Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Planlægger til Udvikling, Miljø og Teknik i Randers Kommune

Engageret planlægger til miljø- og miljøkonsekvensvurderinger, erhvervslokalplaner og planlægning til implementering af den grønne omstilling i ambitiøs kommune i vækst

Randers er midt i en spændende tid, hvor vi som en af landets største kommuner for alvor er ved at realisere vores udviklingspotentialer og drømmen om ”Flodbyen Randers”. Erhvervsudvikling og salg af erhvervsjord stiller krav til tilpassede lokalplaner, og den grønne omstilling skal have gode rammer. Der er mange komplekse planopgaver, der skal løses, for at Randers, der er landets 6. største by, forløser sit potentiale.

Som planlægger i Randers Kommune kommer du til at arbejde bredt med miljøvurdering, miljøkonsekvensvurderinger og med hele lokalplanprocessen fra den indledende dialog med bygherre og projektudviklere, dialog med det politiske niveau og til endelig vedtagelse. Det enkelte projekt skal sikres et ophæng i byrådets visioner, sammenholdes med øvrige strategiske overvejelser og helhedsplaner, ligesom bygherres ideer skal kunne konkretiseres og sætte rammer for det virkelige liv. For selvstændigt at kunne drive en sådan proces og samtidig håndtere, at mange sager har et politisk fokus, er det en stor fordel, hvis du har erfaring inden for området. Da den grønne omstilling samtidig fylder mere og mere vil der også kunne være opgaver relateret til denne f.eks. strategisk energiplanlægning og konvertering af naturgas til fjernvarme.

Planafdelingens opgaveportefølje spænder bredt fra kommuneplanlægning og strategisk byudvikling til helhedsplaner og lokalplaner. Der arbejdes med klimatilpasningsprojekter fra risikostyringsplaner til vandhåndtering i lokalplanerne og udførelse af konkrete klimatilpasningsprojekter. Derudover arbejdes med områdefornyelse, bevaringsværdige bygninger og kulturmiljøer, strategisk varme- og energiplanlægning, vindmøller, solceller og planadministration. Så ud over at blive en del af et større hold af lokalplanlæggere får du 21 nære kollegaer med meget forskellige kompetencer.

Randers Kommune er i gang med en transformation af de havnenære arealer, hvor bl.a. projektet Flodbyen Randers konkretiseres med en omfattende planlægning til følge. Derudover skal ringboulevardens forlængelse i den nordøstlige del af kommunen realiseres nu, en klimabro over Gudenåen skal etableres, Randers Havn udflytter til nye arealer, ligesom forskellige klimatilpasningsprojekter skal beskytte byen mod oversvømmelse. Arbejdet med en langsigtet erhvervslokaliseringsstrategi er netop påbegyndt, så der både nu og i fremtiden skabes attraktive rammer for erhvervslivet. Uden en solid planlægning kan de mange interesser ikke håndteres, og projekterne ikke realiseres.

Dine kompetencer

 • Meget gerne erfaring med miljøvurdering, miljøkonsekvensvurdering og lokalplanlægning samt et solidt kendskab til lovgivningen på området.
 • Kan skabe synergier og merværdi ved at kombinere jura, interessenter og byudvikling.
 • Brænder for planlægning og har lyst og evner til at føre en professionel indledende dialog og få sat et projekt på skinner. Du driver projektet i tæt dialog med alle interessenter og fører projektet til politisk godkendelse.
 • Har viden om eller lyst til at arbejde med miljøvurdering og erhvervslokalplaner.
 • Har tydelig kommunikation og interessentinvolvering som kompetence.
 • Erfaring fra en politisk styret organisation er ikke afgørende, men du skal have lysten til at ville planprocessen hele vejen og det lange seje træk, fra de politiske visioner for et område og til at det reelt implementeres.
 • Du kan være landinspektør, ingeniør eller andet.

Vi tilbyder
 • En arbejdsplads med fokus på høj faglighed, der bringes i spil for at opnå de bedste løsninger.
 • En arbejdsplads med korte beslutningsveje og stor indflydelse på eget job, fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden og brede samarbejder både internt og ud af huset.
 • Et rum til at være både faglig stærk og kreativ og bringe dine kompetencer i spil både internt og eksternt.
 • En mulighed for at være med i første række, når mange af Randers Kommunes ambitiøse udviklingsplaner konkretiseres, den grønne omstilling tager fart, og der skabes gode rammer for erhvervslivet.
 • At du bliver en del af et holdet med 21 dedikerede kollegaer, der har humor og et stærkt sammenhold. Vi har højt til loftet, og fejrer vores succeser.
 • En afdeling der spænder bredt i forhold til alder, kompetencer og arbejdsopgaver.

Ansættelsesvilkår
Det er en fast stilling med 37 t/uge til besættelse fra 1. januar 2021.

Vi tilbyder løn efter gældende overenskomst, kvalifikationer og efter forhandling med den faglige organisation.

Frister
Ansøgningen skal sendes via Randers Kommunes rekrutteringssystem. Der er ansøgningsfrist 22. november kl. 23.59.

Første samtale er den 25. november og evt. anden samtale den 27. november.

Kontakt
For yderligere oplysninger kan du kontakte planchef Lone Mossin 25 44 16 61.

Ansættelsesforhold
Fastansættelse, fuld tid

Tiltrædelse
01-01-2021

Ansøgningsfrist
22-11-2020 23:59

Virksomhedens oplysninger
Plan

Kontaktperson
Lone Mossin

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.