Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Planlægger til hjemmeplejen i dagvagt på hverdage


 
Elsker du det administrative arbejde og samtidig ønsker den nære pleje tæt på kommunens borgere som Social- og sundhedsassistent i hjemmeplejen? Hvor du har en fleksibel hverdag, har weekenden fri og hver anden uge kan gå tidligt hjem. Har du et udpræget koordineringsgen, kan holde hovedet koldt og skabe overblik når tingene går stærkt? Så læs nærmere her.

Distrikt Rådhus søger fra 1.maj 2021 en uddannet social- og sundhedsassistent til varetagelse af planlæggerfunktionen.

Din hverdag som Planlægger
Som planlægger hos os, vil du få en skiftende hverdag, hvor du i den ene uge sidder på kontoret og planlægger dagens ruter for dine kollegaer i distriktet samt planlægger hjælpen til nye borgere ud fra visitation og medarbejderkompetencer. Den anden uge kører du ude som Social- og sundhedsassistent, hvor du primært udfører opgaver inden for sundhedsloven. Men du vil også udføre opgaver inden for serviceloven, hvor det giver mening, at det er dig, der udfører helhedsplejen hos borgerne.

I er to planlæggere i distriktet og vil indgå et tæt samarbejde med skiftende uger. I ugen hvor du sidder på kontoret i din planlæggerfunktion, varetager du desuden forskellige administrative opgaver, herunder:
  • Telefonpasning.
  • Modtagelse og visitering af akutte kald.
  • Borgerkontakt i forbindelse med opstart af nye borgere samt ved aflysning/ændring af den tildelte hjælp.
  • Ansvarlig for, at vikarer/afløsere bliver introduceret til dagens arbejde herunder udlevering af køreliste/mobiltelefon/bil/cykel etc.
  • Overblik over distriktets hjemmeplejebiler .
  • Ansvarlig for distriktets cykler.

Som planlægger har du mange bolde i luften på én gang og du skal selvsagt trives i det. Du løser opgaverne med en stor grad af selvstændighed, men stadig med et tæt samarbejde med mange forskellige samarbejdspartnere - distriktslederen, planlæggerne i de andre distrikter, visitatorer, sagsbehandlende terapeuter, sygeplejekoordinator og alle kollegaerne. Du er i daglig kontakt med borgerne og deres pårørende og du er i hyppig kontakt med Beredskabet omkring borgere, der kalder nødkald.

I denne stilling kommer alle dine kompetencer som social- og sundhedsassistent i spil, da din viden inden for faget har en afgærende rolle i den gode planlægning. Vi vil derfor i tæt samarbejde med dig løbende sørge for, at du har mulighed for at udbygge dine kompetencer og vi sørger naturlig for en individuel tilrettelagt introduktion, så du bliver klædt på ud fra dine ønsker og behov.

Hvad søger vi? 
Vi søger en uddannet Social- og sundhedsassistent, som har erfaring fra primærsektoren og har en stærk faglig profil. Du har en anerkendende tilgang til kommunikationen med borgere og deres pårørende og ynder i samarbejde med dem at skabe en god oplevelse med hjemmeplejen.

Også på det kollegiale kan du kendetegnes ved at være imødekommende og ynder at have en anerkende og åben dialog, hvor sparring bliver vægtet højt.

Derudover søger vi dig, som:
  • Har kendskab til Nexus omsorgssystem
  • Er åben i din tilgang til opgaverne og kender eget ansvars- og kompetenceområde.

Distrikt Rådhus – Din nye arbejdsplads
I distrikt Rådhus er vi 5 sygeplejersker, 8 Social- og sundhedsassistenter, 14 social- og sundhedshjælpere, 1 rengøringsmedarbejder og 1 distriktsleder. Derudover er vi uddannelsessted for både sygeplejestuderende og SSA- og SSH-elever. Vi arbejder alle ud fra en rehabiliterende tilgang og med udgangspunkt i vores kerneopgavedefinition (Indsæt kerneopgavedefinition). Vi bestræber os på at udføre opgaverne i tæt samarbejde med borgerne og med udgangspunkt i borgernes egne ressourcer og tagen ansvar for eget liv.

I hjemmeplejen/hjemmesygeplejen skal vi kunne håndtere hurtige ind og udskrivninger fra sygehuset, pludselige ændringer i borgernes behov for hjælp, akutte besøg, hjemsendelse efter genoptræningsophold etc. Det er derfor vigtigt, at vores distrikt består af mange forskellige fagligheder, der samarbejder om at nå borgernes mål.

Du bliver derfor en del af et team, hvor faglighed, ansvarlighed og tæt samarbejde vægtes højt. Udover den daglige sparring, vil du derfor deltage i fællesmøde hver måned sammen med distriktets sygeplejersker og Social- og sundhedsassistenter, ligesom du vil deltage i "Faglige tirsdage" hver 2. måned sammen med alle sygeplejersker og Social- og sundhedsassistenter i hjemmeplejen i kommunen.

Vi har en god beliggenhed, som er nemt at komme til, da vi er tæt på Helsingørmotorvejen og ved siden af Hørsholm Midtpunkt med gode busforbindelser.

Mere viden
Stillingen er en fuldtidsstilling med mødetid kl.06.00 alle hverdage. Hver anden uge er mødetiden fra kl.6.00 - 14.30 og hver anden uge fra kl.06.00 - 12.45. Du vil have fri i weekender.

Din løn og andre vilkår forhandles i henhold til overenskomst med baggrund i din uddannelse og erfaring

Du er velkommen til at kontakte distriktsleder Lisbeth Månsson tlf. 4849 4261, hvis du vil vide mere om jobbet.

Ansøgningsfrist d. 18.03.2021.
Ansættelsessamtaler er planlagt til tirsdag d. 23.3. fra kl. 8.00.

Sådan søger du
Brug knappen "Send ansøgning" for at søge stillingen. Du vil blive bedt om kontakt oplysninger og om at uploade CV og ansøgning.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
 

Hørsholm Kommune har godt 25.000 borgere, der serviceres af ca. 1800 medarbejdere, og et budget på ca. 1,4 mia. kroner. Hverdagen foregår i et lokalt, levende og trygt byområde med smukke naturområder med skov, kyst, hav og havn. Vi er en ambitiøs og veldrevet kommune, der på alle måde skaber overskud i hverdagen – til gavn for vores borgere. www.horsholm.dk


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.