Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Planteskolegartner

BilligBlomst gennemgår i disse år en spændende udvikling og hurtig vækst, og vi søger derfor en uddannet Planteskolegartner til en fuldtidsstilling til vores team i Aalborg.

Du vil blive tilknyttet vores udendørs havecenter, hvor du får ansvaret for den daglige drift i samspil med gode kollegaer. Du er med til at sørge for, at havecenteret fremstår pænt og indbydende, så kunden får den bedst mulige oplevelse hos os. Dette sker i tæt samarbejde med vores indkøber, og du kommer derfor med på spændende indkøbsture til danske leverandører. Dit primære ansvarsområde bliver haveplanter, og du skal kunne trives i det afvekslende arbejde med højt tempo på en arbejdsplads, hvor udviklingen går stærkt.

 

Arbejdsopgaverne indeholder

Arbejdet hos BilligBlomst er afvekslende og sæsonbetonet. Der skal i dit arbejde være fokus på pasning og pleje, samt opsætning af andre varer i haveplanteafdelingen. Derudover skal du kunne yde kundeservice på en arbejdsplads med fart på.

 

Vi forventer

Vi forventer, at du er uddannet Planteskolegartner med erfaring fra planteskole/havecenter. Det forventes, at du har de rette kvalifikationer inden for området, samt at du er arbejdsom. Der vil være alsidige arbejdsopgaver og mulighed for at tage ansvar for den daglige trivsel og drift i vores butik. Det er et krav, at man som medarbejder hos BilligBlomst kan arbejde hver 2. weekend i højsæsonen. 

 

Vi tilbyder

Du bliver en del af en sund og tryg arbejdsplads med en fri omgangstone, hvor faglighed og trivsel står højt på agendaen. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og et af kardinalpunkterne hos BilligBlomst er, at det skal være sjovt at gå på arbejde, også når det går stærkt.

Vi søger en medarbejder til en fuldtidsstilling, som har erfaring og kvalifikationer inden for plantepleje. Hvis du kan se dig selv i denne stilling, så send endelig en ansøgning via nedenstående link. Vi ser gerne tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale.  

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Direktør, Peter Bomholt, på tlf. 31666981.  

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 5. juli 2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.