Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PLEJE OG OMSORG

HANDICAPHJÆLPER.

Fast afløser søges.

Vi søger en fast afløser til vores Team, så hvis du kan se dig selv i denne stilling, er du velkommen til at søge jobbet.

Scleroseramt kvinde på 52 søger en fast afløser, til at hjælpe hende i hverdagen. 

Annette er kørestolsbruger og kan meget selv, men skal have hjælp i visse situationer.

Jobbet består i;

 • Hjælp til hverdagens udfordringer.
 • Kørsel til træning, ridning, shoppe osv.

 

 

Du har/er ;

 • Godt humør, - Du bliver mødt af en, der er positiv og glad.
 • Overskud og er selvigangsættende.
 • Kørekort.
 • Fleksibel, kort varsel, især ved sygdom.

Vores arbejdsdag starter kl. 8.30 og slutter 8.29. :-), de fleste er dog på 8 timer, men der kommer også aften og nat arbejde. Der kan også være brug for dig i weekenderne, så du må forberede dig på lidt af hvert. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330166702Phoenix-4310508b12020-01-29T00:00:00PLEJE OG OMSORG

HANDICAPHJÆLPER.

Fast afløser søges.

Vi søger en fast afløser til vores Team, så hvis du kan se dig selv i denne stilling, er du velkommen til at søge jobbet.

Scleroseramt kvinde på 52 søger en fast afløser, til at hjælpe hende i hverdagen. 

Annette er kørestolsbruger og kan meget selv, men skal have hjælp i visse situationer.

Jobbet består i;

 • Hjælp til hverdagens udfordringer.
 • Kørsel til træning, ridning, shoppe osv.

 

 

Du har/er ;

 • Godt humør, - Du bliver mødt af en, der er positiv og glad.
 • Overskud og er selvigangsættende.
 • Kørekort.
 • Fleksibel, kort varsel, især ved sygdom.

Vores arbejdsdag starter kl. 8.30 og slutter 8.29. :-), de fleste er dog på 8 timer, men der kommer også aften og nat arbejde. Der kan også være brug for dig i weekenderne, så du må forberede dig på lidt af hvert. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

2020-02-17T20:50:45.687 HANDICAPHJ LPER. Fast afløser søges. Vi søger en fast afløser til vores Team, så hvis du kan se dig selv i denne stilling, er du velkommen til at søge jobbet. Scleroseramt kvinde på 52 søger en fast afløser, til at hjælpe hende i hverdagen. Annette er kørestolsbruger og kan meget selv, men skal have hjælp i visse situationer. Jobbet består i Hjælp til hverdagens udfordringer. Kørsel til træning, ridning, shoppe osv. Du har er Godt humør, - Du bliver mødt af en, der er positiv og glad. Overskud og er selvigangsættende. Kørekort. Fleksibel, kort varsel, især ved sygdom. Vores arbejdsdag starter kl. 8.30 og slutter 8.29. :-), de fleste er dog på 8 timer, men der kommer også aften og nat arbejde. Der kan også være brug for dig i weekenderne, så du må forberede dig på lidt af hvert. Vi glæder os til at høre fra dig.11Jobnet4310508b100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-02-29T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandKolding3700459Handicare4you v/Flemming Skov Larsen11Hvedevænget 86040EgtvedDKDanmark0
flemming@tr3ding.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent10000892389JobNet5106660510666010027-01-2020000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4310508bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=4310508bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4310508b&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4310508b&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/jobtitle/513212-17-1.jpgPLEJE OG OMSORG12009951Dansk3Læse/ tale513212Handicaphjælper10Sundhed77Pleje og omsorg364040707Flemming Larsenflemming@tr3ding.dkDKDanmarkDKDanmark330178971Medarbejder søges til 22-årig mand i HorsensRobot Jobbet Familie i Horsens søger en medarbejder til deres 22-årig søn hurtigst muligt. Borgeren er mentalt retarderet og har en IQ på under 50. Han har epilepsi og bliver medicineret herfor. Verbal kommunikation er sparsommelig men kan give udtryk for basale behov. Han bor sammen med sin mor og 2 mindre søskende. Profil Medarbejderen, vi søger, skal gerne have erfaring fra lignende jobs. Ansøgeren skal være rolig, nærværende, fleksibel og skal kunne være vedholdende i kropssprog og tale. Derudover er det et krav, at ansøgeren har mulighed for at stille egen bil til rådighed, mod betaling efter statens takster. Ansøgeren må meget gerne have interesser i at spille Xboks, da dette er borgerens store interesse. Arbejdstid Der er tale om en tidsbegrænset stilling på fast stilling på ca. 36 timer. pr. uge. Arbejdstiden ligger hverdage fra kl. 6.00- 07.15 samt igen fra kl. 13.30-19.30. Opstart hurtigst muligt. Borgerens bopæl Familien bor i Horsens, Horsens Kommune. Opgaver Familien har brug for hjælp til følgende aflastende opgaver: Skabe ro og struktur Hjælp til personlig pleje og toiletbesøg Nærvær og omsorg Støtte i spisesituationer Aktiviteter med drengen ud fra hans interesser Løn Lønnen er på 126,20 kr. t. tillæg. Ansættelseskrav Ved en ansættelse skal den ansatte kunne forevise en straffeattest samt gyldigt kørekort Ansøgningsfrist Hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, når de rette kandidater er fundet. Ansøgning Borgeren har en BPA ordning § 95. Det betyder, at Focus People er arbejdsgiver og borgerens nærtstående er arbejdsleder. Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig. For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det. Vi ser frem til at høre fra dig!

Jobbet
Familie i Horsens søger en medarbejder til deres 22-årig søn hurtigst muligt. Borgeren er mentalt retarderet og har en IQ på under 50. Han har epilepsi og bliver medicineret herfor. Verbal kommunikation er sparsommelig men kan give udtryk for basale behov.
Han bor sammen med sin mor og 2 mindre søskende.

Profil
Medarbejderen, vi søger, skal gerne have erfaring fra lignende jobs. Ansøgeren skal være rolig, nærværende, fleksibel og skal kunne være vedholdende i kropssprog og tale.
Derudover er det et krav, at ansøgeren har mulighed for at stille egen bil til rådighed, mod betaling efter statens takster. Ansøgeren må meget gerne have interesser i at spille Xboks, da dette er borgerens store interesse.

Arbejdstid
Der er tale om en tidsbegrænset stilling på fast stilling på ca. 36 timer. pr. uge.  Arbejdstiden ligger hverdage fra kl. 6.00- 07.15 samt igen fra kl. 13.30-19.30.  Opstart hurtigst muligt.

Borgerens bopæl
Familien bor i Horsens, Horsens Kommune.

Opgaver
Familien har brug for hjælp til følgende aflastende opgaver:

 • Skabe ro og struktur
 • Hjælp til personlig pleje og toiletbesøg
 • Nærvær og omsorg
 • Støtte i spisesituationer
 • Aktiviteter med drengen ud fra hans interesser

Løn
Lønnen er på 126,20 kr./t. + tillæg.  

Ansættelseskrav
Ved en ansættelse skal den ansatte kunne forevise en straffeattest samt gyldigt kørekort

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, når de rette kandidater er fundet.

Ansøgning
Borgeren har en BPA ordning § 95. Det betyder, at Focus People er arbejdsgiver og borgerens nærtstående er arbejdsleder. Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig.

For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det.

Vi ser frem til at høre fra dig!

FOCUS PEOPLE A/SMiddelfart2020-02-17T00:00:002020-04-08T00:00:00
330177409Vi søger social- og sundhedsassistenterBasic Vi søger social- og sundhedsassistenter, som ud over de sundhedsfaglige opgaver, også ønsker at arbejde med selvværd og sammenhæng i borgerens hverdag og dermed medvirke til at skabe stjernestunder for den enkelte borger! Arbejdssted: Center for Senhjerneskade, Sjællandsvej, Kolding Arbejdstid: 30 - 37 timer ugen i dag- og aftenvagter og med arbejde hver 2. weekend Ansættelse: Der er tale om en fast stilling og 2 vikariater af 1 års varighed med mulighed for forlængelse. Stillingerne er med tiltrædelse pr 1.4.20 eller snarest muligt. Lidt om os: Center for Senhjerneskade, Sjællandsvej, består af et botilbud med 27 boliger og et dagcenter med 10 pladser. De ledige stillinger er tilknyttet botilbuddet. Centrets målgruppe er voksne mennesker med erhvervet hjerneskade og fremadskridende neurologiske sygdomme, med svære fysiske og kognitive vanskeligheder til følge. Hvad kan vi tilbyde: Gode kolleger, et godt arbejdsmiljø med fokus på trivsel, plads til initiativ og udvikling. Vi er en teambaseret organisation, hvor der arbejdes ud fra en neurofaglig og rehabiliterende tilgang i tværfaglige teams. Vi har fokus på og arbejder ud fra Kolding Kommunes vision, selvværd og sammenhæng i alt hvad du siger og gør. Vi tager udgangspunkt i borgerens centrum og understøtter de ønsker og behov borgerne har med vores neuropædagogiske tilgang. Du bliver en del af et tværfagligt team med fastlagte teammøder Du får mulighed for at anvende alle dine SSA kompetencer. Lige fra den grundlæggende til den kreative og komplekse pleje, hvor også det sociale er vigtigt. Høj indflydelse på planlægning af dine arbejdsopgaver. Du får mange koordinerende opgaver og får mulighed for at sparre med dine SSA kollegaer i dagligdagen og på planlagte monofaglige møder. En arbejdsplads hvor du bliver en vigtig medspiller for, at vi kan opretholde vores gode trivsel og et godt arbejdsmiljø Intern uddannelse samt neuropædagogisk grundkursus for fastansatte, senest efter 2 års ansættelse Mulighed for personlig- og faglig supervision Kvalifikationer: Du er dygtig til dit fag og stiller din faglighed til rådighed Du er fysisk og psykisk robust Du kender og accepterer egne grænser Du kan reflektere over egen praksis og er villig til at modtage supervision Du har erfaring med at arbejde tværfagligt. Du er god til at formulere dig på skrift Du kan lide at arbejde i en organisation, der er i løbende udvikling og forandring Du har orienteret dig på vores hjemmeside Du har almindeligt kørekort da du kører Centerets busser, der gives introduktion til at køre busserne Se mere om Centeret på: https: www.kolding.dk borger handicap voksne-med-handicap center-for-senhjerneskade-cfs oversigt-borger Supplerende oplysninger fås ved henvendelse mellem kl. 9 og 10 på hverdage hos afdelingsleder Eydrit Mikkelsen, 29175593 og afdelingsleder Dorte Jensen 21574527 Du er også meget velkommen, efter aftale, at komme på besøg se vores arbejdsplads møde en evt. kommende kollega og høre lidt mere om jobbet. Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst Ansøgningen skal indeholde dokumentation for uddannelse, fyldestgørende CV, og relevante bilag, der giver et helhedsbillede af ansøger. Ansøgningsfrist: d. 24-2-20. Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler onsdag d. 26-2 og torsdag d. 27-2-20 Søg stillingen online via linket herunder. Ved evt. ansættelse indhentes straffeattest.

Vi søger social- og sundhedsassistenter, som ud over de sundhedsfaglige opgaver, også ønsker at arbejde med selvværd og sammenhæng i borgerens hverdag og dermed medvirke til at skabe stjernestunder for den enkelte borger!

 

Arbejdssted: Center for Senhjerneskade, Sjællandsvej, Kolding

Arbejdstid: 30 - 37 timer/ugen i dag- og aftenvagter og med arbejde hver 2. weekend

Ansættelse: Der er tale om en fast stilling og 2 vikariater af 1 års varighed med mulighed for forlængelse. Stillingerne er med tiltrædelse pr 1.4.20 eller snarest muligt.   

Lidt om os: Center for Senhjerneskade, Sjællandsvej, består af et botilbud med 27 boliger og et dagcenter med 10 pladser. De ledige stillinger er tilknyttet botilbuddet.

Centrets målgruppe er voksne mennesker med erhvervet hjerneskade og fremadskridende neurologiske sygdomme, med svære fysiske og kognitive vanskeligheder til følge.

Hvad kan vi tilbyde: Gode kolleger, et godt arbejdsmiljø med fokus på trivsel, plads til initiativ og udvikling. Vi er en teambaseret organisation, hvor der arbejdes ud fra en neurofaglig og rehabiliterende tilgang i tværfaglige teams.

Vi har fokus på og arbejder ud fra Kolding Kommunes vision, selvværd og sammenhæng – i alt hvad du siger og gør. Vi tager udgangspunkt i borgerens centrum og understøtter de ønsker og behov borgerne har med vores neuropædagogiske tilgang.

 • Du bliver en del af et tværfagligt team med fastlagte teammøder
 • Du får mulighed for at anvende alle dine SSA kompetencer. Lige fra den grundlæggende til den kreative og komplekse pleje, hvor også det sociale er vigtigt.
 • Høj indflydelse på planlægning af dine arbejdsopgaver.
 • Du får mange koordinerende opgaver og får mulighed for at sparre med dine SSA kollegaer i dagligdagen og på planlagte monofaglige møder.  
 • En arbejdsplads hvor du bliver en vigtig medspiller for, at vi kan opretholde vores gode trivsel og et godt arbejdsmiljø
 • Intern uddannelse samt neuropædagogisk grundkursus for fastansatte, senest efter 2 års ansættelse
 • Mulighed for personlig- og faglig supervision

Kvalifikationer:

 • Du er dygtig til dit fag og stiller din faglighed til rådighed
 • Du er fysisk og psykisk robust
 • Du kender og accepterer egne grænser
 • Du kan reflektere over egen praksis og er villig til at modtage supervision
 • Du har erfaring med at arbejde tværfagligt.
 • Du er god til at formulere dig på skrift
 • Du kan lide at arbejde i en organisation, der er i løbende udvikling og forandring
 • Du har orienteret dig på vores hjemmeside
 • Du har almindeligt kørekort da du kører Centerets busser, der gives introduktion til at køre busserne

Se mere om Centeret på: https://www.kolding.dk/borger/handicap/voksne-med-handicap/center-for-senhjerneskade-cfs/oversigt-borger

 

Supplerende oplysninger fås ved henvendelse mellem kl. 9 og 10 på hverdage hos afdelingsleder Eydrit Mikkelsen, 29175593 og afdelingsleder Dorte Jensen 21574527

Du er også meget velkommen, efter aftale, at komme på besøg; se vores arbejdsplads møde en evt. kommende kollega og høre lidt mere om jobbet.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst

Ansøgningen skal indeholde dokumentation for uddannelse, fyldestgørende CV, og relevante bilag, der giver et helhedsbillede af ansøger.

 

Ansøgningsfrist: d. 24-2-20. Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler onsdag d. 26-2 og torsdag d. 27-2-20

 

Søg stillingen online via linket herunder.

 

Ved evt. ansættelse indhentes straffeattest.

 

 

 

ORS/Small/1494446b_logo.pngCenter for Senhjerneskade, Afd. SjællandsvejKolding2020-02-13T15:07:29.4732020-02-24T00:00:00
330171264Social- og sundhedsassistent til Plejecenter ÅgårdenBasic Er du social- og sundhedsassistent og brænder for sygeplejefaglige udfordringer i et rehabiliterende og tværfagligt miljø? Og hvor 2 dage ikke er ens? Så er det måske dig, vi mangler. Om jobbet En af vores dygtige ssa ere har søgt nye udfordringer, derfor søger vi en social- og sundhedsassistetnt til en fast stilling, på 32 timer om ugen primært i dagvagt og med vagt hver 2. weekend. Vores kerneopgave og værdierne i Velfærdsforvaltningen vil være centrale i dit arbejde. Læs mere på https: www.vejle.dk job job-hos-os vores-arbejdsplads ansat-med-vilje-vejle-kommunes-personalepolitik Tiltrædelse 1. april 2020 og gerne før. Vi forventer af dig Kan arbejde ud fra en rehabiliterende tankegang med udgangspunkt i borgerens mål og ønsker Er fagligt velkvalificeret og nysgerrig på fortsat faglig og personlig udvikling. God til at skabe relationer og social kontakt, både til beboer, pårørende, kollegaer og frivillige. Er positiv og åben i beboerkontakten, kan arbejde selvstændigt og have mange bolde i luften. Har et godt humør, er initiativrig, fleksibel og engageret i dit arbejde Har en anerkendende tilgang til dine medmennesker Vi tilbyder dig En arbejdsplads i udvikling med engagerede og motiverede kollegaer Faglig sparing med tværfagligt sundhedspersonale Sparring og undervisning med plejecentres egen læge Rig mulighed for faglig og personlig udvikling En arbejdsplads der har fokus på formålet, mere end målet Et center som bobler af glæde og aktiviteter Aktiviteter ud af huset i vores egen bus Stor opbakning og godt samarbejde med frivillige Ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og lokal løn. Om os Plejecentret Ågården er beliggende i natur skønne områder i Ågård, som høre under område vest i Vejle kommune. Ågården er et leve-bo miljøer, som består af 30 lejligheder, fordelt på 3 huse. Dertil er der en centerbygning, hvor der er køkken, café og dagcenter med træningsfaciliteter samt et rigt og alsidigt aktivitetstilbud både i og ud af huset. På Ågården har vi en grundholdning: Livet skal leves hele livet Flere oplysninger Hvis du ønsker flere oplysninger, kan du kontakte sygeplejerske Kanna S. Jessen på 51 81 56 86. Du kan læse mere om os på www.aagaarden.vejle.dk Ansøgningsfrist Vi skal have din ansøgning senest den 20. februar 2020. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 25. februar 2020. Privat straffeattest Ved ansættelse i Senior, Vejle Kommune, skal der afleveres en privat straffeattest. Den kan hentes gratis på www.borger.dk Send din ansøgning Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen Send ansøgning . Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post. Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Er du social- og sundhedsassistent og brænder for sygeplejefaglige udfordringer i et rehabiliterende og tværfagligt miljø? Og hvor 2 dage ikke er ens? Så er det måske dig, vi mangler.

Om jobbet
En af vores dygtige ssa’ere har søgt nye udfordringer, derfor søger vi en social- og sundhedsassistetnt til en fast stilling, på 32 timer om ugen primært i dagvagt og med vagt hver 2. weekend. 

Vores kerneopgave og værdierne i Velfærdsforvaltningen vil være centrale i dit arbejde. Læs mere på https://www.vejle.dk/job/job-hos-os/vores-arbejdsplads/ansat-med-vilje-vejle-kommunes-personalepolitik/

Tiltrædelse 1. april 2020 og gerne før.

Vi forventer af dig

 • Kan arbejde ud fra en rehabiliterende tankegang med udgangspunkt i borgerens mål og ønsker
 • Er fagligt velkvalificeret og nysgerrig på fortsat faglig og personlig udvikling.     
 • God til at skabe relationer og social kontakt, både til beboer, pårørende, kollegaer og frivillige.
 • Er positiv og åben i beboerkontakten, kan arbejde selvstændigt og have mange bolde i luften.
 • Har et godt humør, er initiativrig, fleksibel og engageret i dit arbejde
 • Har en anerkendende tilgang til dine medmennesker  

Vi tilbyder dig 

 • En arbejdsplads i udvikling med engagerede og motiverede kollegaer
 • Faglig sparing med tværfagligt sundhedspersonale
 • Sparring og undervisning med plejecentres egen læge
 • Rig mulighed for faglig og personlig udvikling
 • En arbejdsplads der har fokus på formålet, mere end målet
 • Et center som bobler af glæde og aktiviteter
 • Aktiviteter ud af huset i vores egen bus
 • Stor opbakning og godt samarbejde med frivillige

Ansættelsesvilkår 
Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og lokal løn. 

Om os
Plejecentret Ågården er beliggende i natur skønne områder i Ågård, som høre under område vest i Vejle kommune. Ågården er et leve-bo miljøer, som består af 30 lejligheder, fordelt på 3 huse. Dertil er der en centerbygning, hvor der er køkken, café og dagcenter med træningsfaciliteter samt et rigt og alsidigt aktivitetstilbud både i og ud af huset.

På Ågården har vi en grundholdning: ”Livet skal leves – hele livet”

Flere oplysninger
Hvis du ønsker flere oplysninger, kan du kontakte sygeplejerske Kanna S. Jessen på 51 81 56 86.
Du kan læse mere om os på www.aagaarden.vejle.dk  

Ansøgningsfrist 
Vi skal have din ansøgning senest den 20. februar 2020.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 25. februar 2020.

Privat straffeattest
Ved ansættelse i Senior, Vejle Kommune, skal der  afleveres en privat straffeattest. Den kan hentes gratis på www.borger.dk

Send din ansøgning 
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. 

Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.  Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.  

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.  

ORS/Small/f60e4e5b_logo.pngPlejecenter Ågården, Vejle KommuneEgtved2020-02-13T00:00:002020-02-19T00:00:00
330170378Social- og sundhedsassistent til udekørende hjemmeplejedistrikt V4, EgtvedBasic Om jobbet Vi søger en social- og sundhedsassistent til en fast stilling på 25 timer om ugen i blandede vagter. Tiltrædelse snarest muligt. Vi forventer, at du Er medspiller ud fra Vejle Kommunes værdier Ansat med Vilje Vægter fagligheden højt og vil helhedsplejen hos borgerne Tager udgangspunkt i borgeren under hensyn til vilkår og rammer for arbejdet Udviser engagement Arbejder selvstændigt og samtidig er god til at samarbejde mono- som tværfagligt Ser udvikling som en naturlig ting af vores hverdag Har et lyst sind og gå-på-mod Udviser ansvar, fleksibilitet og stabilitet Har kørekort, men også vil cyke Vi tilbyder dig En god introduktion til jobbet Et selvstændigt og afvekslende arbejde En arbejdsplads hvor du er med til at præge udviklingen Engagerede og dygtige kollegaer Et godt arbejdsmiljø, hvor godt humør og en god tone er en naturlig del af arbejdsdagen Mulighed for faglig og personlig udvikling Kollegial sparring og supervision Et tværfagligt sammensat distrikt Ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og lokal løn. Om os Distrikt 4, Område Vest, kører i et stort landdistrikt i Jerlev, Ødsted, Egtved og Ågård. Vi distriktskontor på Plejecenter Hejlskov i Egtved. Flere oplysninger Flere oplysninger kan fås hos distriktsleder Kirsten Jørgensen på 30 33 95 77 eller hos vores planlægger på 21 29 18 62. Privat straffeattest Ved ansættelse i Senior, Vejle Kommune, skal der afleveres privat straffeattest. Den kan hentes på www.borger.dk Ansøgningsfrist Vi skal have din ansøgning senest den 19. februar 2020. Vi har ansættelsessamtaler den 24. februar 2020. Send din ansøgning Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen Send ansøgning . Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post. Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v. Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning og jobsøgning til din evt. partner. Se mere på www.vejle.dk tilflytter

Om jobbet   
Vi søger en social- og sundhedsassistent til en fast stilling på 25 timer om ugen i blandede vagter.

Tiltrædelse snarest muligt.

 Vi forventer, at du 

 • Er medspiller ud fra Vejle Kommunes værdier "Ansat med Vilje"
 • Vægter fagligheden højt og vil helhedsplejen hos borgerne
 • Tager udgangspunkt i borgeren under hensyn til vilkår og rammer for arbejdet
 • Udviser engagement
 • Arbejder selvstændigt og samtidig er god til at samarbejde mono- som tværfagligt    
 • Ser udvikling som en naturlig ting af vores hverdag
 • Har et lyst sind og gå-på-mod
 • Udviser ansvar, fleksibilitet og stabilitet 
 • Har kørekort, men også vil cyke

Vi tilbyder dig

 • En god introduktion til jobbet
 • Et selvstændigt og afvekslende arbejde
 • En arbejdsplads hvor du er med til at præge udviklingen 
 • Engagerede og dygtige kollegaer    
 • Et godt arbejdsmiljø, hvor godt humør og en god tone er en naturlig del af arbejdsdagen
 • Mulighed for faglig og personlig udvikling
 • Kollegial sparring og supervision 
 • Et tværfagligt sammensat distrikt

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og lokal løn. 

Om os  
Distrikt 4, Område Vest, kører i et stort landdistrikt i Jerlev, Ødsted, Egtved og Ågård.  Vi distriktskontor på Plejecenter Hejlskov i Egtved.

Flere oplysninger 
Flere oplysninger kan fås hos distriktsleder Kirsten Jørgensen på 30 33 95 77 eller hos vores planlægger på 21 29 18 62.

Privat straffeattest 
Ved ansættelse i Senior, Vejle Kommune, skal der afleveres privat straffeattest. Den kan hentes på www.borger.dk 

Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning senest den 19. februar 2020.
Vi har ansættelsessamtaler den 24. februar 2020.

Send din ansøgning  

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

 Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.  Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning og jobsøgning til din evt. partner. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter

ORS/Small/a012d300_logo.pngOmråde Vest, Distrikt 4, Senior, Vejle KommuneEgtved2020-02-03T19:08:47.9402020-02-19T00:00:00
330170376Social- og sundhedshjælper til udekørende hjemmeplejedistrikt V4 i EgtvedBasic Om jobbet Vi søger en social- og sundhedshjælper til blandede vagter - ingen nattevagter - 30 timer om ugen. Tiltrædelse snarrest muligt. Vi forventer, at du Er uddannet social- og sundhedshjælper Vægter fagligheden højt Tager udgangspunkt i borgeren under hensyn til vilkår og rammer for arbejdet Udviser engagement og har en positiv tilgang til dit arbejde, borgerne, og dine kollegaer Arbejder selvstændigt og samtidig er god til at samarbejde mono- som tværfagligt Ser fremskridt udvikling som en naturlig ting af vores hverdag Udviser ansvar, fleksibilitet og stabilitet Er effektiv og kreativ i din opgaveløsning Har kørekort, men også vil cykle Vi tilbyder dig En god introduktion til jobbet Et selvstændigt og afvekslende arbejde En arbejdsplads hvor du er med til at præge udviklingen Engagerede og dygtige kollegaer Et godt arbejdsmiljø, hvor godt humør og en god tone er en naturlig del af arbejdsdagen Mulighed for faglig og personlig udvikling Kollegial sparring og supervision Et tværfagligt sammensat distrikt Ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og lokal løn. Om os Distrikt 4, Område Vest, kører i Jerlev, Ågård, Ødsted og Egtved området (stort landdistrikt). Vi har indmødested på Hejlskov Plejecenter i Egtved. Flere oplysninger Flere oplysninger kan fås hos distriktsleder Kirsten Jørgensen på 30 33 95 77 eller hos planlægger på 21 29 18 62. Ansøgningsfrist Vi skal have din ansøgning senest den 19. februar 2020. Vi har ansættelsessamtaler den 24. februar 2020. Privat straffeattest Ved ansættelse i Senior, Vejle kommune, skal der afleveres privat straffeattest. Den kan hentes på www.borger.dk Send din ansøgning Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen Send ansøgning . Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post. Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Om jobbet
Vi søger en social- og sundhedshjælper til blandede vagter - ingen nattevagter -  30 timer om ugen.

Tiltrædelse snarrest muligt.  

Vi forventer, at du

 • Er uddannet social- og sundhedshjælper
 • Vægter fagligheden højt  
 • Tager udgangspunkt i borgeren under hensyn til vilkår og rammer for arbejdet  
 • Udviser engagement og har en positiv tilgang til dit arbejde, borgerne, og dine kollegaer  
 • Arbejder selvstændigt og samtidig er god til at samarbejde mono- som tværfagligt
 • Ser fremskridt/udvikling som en naturlig ting af vores hverdag  
 • Udviser ansvar, fleksibilitet og stabilitet
 • Er effektiv og kreativ i din opgaveløsning  
 • Har kørekort, men også vil cykle  

 Vi tilbyder dig

 • En god introduktion til jobbet
 • Et selvstændigt og afvekslende arbejde  
 • En arbejdsplads hvor du er med til at præge udviklingen
 • Engagerede og dygtige kollegaer
 • Et godt arbejdsmiljø, hvor godt humør og en god tone er en naturlig del af arbejdsdagen
 • Mulighed for faglig og personlig udvikling
 • Kollegial sparring og supervision
 • Et tværfagligt sammensat distrikt  

Ansættelsesvilkår  
Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og lokal løn.  

Om os  
Distrikt 4, Område Vest, kører i Jerlev, Ågård, Ødsted og Egtved området (stort landdistrikt). Vi har indmødested på Hejlskov Plejecenter i Egtved.  

Flere oplysninger  
Flere oplysninger kan fås hos distriktsleder Kirsten Jørgensen på 30 33 95 77  eller hos planlægger på 21 29 18 62.

Ansøgningsfrist  
Vi skal have din ansøgning senest den 19. februar 2020.
Vi har ansættelsessamtaler den 24. februar 2020.

Privat straffeattest  
Ved ansættelse i Senior, Vejle kommune, skal der afleveres privat straffeattest. Den kan hentes på www.borger.dk

Send din ansøgning  
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.  

Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.  Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.  

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.  

ORS/Small/57ef22a2_logo.pngOmråde Vest, Distrikt 4, Senior, Vejle KommuneEgtved2020-02-03T19:07:55.2202020-02-19T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Medarbejder søges til 22-årig mand i Horsens

FOCUS PEOPLE A/S

Middelfart
Jobbet Familie i Horsens søger en medarbejder til deres 22-årig søn hurtigst muligt. Borgeren er mentalt retarderet og har en IQ på under 50. Han har epilepsi og bliver medicineret herfor. Verbal kommunikation er sparsommelig men kan give udtryk for...
Indrykket:17. februar 2020

Vi søger social- og sundhedsassistenter

Center for Senhjerneskade, Afd. Sjællandsvej

Kolding
Vi søger social- og sundhedsassistenter, som ud over de sundhedsfaglige opgaver, også ønsker at arbejde med selvværd og sammenhæng i borgerens hverdag og dermed medvirke til at skabe stjernestunder for den enkelte borger! Arbejdssted: Center for Sen...
Indrykket:13. februar 2020

Social- og sundhedsassistent til Plejecenter Ågården

Plejecenter Ågården, Vejle Kommune

Egtved
Er du social- og sundhedsassistent og brænder for sygeplejefaglige udfordringer i et rehabiliterende og tværfagligt miljø? Og hvor 2 dage ikke er ens? Så er det måske dig, vi mangler. Om jobbet En af vores dygtige ssa ere har søgt nye udfordringer, ...
Indrykket:13. februar 2020

Social- og sundhedsassistent til udekørende hjemmeplejedistrikt V4, Egtved

Område Vest, Distrikt 4, Senior, Vejle Kommune

Egtved
Om jobbet Vi søger en social- og sundhedsassistent til en fast stilling på 25 timer om ugen i blandede vagter. Tiltrædelse snarest muligt. Vi forventer, at du Er medspiller ud fra Vejle Kommunes værdier Ansat med Vilje Vægter fagligheden højt og vil...
Indrykket:3. februar 2020

Social- og sundhedshjælper til udekørende hjemmeplejedistrikt V4 i Egtved

Område Vest, Distrikt 4, Senior, Vejle Kommune

Egtved
Om jobbet Vi søger en social- og sundhedshjælper til blandede vagter - ingen nattevagter - 30 timer om ugen. Tiltrædelse snarrest muligt. Vi forventer, at du Er uddannet social- og sundhedshjælper Vægter fagligheden højt Tager udgangspunkt i borgere...
Indrykket:3. februar 2020