Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Plejecenter Hinneruplund søger social og sundhedsassistentBrænder du for din faglighed og holder du af at arbejde med mennesker og være en del af deres hverdag, så er stillingen her måske noget for dig.

Plejecenter Hinneruplund søger pr 1 maj eller snarest derefter en social og sundhedsassistent. Arbejdstiden er 30 timer pr uge i dag og aftenvagt.

Hinneruplund er et plejecenter med 62 plejeboliger og 8 korttidspladser.

Hinneruplund er et levende hus der summer af aktivitet og trivsel.

Vi er et plejecenter, der udfordrer traditionelle tankegange, tænker kreativt og prioriterer udvikling og læring højt.

Vi arbejder rehabiliterende ved at støtte borgeren bedst muligt, så de bliver i stand til at leve det liv, de havde, før de kom på plejecenter.

Ligeledes at skabe et sted for hvor borgere og kolleger har det godt og trives i hverdagen.

Vi tilbyder

  • God introduktion
  • Gode fysiske rammer i et plejecenter, hvor der er høj til loftet
  • En arbejdsplads, hvor medarbejderne har stor grad af medbestemmelse og ansvar, og hvor sparring er en del af hverdagen
  • Mulighed for konstant at udfolde og udvikle kompetencer

Vi forventer, at du har en høj faglighed og brænder for at skabe rammerne om det gode hverdagsliv for vores borgere.

Vi søger en kollega, der er åben og positiv og med en anerkendende tilgang medvirker til at udvikle de forskellige kompetencer i teamet.

Vi forventer, at du kan dokumentere på et højt plan, og er parat til at tage udfordringen op og få implementeret vores nye journal system, som kommer i løbet af året.

Vi ønsker og forventer en kollega der er god til at strukturere de daglige opgaver og gerne med kreativitet kan finde de bedste løsninger, og du vil indgår i det daglige samarbejde med kolleger, borgere og pårørende.

Yderligere oplysninger
Vil du høre mere om stillingen og evt. se Hinneruplund er du velkommen til at kontakte distriktsleder Lotte Foged på 8964 1201.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person, som vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen.

Samtale
Vi afholder samtale 24 april om eftermiddagen.

Søg jobbet
Vi beder dig sende din ansøgning til Favrskov Kommune via nedenstående link. Du kan se alle ledige stillinger på www.favrskov.dk/job


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her