Plastmager søges til Cava Plastics A/S, Mariager

Plastmager søges til Cava Plastics A/S, Mariager

Cava Plastics A/S søger en medarbejder til deres fabrik i Hou ved Mariager.

Vi har travlt, og søger derfor en plastmager med erfaring i sprøjtestøbning, med fokus på optimering og indkøring af sprøjtestøbemaskiner samt robotprogrammering. Det vil være en fordel hvis du har erfaring indenfor faget med el og automatiseringer.

Dine primære opgaver:

  • Opstilling og indkøring af vores maskiner
  • Proces- og kvalitetskontrol samt indkøring af nye værktøjer
  • Vedligeholdelse af maskiner og forme
  • Råvare-håndtering
  • Ad hoc opgaver

Vi forventer at du har truck-certificat, at du kan begå dig på dansk i skrift og tale, er en person med god teknisk forståelse og gerne med en relevant uddannelse og erfaring. Engagement, selvstændighed, systematik og samarbejde er dit kendetegn. Ligeledes er du til tider fleksibel hvad angår arbejdstiden.

Vi tilbyder:

  • En kort arbejdsuge
  • Gode ansættelsesforhold
  • Et spændende job i en virksomhed i vækst
  • En håndfuld rigtig gode kollegaer med en ”fri” omgangstone og godt humør

Vi er en lille virksomhed og arbejdsopgaverne spænder meget bredt. Vi hjælper alle til hvor vi kan i det daglige, enten når kollegaen har ferie eller når der pludselig er ekstra travlt.

Vi arbejder i to-holdsskift, hvilket betyder at du hver anden uge skal arbejde mandag til torsdag fra kl. 06.00 - 15.45, og modsatte uge arbejde mandag til torsdag fra kl. 15.45 - 00.15.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Peter på 24239470.

Jobbet er ledigt nu, men vi venter gerne på den rigtige.

Sådan søger du jobbet:

Send en kort og motiveret ansøgning samt dit CV til pc@cavaplastics.dk. Vi holder samtaler løbende, og opslaget fjernes når vi har fundet den rigtige kandidat.

 

Cava Plastics A/S beskæftiger 15 kompetente medarbejdere og råder over et produktionsapparat med de nyeste produktionsmaskiner og udstyr.

?Cava Plastics A/S har fortsat fokus på viden, teknologi, udvikling, kvalitet innovation og fleksibilitet og baserer sit virke og ledelse på åbenhed, ansvarsfølelse, respekt, dialog og fightervilje.??


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.