Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Planlægger til Plan- og Byggeafdelingen

Vi søger en erfaren og engageret planmedarbejder, der kan hjælpe os i den daglige drift med udarbejdelse af lokalplaner, landzoneadministration og plansager i almindelighed.
 
Opgaverne vil være varierede, men især udarbejdelse af lokalplaner vil fylde meget i de kommende år. Vi har indført nye arbejdsgange for at reducere sagsbehandlingstiden, fastholde og udvikle vores medarbejdere, øge brugertilfredsheden og skabe større videns- og kompetencedeling. De daglige sager bliver visiteret og fordelt i et team, som alle på skift deltager i. 

Vi kan tilbyde dig et spændende job med afvekslende opgaver, stort som småt og et godt fagligt miljø. Du vil få stor indflydelse på dine arbejdsopgaver og mulighed for selv at tilrettelægge din arbejdsdag.
 Høje-Taastrup Kommune er inde i en forrygende udvikling med fokus på vækst, erhvervs- og byudvikling. I de sidste 5 år er 6-7.000 nye arbejdspladser etableret, og pt. planlægger vi for 5000 nye boliger i kommunen. Dette stiller store krav til planlægningen af kommunens udvikling, og især to store udviklingsprojekter præger nu og den kommende årrække den fysiske planlægning i; Høje-Taastrup C, som er en udviklingsplan der binder området mellem Høje-Taastrup Station og City2 sammen med butikker, erhverv, boliger og byrum, samt udvikling af NærHeden, som bliver et forbillede for fremtidens bæredygtige forstad og et centralt område for udvikling af Hedehusene med 8.000 nye indbyggere. 
Hvem er vi?
Du bliver en del af en gruppe på 12 medarbejdere, der arbejder med myndighedsopgaverne på plan- og byggeområdet, men får 35 dygtige og engagerede kolleger i hele Teknik- og Miljøcentret, som foruden Plan og Byg også indeholder Natur og Miljøafdelingen, et Klimasekretariat, Geodata og et Sekretariat.

Vi har en uhøjtidelig og afslappet omgangstone, hvor vi lægger vægt på humor, engagement og åbenhed, samt især et godt tværgående samarbejde ikke bare i eget center, men blandt alle kolleger og afdelinger i kommunen. Vi lægger stor vægt på at yde en professionel service på et højt fagligt niveau og understøtte de politiske målsætninger.

Hvem er du?
Du har en planfaglig baggrund som arkitekt, landinspektør, geograf, Cand.techn.soc., landskabsforvalter eller lignende, og du har relevant erfaring fra en tidligere ansættelse. Det er vigtigt, at du selvstændigt kan arbejde med udarbejdelse af lokalplaner og føre dialog med projekt- og ejendomsudviklere. Du er serviceorienteret og i stand til at se en sag fra flere sider, og det er ikke vigtigt for dig, at det nødvendigvis er dig, der får ret.
 
Det er endvidere vigtigt, at du har lyst til at arbejde med myndighedsopgaver under planloven. Kendskab til bygge-, naturbeskyttelses- og miljølovgivning vil kun være en fordel.
Erfaring med forvaltningsret er ligeledes en fordel, ligesom du skal være er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt.
 
Du har som minimum normalt kendskab til it og anvendelse af diverse sagsunderstøttende programmer som eksempelvis ESDH. Erfaring med udarbejdelse af plangrundlag i geografiske informationssystemer (GIS) vil være en fordel.

Du er en positiv person, som byder ind med nytænkning, samarbejde og vidensdeling i dagligdagen, og som ikke lader sig slå ud af en til tider hektisk hverdag.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Arbejdsstedet er Rådhuset, Bygaden 2, 2630 Taastrup. Vi har flextid og rådhuset ligger få minutters gang fra Høje Taastrup Station. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer og aflønning vil ske på baggrund af kvalifikationer med udgangspunkt i ny løn. Tiltrædelse 1. maj 2018.

Yderligere oplysninger om stilling og arbejdsopgaver kan fås ved henvendelse til Plan- og Byggechef, Jens Bo Svendsen på telefon 4359 1287.

Ansøgning:
Send din ansøgning vedlagt CV og uddannelsesbevis, via kommunens e-rekrutteringssystem, så vi har den senest mandag den 12. marts 2018 12.00.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 12.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her