Plastmagerelev

Vi søger en plastmagerelev, som har lyst til at blive del af en organisation, hvor der er en høj faglighed og store ambitioner. Du vil få en alsidig hverdag, og blive del af et team med 56 dygtige og engagerede kollegaer.

Vi producerer 24 timer i døgnet, året rundt, og vores produktionsapparat består af flere ekstruderlinjer og termoformmaskiner. Mange af termoformmaskinerne er de seneste par år blevet automatiseret med forpakningsrobotter.

Som plastmagerelev vil du blive beskæftiget med opstillinger, indkøringer og optimering af ekstruderingsanlæg og termoformmaskiner. Du vil under uddannelsen også blive beskæftiget med klargøring og vedligeholdelse af termoformværktøjer.

Uddannelsesforløbet er grundlæggende bygget op med skoleophold på ”Den Jydske Haandværkerskole” i Hadsten og praktikophold hos Faerch.

Dine kvalifikationer

  • Det er en fordel, at du har afsluttet grundforløbet.
  • Du arbejder struktureret og er nysgerrig på at tilegne dig ny viden.
  • Du har gode samarbejdsevner og bidrager til fællesskabet
  • Du er fleksibel og trives med en alsidig og til tider hektisk hverdag

Vi tilbyder

Et spændende job i en international virksomhed i vækst, hvor arbejdsmiljøet er præget af engagement, kreativitet og en uformel omgangstone. Vi tilbyder attraktive vilkår som bl.a. sundhedsforsikring, pensionsordning, god kantineordning og en aktiv personaleforening.

Vil du arbejde sammen med os?

Vil du høre mere om jobbet, så kontakt Svend Erik Christiansen på telefon + 45 27 25 11 17.

Vi behandler ansøgninger løbende. Forventet tiltrædelse er snarest muligt.

Ved fremsendelse af dit CV og ansøgning accepterer du, at dine data vil blive registeret i fortrolighed i vores database, og at vi opbevarer dine data I overensstemmelse med persondataforordningen. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om sletning af dine data


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.