Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Planterådgiver

Planterådgiver - fast og godt arbejde på Bornholm!

Da en af vores tre planterådgivere efter 37 års ansættelse i foreningen forventer at trække sig tilbage til juli 2019, skal vi finde en ny, kompetent medarbejder. Vi er en lille afdeling med i alt fem medarbejdere, hvor vi hjælper hinanden, når der er behov for det. Vi har et godt arbejdsklima, let til smil og har en uformel omgangstone. Stillingen er en fuldtidsstilling, og der afsættes god tid til oplæring.

Afdelingen er Planteafdelingen i Bornholms Landbrug, der er en rådgivnings og revisionsvirksomhed med i alt 30 medarbejdere. 

Om dig.

Du er selvstændig, initiativrig og resultatorienteret. Du har indsigt i landbrugets vilkår, du har en uddannelse, der matcher jobbet (gerne agronom), og så har du en relevant erfaring, du kan trække på i forhold til jobbet.

Jobprofil.

Din kundeportefølje bliver primært store svinebedrifter, hvor du som deres planterådgiver bl.a. skal udarbejde mark-, gødnings- og sprøjteplaner, indsende ansøgninger om arealstøtte. Du skal rådgive om dyrkning af landbrugsafgrøder - både telefonisk og i marken. Du forventes at undervise på vores opfølgningskurser til sprøjtecertifikat og -bevis, holde indlæg på planteavlsmøder og skrive til afdelingens nyhedsblad, Afgrødenyt. Derudover er der kontrol af fremavlsarealer, og der kan forekomme forsøgsrelaterede opgaver samt udtagning af jordprøver. 

Har ovenstående vakt din interesse, så send os din ansøgning med attention Ole Harild (kan kontaktes telefonisk for yderligere oplysninger på 5690 7810) eller mail den til oh@bornholmslandbrug.dk

Du kan læse meget mere om Bornholms Landbrug på www.bornholmslandbrug.dk

 

Bornholms Landbrug er en rådgivningsvirksomhed med 30 medarbejdere. Vi rådgiver primært landmænd og fødevareproducenter og i en vis udstrækning håndværkere.  Det bornholmske landbrug genererer 1,2 mia. kr. til Bornholm via 33.000 ha, 500.000 slagtesvin, 60 mio. kg mælk samt planteproduktion, frøproduktion, mink, mv. Fødevareproduktionen bliver stadig mere interessant qua vores branding som en fødevareø.

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her