædelse den 1. juli 2018 eller snarest muligt.

Sådan søger du
Du søger via skolens hjemmeside www.hansenberg.dk. Send ansøgning og CV sammen med alle relevante eksamensbeviser senest onsdag den 18. april 2018. Samtaler forventes gennemført torsdag den 26. april 2018.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte skolechef Dan Zielke på 6194 0454 eller dz@hansenberg.dk.

Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge stillingen, uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund.


HANSENBERG er en moderne erhvervsskole, som udbyder en lang række erhvervsuddannelser, EUX, 10. klasse samt forskellige studieretninger på HANSENBERG Tekniske Gymnasium. Hvert år er der flere end 3.500 elever, der vælger at uddanne sig hos os i kortere eller længere uddannelsesforløb. Vi tager ansvar for, at den enkelte elev får lærelyst og erhvervskompetence.

Som medarbejder får du mulighed for både faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af fællesskabet på HANSENBERG med flere end 250 kolleger på vores 3 adresser i Kolding.  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her