Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Plejecentret Sølund søger social- og sundhedsassistent til et-årigt barselsvikariat

Sølund er noget ganske særligt!

Derfor skal du også være noget særligt: En med hjertet på rette sted, ordentlighed i blodet og masser af pondus og rygrad, for kollegaerne her er skønne, men ikke altid sådan at bide skeer med.

Men hvis du er en karismatisk og inspirerende social- og sundhedsassistent, og hvis du kan formidle konkret og praksisnært til andre faggrupper, så vil du også være noget helt særligt hos os.

Der vil være gode muligheder for at søge en fast stilling hos os efter endt barselvikariat.

Vi vil være verdens bedste plejehjem!
Alle vil vel gerne være de bedste, men for os betyder det:

  • At vi vil være et hjem fyldt med hjertevarme, tryghed og fleksibilitet, for når vores beboere nu ikke kan være i eget hjem, vil vi skabe de bedste rammer og det bedste indhold hos os.
  • At vi vil være en udviklende og engageret arbejdsplads, hvor mulighederne står åbne for vores medarbejdere! Vi arbejder med kompetenceudvikling af alle vores faggrupper, som foregår lige så meget i hverdagen som på kurser, temadage og uddannelser. På Sølund tilbyder vi et introduktionsforløb på halvandet år for nyuddannede sygeplejersker og sosu-assistenter.

På Sølund lever beboerne livet for fuld musik
Sølund har 150 beboere og ligger ved Søerne på Nørrebro. Vi er et profilplejehjem med speciale i musik. Vi bruger musikken som en del af plejen, som stemningsskaber og som aktivitet – og derfor er vores DNA, at på Sølund lever beboerne livet for fuld musik.
Samtidig er vi et plejehjem, som ikke står stille, men udfordrer rutinerne og insisterer på, at faglighed og mennesker folder sig endnu stærkere ud. Vi elsker at tænke kreativt, vende tingene på hovedet og finde nye og bedre løsninger. Det gælder både ledere og medarbejdere.

Vi er en naturlig del af et farverigt lokalområde, hvor både beboere og ansatte skaber værdi og sætter aftryk.

Er du nysgerrig, kan du se en lille video om os her eller se mere på vores facebookside.

Din rolle på Sølund 
På Sølund arbejder vi målrettet med at yde pleje og omsorg af høj kvalitet samt være nærværende i vores samvær med beboerne.

Vores primære opgave er at skabe rammer for et godt hverdagsliv for beboerne, og forventer vi, at du som medarbejder tager ansvar og bidrager til denne mission. 

Du skal være med til at højne fagligheden og implementere Københavns Kommunes Indsatskatalog for sygepleje.  Du skal være med til at kvalitetssikre alle opgaver, der handler om behandling, pleje og omsorg i hele beboerens forløb på plejehjem, fra indflytning til en værdig livsafslutning.

Vi ønsker, at du som social- og sundhedsassistent har et bredt fagligt fundament gerne med specialviden/erfaring indenfor geriatri, men er du nyuddannet social- og sundhedsassistent har vi et uddannelsesforløb til dig, så tøv ikke med at søge.

Du trives med at arbejde selvstændigt, men sætter også pris på at samarbejde med dine dygtige kollegaer af alle faggrupper. Du er i stand til at identificere og vurdere sygeplejefaglige problemstillinger, igangsætte handlinger, evaluere og følge op på disse. Du er fagligt engageret, villig til at udvikle og udfordre dig selv. Du skal have gode kommunikations- og samarbejdsevner – og lægge værdi i at være en god kollega. Du skal være opsøgende, engageret og parat til en udfordrende og omskiftelig hverdag. Du skal besidde et godt overblik og bevare roen – selv når der er mange bolde i luften.

På Sølund tilbyder vi 
Du vil indgå i et tæt fagligt fællesskab med Sølunds øvrige sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter – heriblandt vil du have mulighed for oplæring og faglig udvikling hos tre fagstabssygeplejersker, som sikrer den nødvendige undervisning og mulighed for sparring, for at din sygeplejefaglighed understøttes.

De nødvendige praktiske informationer
Stillingen som social- og sundhedsassistent i et barselsvikariat er fortrinsvis dagvagt på 35 timer ugentligt og med weekendvagt hver tredje uge. I et seks-ugers rul vil du have to aftenvagter. 

Tiltrædelse 1. januar 2021 eller efter aftale. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
Har du brug for at vide mere om stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte afdelingsleder Daniela Spaqaj på 2365 2447.

Søg via nedenstående link senest søndag den 22. november 2020 

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det.
Se mere om os på vores-hverdag.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.