Planteavlskonsulent til grovfoder og økologi - skal du med på rejsen?

Vi oplever stigende efterspørgsel efter faglig sparring fra vore kvæg- og økologikunder.

Derfor kan du nu blive en af de bærende kræfter i vores grovfoder- og økologiteam i Planteavl.

Teamet har stor fokus på at udnytte den tværfaglige synergi over til økonomi og kvægrådgivningen for at tilbyde vore kunder faglig rådgivning fra øverste hylde.

Du er først og fremmest en teamplayer, og så tager du ansvar. Vi ser også gerne, at du har erfaring inden for grovfoder, økologi og tværfaglighed.

Lyder det som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte chefkonsulent for Planteavl, Henrik Hornstrup på tlf 9615 3535 eller hfh@landbo-limfjord.dk, eller send din ansøgning på hr@landbo-limfjord.dk mrk. planteavl.

Samtaler bliver afholdt løbende. Jobstart efter aftale.

Landbo Limfjord er Skives førende rådgivningshus med fagspecifik og højt specialiseret rådgivning til den professionelle landmand.

Vi arbejder med rådgivning indenfor økonomi/revision/skat, jura, ejendomshandel, HR og ledelsesrådgivning, miljø, kvæg, svin og planteavl.

Vi har en god fordeling på såvel køn, alder, uddannelse og baggrund som til sammen dækker hele spektret af rådgivningsydelser hos vore kunder, vi kalder det 360° rådgivning.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.