Plejecenter Bistrupvang søger erfarne social- og sundhedsassistenter


Om jobbet

Din opgaver er bl.a. at identificere, vurdere, udføre og evaluere grundlæggende sundheds- og sygeplejeopgaver hos borgere der alle har hvert deres behov.

Du skal arbejde målrettet med leve-bo miljø konceptet som det er beskrevet af Mette Søndergaard i ”Livet i leve-bo-miljø” dvs. at der er stor fokus på hjemmelighed, hverdagsliv og at det er den enkeltes borgers vaner, behov og ressourcer der former hverdagen.

Du bidrager til at borgerne har et aktivt hverdagsliv hvor samværet, måltidet, sociale og fysiske aktiviteter er i fokus og arbejder generelt ud fra Rudersdal Kommunes Ældrepolitik og værdigrundlag.

Din profil

Du er ansvarlig og fleksibel og medvirker til at sikre en høj sygeplejekvalitet, der lever op til gældende krav. Du tør sætte de faglige kompetencer i spil og kan lide at udvikle og lære fra dig. Du ser dokumentation som et vigtigt element.

Du er empatisk, god til at lytte og har en anerkendende kommunikations- og formidlingsevne både i forhold til borgere, deres pårørende og kollegaer. Du er positiv, imødekommende, kan skabe trivsel for borgerne og deres pårørende og bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Derfor skal du vælge os

Du får en høj grad af ansvar og medindflydelse på din arbejdsdag, hvor du kan være med til at præge udviklingen. Du får fagligt kompetente og engagerede kollegaer, hvor anerkendende kommunikation er naturlig i samarbejdet. Du får mulighed for at sætte dit faglige præg på en arbejdsplads i udvikling. Fagligt arbejder vi bl.a. med forebyggelige indlæggelser gennem triagering, rehabilitering, utilsigtede hændelser og palliation.

I Bistrupvang bliver du en del af et plejecenter, der er bygget af gode relationer og en arbejdsplads vi er stolte af.

Ansættelsesvilkår

Det ene job er i på 35-37 timer pr. uge i dagvagt, med vagt hver 3. weekend og med start efter aftale.

Det andet job er gennemsnitligt på 21 timer pr. uge i aftenvagt og med start efter aftale. Arbejdstiden er placeret fra kl. 16.00-22.00 hver mandag/tirsdag og hver 2. weekend i ulige uger.

Ansættelse i Ældreområdet er betinget af tilfredsstillende straffeattest.

Om os

Plejecenteret Bistrupvang åbnede i 2012 og har 50 plejeboliger med tilhørende fællesfaciliteter. Bistrupvang er beliggende Bistrup Byvej 6, 3460 Birkerød ud til et skønt naturområde.

Du kan også læse mere på vores hjemmeside: http://www.bistrupvang.rudersdal.dk. Du er velkommen til at rekvirere en stillings- og funktionsbeskrivelse

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Holdes løbende. Annoncen vil blive taget af hjemmesiden når vi har fundet vores nye kollega.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Social- og sundhedsassistent til Seniorcenter Møllegården

Gladsaxe Kommune

Seniorcenter Møllegården søger ny kollega, der er uddannet social- og sundhedsassistent. Er det noget for dig?Vi vægter arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø meget højt. Vi holder af vores arbejde og interesserer os for hinanden. Det giver en god hve...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Timeafløsere til de midlertidig pladser på Louiselund

Hørsholm Kommune

De Midlertidige pladser på Pleje- og Rehabiliteringscentret Louiselund søger SSA til timeafløsning i dag-, aften- og nattevagter. Hvad får du? Louiselund er bygget i 2012 og ligger i skønne omgivelser, tæt på Helsingørmotorvejen og 5 min. gang fra K...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Fagligt stærke social- og sundhedsassistenter til Pleje- og Rehabiliteringscenter Hegnsgården (aftenvagt og dag-/aftenvagt)

Rudersdal Kommune

Om Jobbet Pleje- og Rehabiliteringscenter Hegnsgården består af 46 døgnrehabiliteringspladser fordelt på to afdelinger samt en afdeling med 20 faste boliger. De ledige job er i vores rehabiliteringsafdelinger. Vi modtager primært ny udskrevet borger...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Social- og sundhedsassistent til dagarbejde på Byageren

Rudersdal Kommune

Lyngby-Taarbæk
Om jobbet Vores motto: Leve livet hele livet Alt arbejde på Plejecenter Byageren tager udgangspunkt i beboerne og funderer sig på et godt kollegialt samarbejde. Byageren er et leve-bo-miljø, og du skal arbejde ud fra principperne beskrevet i bogen L...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Social- og sundhedsassistent til gruppekoordinatorjob på Byageren

Rudersdal Kommune

Lyngby-Taarbæk
Om jobbet Bomiljø for ældre beboere - Vores motto: Leve livet hele livet Alt arbejde på Plejecenter Byageren tager udgangspunkt i beboerne og funderer sig på et godt kollegialt samarbejde. Byageren er et leve-bo-miljø, og du skal arbejde ud fra prin...