PLC Programmør/PLC Teknikker - nyuddannet


Kan du tænke dig at blive en del af et dynamisk og internationalt team i stærk vækst?

SSI Schäfer arbejder med alle faser i projektgennemførsel og softwareudvikling af fuldautomatiske og manuelle lager- og logistiksystemer i hele verden.

Jobbet:

Som PLC Programmør/PLC Tekniker hos SSI Schäfer vil du være involveret i alle projektfaser: analyse, specifikation, udvikling og idriftsættelse. Jobbet vil derfor især have fokus på:


 • Analyse

 • Specifikation

 • Programmering af PLC systemer (Siemens S7)

 • Programmering af Operatør Paneler (Siemens WinCC)
 • Idriftssættelse

 • Du vil ikke blot komme til at arbejde i vores softwareafdeling i Hadsund. Jobbet indebærer internationale opgaver med implementering og installation. Din kontaktflade bliver derfor stor og dine opgaver mangeartede. Rejseaktivitet må derfor påregnes.

  Kvalifikationer:

  Du er fagligt velfunderet og det forventes du har relevant teoretisk uddannelse, som fx automationsteknolog eller automatikteknikker.

  Du har

 • Kendskab til PLC-programmering og Operatør Panaler, gerne i Siemens S7.

 • Kendskab til SCADA systemer

 • God erfaring med at læse el-dokumentation

 • Personlige egenskaber:

  Det en forudsætning, at du kan arbejde selvstændigt (men er teamplayer), er seriøs og har en god situationsfornemmelse. Det er vigtigt, at du fokuserer på kvalitet og arbejder struktureret.

  SSI Schäfer er en international koncern og du vil få en stor kontaktflade både internt og eksternt. Det kræver at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Har du gode tyskkundskaber, er det en fordel men ikke et krav.

  Der vil være rejseaktivitet i ml. 100 - 150 dage årligt.

  SSI Schäfer:
  SSI Schäfer er en solid international koncern og en af verdens absolut førende leverandører af kvalitets-lagersystemer. SSI Schäfer er repræsenteret i 54 lande, har mere end 9.000 ansatte og er leverandør af en lang række lagerløsninger - fra design af automatiske lagersystemer til implementering af reoler, mobilreoler, kraner, transportører og software. SSI Schäfer er kendt for kvalitet i alle led - fra produkter til service.

  SSI Schäfers værdier er: Ambitiøs, kompetent og uhøjtidelig.

  Du tilbydes:
  Du får en udfordrende stilling i en international koncern med store faglige og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdspladsen er velfungerende, omgangstonen uformel og arbejdsklimaet er sundt. Der tilbydes en attraktiv gage, der modsvarer job og kvalifikationer, samt pensionsordning og sundhedsforsikring. Ligeledes tilbydes løbende efteruddannelse.

  Ansøgning:

  Der bliver løbende afholdt samtaler.

  ALLE henvendelser behandles med fuld fortrolighed


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:8. december 2017
  Udløbsdato:2. februar 2018

  PLC Programmør/PLC Teknikker - nyuddannet

  Intelligent Advice

  Kan du tænke dig at blive en del af et dynamisk og internationalt team i stærk vækst? SSI Sch fer arbejder med alle faser i projektgennemførsel og softwareudvikling af fuldautomatiske og manuelle lager- og logistiksystemer i hele verden. Jobbet: Som...
  Indrykket:17. januar 2018
  Udløbsdato:14. marts 2018

  Apple ACMT/IOS Tekniker

  MENTECH AALBORG A/S

  Aalborg
  Brænder du for at arbejde med Apple Produkter som Macbooks, Imac, IPhone og Ipad? Så er du måske vores nye Apple certificeret tekniker (ACMT). Mentech A S har forygende travlt og derfor søger vi nye Apple teknikere.Der er også mulighed for en leders...
  Indrykket:6. december 2017
  Udløbsdato:31. januar 2018

  IT Supporter

  IMS A/S

  Supporter IMS A S har travlt og udvider supportafdelingen. Vi søger derfor snarest en ny kollega til vores support afdeling, der i dag arbejder med support af vores ESDH-løsninger. Vi ønsker at ansætte en glad og positiv person, der brænder for at a...
  Indrykket:9. januar 2018
  Udløbsdato:5. marts 2018

  Apple ACMT/IOS Tekniker

  MENTECH A/S

  Aarhus
  Brænder du for at arbejde med Apple Produkter som Macbooks og Imac? Så er du måske vores nye Apple certificeret tekniker (ACMT). Det er et must at du har taget ACMT uddannelsen Mentech A S udvider med en afdeling i Århus, og søger derfor nye Apple t...
  Indrykket:10. januar 2018
  Udløbsdato:6. marts 2018

  Er du kundeservice orienteret og har flair for det tekniske?

  Plico A/S

  Aarhus
  PLICO A S er et Digitalt Bureau i stor vækst. Vi har igennem flere år leveret topmoderne webshops og hjemmesider i WordPress CMS til små og mellemstore virksomheder. Vi har en vision om at være den stærkeste spiller på det danske marked indenfor vor...