Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PLC Programmør med Siemens S7 erfaring

Til et projekt hos en meget spændende kunde i Nordjylland søger vi 2-3 PLC-programmører med Siemens S7-erfaring.

Opgave: Programmering, dokumentation og idriftsættelse af fuldautomatiske anlæg indenfor intern logistik styret af Siemens PCS7 baserede SRO anlæg, samt forefaldende automationsprogrammering og dokumentation i Siemens S7 .

Ønsket profil:

El-installatør, Elektriker, Autimatiktekniker, Maskinmester, ingeniør. Gerne nyuddanet men erfaring med programmering af Siemens S7 er obligatorisk. Branchekendskab er en fordel men ikke et krav.

Bopæl indenfor 45 minutters kørsel fra Hobro

Virksomhed: Stor international aktør indenfor produktion og projektering af interne logistikanlæg

Start: 01.04.2018

Længde: 8-10 mdr.

Vi arbejder med korte præcise beskrivelser af vores projekter. Kontakt os for mere information eller upload dit CV, så vender vi tilbage til dig.

Hos Uni Consulting er samarbejde og dialog mellem os - og dig som konsulent i fokus. Vi ønsker, at skabe et tæt samarbejde, for at sikre en god forståelse af, hvor du er i processen samt hvilke fremtidige muligheder der måtte opstå for dig.

Uanset om man er fast-, projektansat eller arbejder som freelancer bliver man koblet på et stort netværk af virksomheder, der alle har udfordringer, hvor det giver mening at hyre ekstern arbejdskraft. Herigennem har du mulighed for, at arbejde med projekter, der passer til netop dine kompetencer og interesse. Tidsmæssigt spænder projekterne typisk fra 3 til 30 måneder.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her