Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pleje- & Ældrecenter Bøgebakken søger en social- og sundhedsassistent til aftenvagt

Har du lyst til nye og spændende udfordringer, er du måske vores nye SSA kollega? Pleje- & Ældrecenter Bøgebakken i Allerslev, Lejre Kommune søger en social- og sundhedsassístent til aftenvagt i en skærmet enhed for svært demente beboere. Stillingen er på 28 timer pr. uge med arbejde hver anden weekend i lige uger.

Om jobbet

Ældrecenteret er organiseret således, at medarbejdergrupperne er bygget op i medstyrende teams, og der arbejdes ud fra den rehabiliterende og socialpædagogiske tilgang.

Om dig

Vi forestiller os en kandidat, som:

  • Er SSA-uddannet
  • Sætter en ære i at yde omsorg for andre mennesker
  • Brænder for at arbejde med demensomsorg
  • Har en positiv tilgang til livet
Om os

Pleje- & Ældrecenteret Bøgebakken er beliggende i Allerslev, Lejre Kommune. Det består af syv huse, hvor der bor mellem 9-12 dejlige ældre mennesker i hvert hus.

Centeret er bygget op om plejeprincipperne i Leve & Bo konceptet, hvor beboernes hverdag er omdrejningspunktet med udgangspunkt i den enkeltes behov og ressourcer.

Beboernes velbefindende ligger os alle på sinde, om du er leder, administrativ eller plejemedarbejder.

Løn og ansættelse

Ansættelse hurtigst muligt. Du ansættes efter gældende overenskomst og principperne i "ny løn". Stillingen er på 28 timer pr. uge med arbejde hver anden weekend lige uger.

Ansættelsessamtaler finder sted løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.