Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Plejecenter Ortved søger en social- og sundhedsassistent til nattevagt

På Plejecenter Ortved går vi 45 glade kollegaer rundt og venter på, at du får sendt ansøgning til vores netop ledige stilling som social-og sundhedsassistent til nattevagt. Kaffen er brygget, din uniform er strøget, og vi er mere end klar til at byde dig velkommen på din nye arbejdsplads.
 
Plejecentret består af 62 boliger, hvoraf de 6 boliger pt. bruges til ventepladser. Vi har somatisk plejekrævende borgere, og flere har en demens diagnose. Vi har et daghjem for fysisk handicappede borger fra kommunen. Vi er et aktivt hus, i tæt samarbejde med de frivillige. Og vi er et plejecenter der er i gang med en stor udvikling og arbejder ud fra den Rehabiliterende Organisation.
 
Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor vi trives og hvor vi vægter et godt arbejdsmiljø højt. Vi arbejder tæt sammen i teams hvor Dialog- Udvikling- Sammenhæng er vores kerneværdier.
 
Om jobbet:
Vores ledige stilling er en nattevagt 28 timer pr. uge, hvor der arbejdes 7/7 vagter, med weekendvagt hver anden weekend.
 
Vi forventer, at du:

   • Ser borgeren som din kerneopgave.
   • Har autorisation.
   • Brænder for at arbejde om aftenen.
   • Er faglig/tværfagligt velfunderet, fleksibel og positiv.
   • Vægter dokumentation højt.
   • Kan arbejde selvstændigt i et aktivt miljø.
   • Har erfaring inden for plejeområdet.
   • I nattevagt kan arbejde bredt på tværs af grupperne.

 
Hvem er du:

   • Vi forventer, at du er uddannet social- og sundhedsassistent – men det er jo blot det formelle. Det væsentlige er, at du sætter en ære i at gøre en forskel i hverdagen for vores 62 beboere.
   • Du har den der menneskelige fornemmelse/intuition, som kan være lidt svær at sætte ord på, men som betyder, at vores beboere kan mærke, at deres dagligdag og liv rent faktisk betyder noget for dig.
   • Du måler din succes på jobbet, ikke i antallet af piller du doserer korrekt eller sårbehandlinger du håndterer, men i antallet af smil du modtager i løbet af en vagt.
   • Vi ser derudover, at du også formår at arbejde selvstændigt i et til tider meget aktivt miljø, hvor det er vigtigt, at der er styr på dokumentationen og overblikket.

 
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 17.
 
Ansættelse pr. 1. juni 2018 ellers snarest muligt.
 
Løn og ansættelsesvilkår Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.
 
Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.
 
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" neden under selve stillingsopslaget og udfylde den formular, som kommer frem.
Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. CV, billede af dig, eksamensbeviser mv.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her