Plejecenter Ortved søger en sygeplejerske til et 9 måneders vikariat

Da en af vores dygtige sygeplejersker har søgt forældreorlov, har vi brug for en vikar der er klar til at hjælpe os!
 
Kan du se dig selv i værdier som empati, omsorg og respekt og besidder du faglige kompetencer så som den motiverende tilgang, refleksion og helhedsorienteret sygepleje, så er det dig vi står og mangler som vores dagsygeplejerske.
Du vil blive en del af et plejecenter der har fokus på beboerne og deres livskvalitet.
Plejecenter Ortved er i rivende udvikling og for at kunne forsætte med at leve op til de opgaver der skal løses i fremtiden.
 
Vi søger:
Vi søger en sygeplejerske som sætter en ære i at udføre basal sygepleje, det vil sige være med i plejen og de aktiviteter der ellers sættes i værk i huset.
Vi forventer, at du har en hverdagsrehabiliterende tilgang til borgerne og at du har lyst til at medvirker til at understøtte og højne den faglige tilgang i huset. 
Du skal have lyst til at arbejde med triage /tidlig opsporing.
 
Om os:
Afdelingen en du skal være tilknyttet består af plejecenterbeboere og midlertidige- og aflastningspladser hvilket gør, at der er et større flow af beboere på afdelingen.
For din sygepleje betyder det, at du skal kunne være omstillingsparat i forhold til den bredde der er i sygeplejeopgaverne og problemstillingerne.
 
Plejecentret består af 62 boliger, hvoraf de 4 pt. bruges som ventepladser/aflastning. Vi har somatisk plejekrævende borgere, og flere har en demensdiagnose. Vi har et daghjem for fysiske handicappede borgere. Vi er et aktivt hus, i tæt samarbejde med de frivillige.
 
Hvem er du:

   • Det væsentlige er, at du sætter en ære i at gøre en forskel i hverdagen for vores 62 beboere.
   • Du har den der menneskelige fornemmelse/intuition, som kan være lidt svær at sætte ord på, men som betyder, at vores beboere kan mærke, at deres dagligdag og liv rent faktisk betyder noget for dig.
   • Du måler din succes på jobbet, ikke i an tallet af piller du doserer korrekt eller sårbehandlinger du håndterer, men i antallet af smil, du modtager i løbet af en vagt.
   • Vi ser derudover, at du også formår at arbejde selvstændigt i et til tider meget aktivt miljø, hvor det er vigtigt, at der er styr på dokumentation og overblik. Og at du har lyst til at støtte og vejlede dine kollegaer i faglig sparring.

 
Vi forventer at du:

   • Er uddannet sygeplejeske.
   • Ser borgeren som din kerneopgave.
   • Brænder for at arbejde i dagvagt.
   • Er faglig/tværfagligt velfunderet, fleksibel og positiv.
   • Vægter dokumentation højt.
   • Har erfaring indenfor plejeområdet.
   • At du er omstillingsparat.
   • At du er forandringsparat.

 
Vi tilbyder:

   • En arbejdsplads, hvor vi trives og hvor vi vægter et godt arbejdsmiljø højt.
   • En arbejdsplads, hvor vi arbejder tæt sammen i teams hvor Dialog, Udvikling og Sammenhæng, er vores kerneværdier.
   • En arbejdsplads der går foran med udviklingen.


Ansættelse hurtigst muligt.
 
Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.
 
Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.
 
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" neden under selve stillingsopslaget og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. CV, eksamensbeviser mv.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejersker søges til undervisning på vores afdeling i ZBC Rosklide

ZBC

Holbæk
2 sygeplejersker søges til undervisning på Social og sundhedsuddannelserne ved ZBCs afdeling i Roskilde pr. 1. juni 2018 Brænder du for At arbejde med en mangfoldighed af elever? At omsætte din faglighed til læring for elever? At bruge praktiske øve...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Sygeplejerske til Klinisk Onkologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Region Sjælland

Vi søger en sygeplejerske, der ønsker at arbejde i et af de vigtigste og mest meningsfyldte specialer. Stillingen er på 32-37 timer pr. uge i skiftende vagter og med arbejde hver 2. eller 3. weekend. Startdato gerne 01.06.18 eller senere. Afdelingsp...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:21. april 2018

Sygeplejerske søges til Skovhus Privathospital

Skovhus Privathospital I/S

Odsherred
Vil du have et spændende job inden for psykiatriområdet? Skovhus Privathospital søger en dygtig sygeplejerske til diverse behandleropgaver inden for psykiatriområdet. Skovhus Privathospital er Danmarks største psykiatriske privathospital. Vi behandl...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Sygeplejerske til nefrologisk sengeafsnit B72, Medicinsk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Region Sjælland

Hej - nefrologisk afsnit søger ny kollega Hvis du søger en arbejdsplads med kolleger, som prioriterer at tage vare på hinanden og som sætter pris på et godt arbejdsmiljø, så skal du lige læse lidt mere. Fagligt har B72 Regionsfunktion i nefrologi, s...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Sygeplejersker til Ringsted Kommunes Hjemmepleje

Social- og Sundhedscenter

Holbæk
Grundet opnormering søger vi en sygeplejerske i aftenvagt til en fast stilling samt en sygeplejerske i dagvagt, også fast stilling, med weekendvagt hver 4. weekend. Begge stillinger ønskes besat hurtigst muligt. Opgaverne i Ringsted Kommunes Hjemmep...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018