Plastmager/maskinoperatør - sprøjtestøbning

Vi søger en engageret plastmager

...til vores sprøjtestøbeafdelings eftermiddagshold. Du bliver medansvarlig for den løbende produktion på vores 50 Demag sprøjtestøbemaskiner, udstyret med avancerede robotter og pakkeautomater. Du arbejder med fejlfinding, procesjusteringer, materialetilførsel og kvalitetskontrol.

Dit arbejde ligger på tværs af dag- og aftenteamet bestående af dygtige og engagerede medarbejdere, hvor du skal være med til at sikre endnu bedre overlevering og opfølgning mellem de to hold.

Erfaring og uddannelse

Du er sandsynligvis uddannet plastmager eller har anden teknisk baggrund med erfaring indenfor sprøjtestøbning og gerne kendskab til pakkerobotter og automation.

Du er kvalitetsbevidst og løsningsorienteret, har gode samarbejdsevner samtidig med at du arbejder selvstændigt og effektivt.

Det forventes at du er flexibel mht. din arbejdstid som er placeret om eftermiddagen på hverdage i tidsrummet fra kl. 12-20 (kan reguleres)

Er du intresseret

Send din ansøgning til HR assistent Ulla Vad Hansen på mail uvh@bogenseplast.dk

Ønsker du yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Produktionsleder Henrik Uhrenholt på tlf. +45 21138388


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Plastmager - opstilling

BOGENSE PLAST A/S

Nordfyn
Sprøjtestøbning * Opstilling og optimering * Proces * Robotautomation Vi søger en engageret plastmager ...til vores opstillerteam bestående af 10 dygtige plastuddannede opstillere. Din væsentligste opgave bliver opstilling af værktøjer på vores 1K, ...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:6. juni 2018