Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Planteskolegartner

Billig Blomst Aalborg søger Planteskolegartner.

Vi søger en medarbejder til en fuldtidsstilling, som har erfaring og kvalifikationer indenfor plantepleje 

Som medarbejder til vores udendørs havecenter, får du ansvaret for den daglige drift i samspil med gode kollegaer. Du er med til at sørge for, at havecenteret fremstår pænt og indbydende, så kunden får den bedst mulige oplevelse hos os.

Du får et tæt samarbejde med vores indkøbere og kommer med på indkøbstur til danske leverandører. Dit ansvarsområde bliver haveplanter.

Arbejdsopgaverne indeholder

Arbejdet hos BilligBlomst er afvekslende og sæsonbetonet. Der skal i dit arbejde være fokus på pasning og pleje af planter, samt opsætning af andre varer i denne afdeling. Det er også vigtigt, at du har fokus på kundeservice og kan rådgive kunderne. 

 

Vi forventer

Vi ser, at du som medarbejder hos os, har flere års erfaring fra planteskole/havecenter, samt at du er uddannet indenfor feltet.

Det forventes, at du har de rette kvalifikationer indenfor området, samt at du er arbejdsom.

Der vil være alsidige arbejdsopgaver og mulighed for at tage ansvar for den daglige trivsel og drift i vores butik. Det er et krav, at man som planteskolegartner hos Billig Blomst kan arbejde fra tirsdag til og med lørdag.

 

Vi tilbyder

Du bliver en del af en sund og tryg arbejdsplads med en fri omgangstone, hvor faglighed og trivsel står højt på agendaen. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og et af koordinatpunkterne hos BilligBlomst er, at det skal være sjovt at gå på arbejde, også når det går stærkt.

Hvis du kan se dig selv i denne stilling, så send endelig en ansøgning. Vi ser gerne tiltrædelse hurtigst muligt efter aftale. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Bomholt på tlf. 31666981 eller mail: hr@billigblomst.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 

Arbejdssted:Billig Blomst

Fiskene 20

9200 Aalborg SV


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.