PLC-programmør til biomasseanlæg

Linka Energy søger programmør på tværs af Linka Group

 

Motiveres du af tekniske udfordringer?

Til nogle af verdens førende virksomheder inden for varme- og dampanlæg til biomasse, søger vi en programmør til at udvikle styresystemer.

Som programmør hos Linka Group skal du varetage en bred vifte af opgaver inden for logisk programmering og HMI-konfiguration af fuldautomatiserede biomasseanlæg. Med reference til afdelingslederen som sidder i Sverige, vil du beskæftige dig med virksomhedens kunder og produkter, i forbindelse med følgende:

  • Styresystemer til specifikke anlæg
  • Optimere eksisterende anlæg
  • Rejsedage Sverige, Norge, Finland og andre lande i Norden

 

Kvalifikationer og kompetencer

Du er uddannet programmør og har erfaring med operative systemer og fejlfinding. Det er en fordel, hvis du har kurser inden for el og automatisering. Derudover har du en høj teknisk ekspertise og en logisk og strategisk tankegang.

Det er vigtigt, at du trives med teknisk udfordrende opgaver. Du formår at være faglig problemknuser, og du kan arbejde både selvstændigt og resultatorienteret. Derudover formår du at forblive struktureret i en hurtig omskiftelig hverdag.

I din dialog og kontakt med kunder og samarbejdspartnere er du både imødekommende og omgængelig, hvorved du formår at levere en meget høj kvalitet i din service.

Hovedsageligt vil arbejdet foregå hos Linka Energy i Danmark, men da din afdelingsleder sidder i Sverige hos vores partner Jernforsen, vil der forekomme arbejdsdage på det svenske kontor.

Du behersker engelsk og gerne svensk i både skrift og tale.

 

Linka Energy tilbyder

Vi tilbyder et udfordrende job i en international, dynamisk organisation, som er i en spændende udvikling. Du bliver en del af et uformelt miljø med solide værdier og gode kollegaer.

  • Spændende internationale kontakter
  • Muligheden for at kunne gøre en forskel
  • God fast gage og pensionsordning
  • Mobiltelefon og internet

 

 Vi ser frem til at høre fra dig

Ansøgning samt CV sendes pr. e-mail til lg@linka.dk

Spørgsmål vedr. den tekniske del kan rettes til Erik Ramström på +46 0722 082046 el. erik.ramstrom@jernforsen.com

Spørgsmål vedr. ansættelsen kan rettes til Lars Gravgaard på +45 3333 4450 el. lg@linka.dk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt (ansøgninger vurderes løbende)

 

Om Linka Group

Linka Group består af tre virksomheder (Linka Energy, Jernforsen Energy og Weiss) som til sammen er blandt verdens førende indenfor biomasseanlæg og mindre affaldsbaserede anlæg. Vi er specialister i udvikling og optimering af miljørigtige energiformer baseret på bio- og affaldsbrændsel. Vores teknologier er ”top-of-class” og garanterer en effektiv forbrænding af forskellige biobrændsler, såsom halm, flis, træpiller, affaldstræ, RDF og meget mere.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.