Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Plejefamilie til dreng på snart 4 år

Er I en erfaren plejefamilie med gode samarbejdsevner, som kan tilbyde et roligt og trygt miljø til en dreng på snart 4 år?

Dem, han kender, beskriver ham som en nysgerrig dreng, der gerne vil deltage i aktiviteter i børnehaven. Han vil gerne samvær med både børn og voksne og er på flere områder godt med i sin sociale og kognitive udvikling. Han er opsøgende i forhold til fysisk omsorg og trøst.

Drengen er præget af en turbulent opvækst med mange flytninger og omsorgssvigt fra sine primære omsorgspersoner. Dette ses bl.a. ved, at han indenfor det seneste år er blevet mere stresset, urolig og ukoncentreret ifm daglige rutiner og krav.

Han har behov for kærlige og omsorgsfulde voksne, der kan skabe daglig kontinuitet og nærvær. Jeres hjem kan derfor være det rigtige for ham, hvis I kan tilbyde nogle rammer, hvor han kan lege og blive mødt på sine behov. Der må gerne være dyr i hjemmet.

Om jer

  • I er godkendt som plejefamilie og har erfaring
  • Som familie består I af et par
  • I er bosiddende på Sjælland eller max. 2 timers transport væk fra København
  • Der vil være behov for, at den ene af jer kan gå hjemme ca. de første seks måneder af anbringelsen

Der forventes samvær med biologiske forældre én gang ugentligt, hvilket forventes at foregå i plejefamilien af hensyn til drengens behov. Samarbejdet med biologisk familie må forventes til tider at være ustabilt og krævende.

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i vores brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner – se kursusplan på vores hjemmeside: https://centerforfamiliepleje.kk.dk/indhold/efteruddannelse-plejefamilier

Honorar: 7 x vederlag.

Flere oplysninger fås hos familieplejekonsulent Heidi Haubro Vestergaard på telefon 2637 9075.

Ansøgningsfrist: mandag den 17. februar 2020

Ansøgning mærket HHV/2020-08 sendes sammen med plejetilladelse og socialrapport til: familieplejen@kk.dk

Eller til:
Center for Familiepleje
Svendborggade 5, 3. sal
2100 København Ø

Du kan også søge via nedenstående link.

Om Center for Familiepleje
Center for Familiepleje er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en videnbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne familiepleje, bl.a. gennem vores videnscenter og kursusvirksomhed. Læs mere om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.