Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Planlægger til Hjemmesygeplejen i Ballerup Kommune

Vi søger en dygtig sygeplejerske, der kunne brænde for at arbejde med udskrivelser, koordinering, visitering og planlægning af sygeplejeruter i vores sygeplejetildeling.
Stillingen er en opnormering og en unik mulighed for dig, som gerne vil have en arbejdsdag med højt tempo, samarbejde og blækspruttefunktion.  

HVEM ER DU

  • Du er selvstændig, fleksibel og energifyldt
  • Du er åben, udadvendt og udviklingsorienteret, har gode kommunikations- og samarbejdsevner
  • Rutineret sygeplejerske og gerne med planlægger eller visitationserfaring
  • Kendskab til og rutine i at arbejde med omsorg systemet Nexus er en fordel
  • Godt overblik
  • Trives med arbejdsdage under pres
  • Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra primær sektor men ikke et krav
  • Trives med at tiltræde i funktionen som ansvarshavende
  • Yderst vigtigt at du elsker dage i højt gear med meget koordinering og ansvar.

Du skal være fleksibel og skal kunne arbejde i 8 timers vagter med mødetider som nogle dage starter kl. 6.45. Stillingen er på 35 - 37 timer om ugen. Hovedparten af vagterne vil være dagvagter med weekend-vagt hver 4. weekend og cirka 8-10 aftenvagter på et 3 måneders rul.

ARBEJDSOMRÅDER
Du vil blive en del af et lille team med 8 dygtige og yderst kompetente sygeplejersker - den såkaldte sygeplejetildeling, som er en del af en stor samlet sygeplejegruppe.  
Sygeplejetildelingen tildeler og planlægger sygepleje indsatser for alle hjemmesygeplejerskerne i Ballerup hjemmepleje.

Du skal arbejde struktureret med indsatskatalog, myndighed, deadlines og samarbejdspartnere både internt og eksternt. Telefonhenvendelser er tilmed en stor del af jobbet, hvor der skal træffes hurtige beslutninger og ydes en høj service for vores borgere. Yderligere vil der være dage, hvor du også skal have mod på en udekørende funktion til vores borgere. Atmosfæren er varm og inkluderende, og der er altid plads til humor. Tempoet er højt, og du skal være indstillet på arbejdsdage i højt gear.

HVEM ER VI
Vi er et team på ca. 35 udekørende sygeplejersker, flere med særlige fokusområder, der brænder for plejen af borgerne i Ballerup Kommune. Hverdagen bærer præg af hurtige udskrivelser og komplekse borgerforløb, hvor fokus er på at arbejde rehabiliterende og forebygge genindlæggelser. Dette stiller store krav til kompetencerne i hjemmeplejen som helhed.

Dit kommende team består af hjælpsomme kollegaer, der går ind i opgaverne og samarbejder med godt humør og åbenhed. Der er høj trivsel og godt arbejdsmiljø i teamet.

HJEMMEPLEJEN
Hjemmeplejen er organiseret i fagteams, og er udover sygeplejerskerne sammensat af ca. 100 social- og sundhedsassistenter og ca. 200 social- og sundhedshjælpere. Hjemmeplejen er organiseret i hhv. kognitivt område og kroniker område. Der arbejdes med triagering i både fagteams og sygeplejeteamet, og der er kontinuerlige sygeplejerske-assistentmøder i fagteamene i hjemmeplejen.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.
 
YDERLIGERE INFORMATION
Vil du høre mere om stillingen, kan du kontakte teamleder Julie Kjellberg-Andersen på telefon 7230 9492.
 
ANSØGNINGSFRIST: 15. APRIL 2020
Der afholdes samtaler løbende.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

Ballerup Kommune

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.