Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Plejecenter Kastanjehaven i Jyllinge søger SSH´er til aftenvagt

Vi søger plejepersonale, som er interesserede i at arbejde med ældre mennesker. På Kastanjehaven bor 60 beboere på plejecenteret. Vi er beliggende i Jyllinge, nord for Roskilde tæt på Roskilde fjord og landlig idyl. Vi har et godt samarbejde med nærmiljøet og er ofte ud i dette med vores beboere. 
 
Vi leder efter medarbejdere, som har gode medmenneskelige relationer og som har styrke i det tværfaglige samarbejde. 
 
Vi arbejder ud fra den rehabiliterende tankegang, der sikrer, at beboeren bevarer så mange af sine færdigheder længst muligt. Det gøres i samarbejde med beboeren og med respekt for at det er beboerens eget hjem vi træder ind i. Der er fokus på kerneopgaven, som er beboerens ve og vel, samt brugerinddragelse, også gældende for pårørende. Du vil være i tæt dialog med de pårørende, som har store forventninger til, hvordan deres nærmeste skal passes og leve i sit eget hjem. 
 
Dine kompetencer: 
  • Du kan samarbejde på tværs af faggrupper
  • Du har kendskab til rehabilitering
  • Du har en bred klinisk erfaring
  • Du er initiativrig og engageret
  • Du er fagligt dygtig og tør tage ansvar
  • Du er smilende og imødekommende, har godt humør og let til latter 
Vi tilbyder: 
En stilling i en udfordrende hverdag med fantastiske kollegaer, der brænder for rehabilitering og som er dygtige og meget kompetente. Kollegaerne værner om et godt arbejdsmiljø og god tværfaglig sparring. 
 
Vi kan tilbyde et dynamisk plejecenter, med en ledelse der brænder for at hverdagen skal blive optimal for alle beboere, medarbejdere og pårørende. 
 
Stillingen er på 28 timer med weekendvagt hver 2. weekend. Løn efter overenskomst. 
 
Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Lotte Nielsen på telefon 4631 8284, eller mail: lotteni@roskilde.dk, hvis du har nogen spørgsmål. 
 
Sidste ansøgningsfrist den 17. februar 2018.  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her