Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Plejecenter Egely søger social- og sundhedsassistent til dagvagt

Vi søger en fagligt stærk, stabil og empatisk social- og sundhedsassistent til 32 timer ugentlig med weekendvagt hver 3. uge. Du skal have et stort engagement og være med til at sikre høj kvalitet i plejen/samværet med beboerne.

LIDT OM OS
Plejecenter Egely er et lille, hjemligt og velfungerende plejecenter med 14 plejeboliger og 18 ældreboliger. Her hos os kender vi hinanden, og vores tilgang til plejen er at skabe livskvalitet og glæde hos beboerne. Vi arbejder rehabiliterende, og beboerne bliver mødt med spørgsmålet ”Hvad er vigtigst for dig?” Vi synes selv, at vi har et godt arbejdsklima, hvor der både er plads til alvor og humor. Vi har et lavt sygefravær, hvilket betyder, at du kan forvente at møde dine faste kolleger i hverdagen. Egely ligger lige midt i Egebjerg, som er en sjov og anderledes bydel i Ballerup. Vi samarbejder med mange frivillige fra nabolaget. De er med til at sætte lidt mere kulør på hverdagen. Vi dokumenterer i omsorgssystemet Nexus, så det vil være en stor fordel, at du er fortrolig med elektronisk dokumentation.

FAGLIGE OG PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

  • Erfaring inden for ældreområdet - især demensområdet
  • Erfaring med brug af IT
  • Fleksibel og mødesikker
  • God til at vende tingene på hovedet og finde på nye løsningsmetoder
  • Åben for forandringer og nye tiltag.

LØN- OG ANSÆTTELSESFORHOLD
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

YDERLIGERE INFORMATION
Stillingen er ledig fra 1. marts.

Du kan høre mere om stillingen ved at kontakte afdelingssygeplejerske Jannie Brøndal på telefon 4477 3105 eller kigge forbi vores hjemmeside på www.egely.ballerup.dk .  
Egely ligger på Egebjerg Bygade 34 i Ballerup.

ANSØGNINGSFRIST: 16. FEBRUAR 2020
Vi inviterer løbende ind til personlig samtale.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

Ballerup Kommune

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.