Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Planlægningsassistent til produktionen

Til Persano Groups fabrik i Blistrup ved Græsted søger vi en erfaren planlægningsassistent til produktionen. Er du detaljeorienteret, og kan du din matematik? Kan du samtidig tilrettelægge og facilitere produktionsmedarbejdernes arbejdsdag? Så er det måske netop dig, vi søger.

Persano driver i dag en af Nordens mest succesfulde virksomheder med speciale inden for personlig pleje, kosttilskud og mundhygiejne. Produktionen er baseret på danske traditioner med konstant fokus på bæredygtig og innovativ teknologi og kvalitet. Persano producerer en bred vifte af kvalitets- og miljørigtige produkter for nogle af markedets stærkeste mærker. 

 

Om Jobbet
Til Persanos fabrik i Blistrup, søger vi nu en dygtig planlægningsassistent med reference til produktionschefen. Din rolle vil være fokuseret på implementering af produktionsplanlæggerens mere overordnede planlægning og vil være delt mellem tre fokusområder:

 1. Finplanlægning, vagtplanlægning, prioriteringer, overholdelse af ugeplan, opfølgning mv.
 2. Sikre realisme i planlægningen på udførelsesniveau, facilitere udførelsen af produktionsplaner på produktionsgulvet, således at udnyttelsesgraden af mandskabet optimeres i forhold til kompetencer og personlighed. Afstemme produktionsplaner med produktionsmedarbejdere, produktionsplanlægger, produktionschef og teamleder.
 3. Bistå teamleder og produktionschef med administrative opgaver; herunder administration af uddannelse og træning af produktionsmedarbejdere samt gennemgang af jobkort ved Batch review.

 

Om dig
Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket i en travl hverdag med mange omstillinger og mange aktører. Vi håber at finde en ny kollega med erfaring fra en tilsvarende rolle, men har du dine basiskompetencer på plads og god forståelse for, hvordan en GMP-reguleret produktion fungerer, hører vi også gerne fra dig. Derudover er det vigtigt, at du kan samarbejde og kommunikere med mange forskellige fagligheder, der samarbejder på tværs af organisationen. Det er vigtigt, at du har fokus på den gode dialog og proces.

Vi forestiller os, at du:

 • Har en videregående uddannelse – du kunne fx være uddannet produktionsingeniør eller HA – eller på anden vis har oparbejdet tilsvarende kompetencer 
 • Har en grundlæggende forståelse for produktionsprocesser – gerne fra et GMP-reguleret miljø
 • Har solid talforståelse og rigtig godt styr på Excel (fx udtræk af data, opsætning af regneark, pivottabeller)
 • Taler og skriver godt og forståeligt dansk, da ikke alle medarbejdere taler andre sprog
 • Vi arbejder i ConcordeXAL, men du behøver blot at have kendskab til ERP-systemer, så lærer vi dig resten


Endvidere er det vigtigt, at du:

 • Arbejder struktureret og løsningsorienteret
 • Arbejder ansvarligt, energisk og selvstændigt med dine opgaver
 • Mestrer konstruktiv dialog med mange forskellige parter
 • Er pligtopfyldende og detaljeorienteret

 

Vi tilbyder
Et udviklende job på en spændende arbejdsplads, hvor kun det bedste er godt nok. Stillingen er en fuldtidsstilling med en arbejdsuge på ca. 37 timer, og arbejdstiden er normalt mandag-torsdag kl. 7.00 – 15.30 samt fredag kl. 7.00 – 12.15. Konkurrencedygtig lønpakke; herunder sundhedsforsikring, pension og frokostordning. Tiltrædelse snarest muligt. 

 

Interesseret?
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Persano, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via ”Søg stillingen” nedenfor. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, så send din ansøgning med det samme.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning via mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Julia Budolfsen på 30 85 12 91 eller jhb@jks.dk. Grundet efterårsferie, besvares opkald og mails ikke i uge 42.

 

Om Persano
I dag har Persano Group ca. 200 ansatte fordelt på de to produktionsfaciliteter i hhv. Stenløse og Blistrup. Persano Groups hovedkontor er placeret i Blistrup med funktioner indenfor salg, udvikling, logistik, indkøb og finans. Vi er stolte af vores historie, produkterne og den kvalitet, der ligger bag fremstillingen af produkterne, og positioneringen som en af Skandinaviens største producenter indenfor kosmetik og healthcare stiller krav til, at vi har kompetente medarbejdere. Persano Group er en arbejdsplads, hvor hverdagen er travl, men hvor dygtige og engagerede kolleger sikrer såvel faglig som personlig udvikling. Kollegers trivsel er af stor vigtighed for os, hvorfor vi årligt gennemfører og arbejder med medarbejdertrivselsundersøgelser, lederskab og gennemførelse af medarbejderudviklingssamtaler.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.