Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Plansagsbehandler med stort overblik og godt humør til Plan & Byggeri

Ønsker du at blive en del af en faglig kompetent afdeling med et godt arbejdsmiljø? Vil du være med til at sikre en optimal planlægning i dialog med de relevante interessenter, så som borgere, politikere, lokalråd og grundejerforeninger? Har du lyst til at være med i en travl og omskiftelig hverdag? Ja, så er det dig, vi ønsker skal blive vores kommende kollega.

Helt kort vil du komme til at møde medarbejdere, der er meget bevidste om, hele tiden at være i bevægelse for at kunne levere borgerne en god service og ydelser af høj kvalitet i forhold til den gældende lovgivning

Det er vigtigt at du som ansat i planafdelingen har forståelsen for borgernes ønsker og er i stand til at formidle planlovens bestemmelser og kommunens retningslinjer ud til alle, der henvender sig.

Det er vigtigt at du tager ansvar, tænker på tværs og kan gå i dialog med mange parter både i og uden for organisationen.

Om jobbet
Med reference til afdelingslederen for Plan & Byggeri, kan du se frem til at arbejde med mange alsidige opgaver inden for Planloven.

Fokus vil blive lagt på lokalplanadministration, hvor du kommer til at få en vigtig rolle som vejleder. Du kommer til at hjælpe borgere og erhvervsdrivende videre i processen, når den gældende planlægning ikke går hånd-i-hånd med deres ønsker og projekter. Vi har på nuværende tidspunkt i omegnen af 500 gældende lokalplaner i Tønder Kommune.

Et andet område som vil være indeholdt i stillingen er administration af campingreglementet og tilsyn med campingpladserne i kommunen.

Ud over disse to primære opgaver er det den daglige sagsbehandling af borgere, der ringer ind og kollegaer, der skal have sparring.

Faglige kvalifikationer
Det er fint hvis du har en relevant uddannelsesbaggrund som eksempelvis arkitekt, landinspektør, ingeniør og Urban Designer, men det er ikke et krav.

Det vigtigste er, at du har erfaring med Planloven og relevant lovgivning på området og at du er en habil sagsbehandler med styr på forvaltningsretten.

Vi sætter stor pris på at du har en god energi og gåpåmod til at sætte dig ind i de måder, som Tønder Kommune administrerer og behandler sagerne på og er i stand til at få noget fra hånden.

Personlige kompetencer
Vi sætter stor pris på at du har stærke kommunikative evner og at du forstår at møde borgerne i øjenhøjde, samt formår at arbejde på tværs i organisationen.

Da jobbet er meget borgerrelateret, er det en nødvendighed, at du behersker dansk, både mundtligt og skriftligt.

Vi tilbyder dig
et attraktivt job med en stor grad af frihed under ansvar og mulighed for både faglige og personlige udfordringer. Du bliver en del af et stærkt fællesskab med en uformel kultur, hvor der sættes pris på at have indflydelse og ansvar for den fælles arbejdsplads, arbejdsmiljøet, resultater og værdiskabelse.

Plan & Byggeri beskæftiger i dag 15 medarbejdere og har til huse i rådhuset i Tønder.

Om Tønder Kommune
Tønder Kommune er en spændende og alsidig kommune - et godt sted at leve og bo med mange muligheder, oplevelser – kort sagt RIG PÅ TUR.

Se vores bosætningsmagasin
Se filmen velkommen til Tønder Kommune


Du søger stillingen ved at sende ansøgning, CV og anden dokumentation elektronisk via ansøgningslinket.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.