Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Plejehjemmet Falkenberg søger serviceassistent/ufaglært husassistent

Et godt sted at være

Plejehjemmet Falkenberg - et godt sted at være!
Falkenberg søger serviceassistent/ufaglært husassistent til løsning af rengøring og opgaver i vaskeri.
Hvad forventer vi af vores nye kollega?
Kan du gøre professionelt rent, og i samarbejde med de øvrige medarbejdere i teamet planlægge og udføre serviceopgaver herunder hovedsageligt rengøring samt arbejde struktureret med opgaverne i centervaskeriet, og kan du inddrage beboerne samt respektere deres selvbestemmelsesret i opgaveløsningen, så er jobbet på Falkenberg måske noget for dig.
Som ansat i Team Service er du med til, at udføre alle rengøringsopgaver på plejehjemmet Falkenberg i beboernes bolig, på kontorer og fællesarealer i Boligdelen samt i Centerdelens dagcentre, kontorer, café, mødelokaler, toiletter, omklædningsrum med mere. Dertil udføres opgaver i centervaskeriet i forhold til vask af uniformer, forflytningsstykker, klude og viskestykker med mere.
Derudover skal du deltage i arbejdet med

 • at renholde hjælpemidler
 • at rengøre/behandle gangarealer med maskine
 • at indkøbe bl.a. rengøringsartikler via elektronisk bestilling ud fra Kommunens indkøbsaftaler
 • at fylde op i diverse depoter og boliger
 • at registrere forbrug i elektronisk lageroversigt samt holde orden på lager
Vi søger dig som medarbejder, hvis du ud over at have interesse i at løse ovennævnte opgaver, også
 • kan løse opgaver i tæt samarbejde med dine kollegaer
 • møder motiveret og engageret på dit job
 • rummer at blive udfordret og tage ansvar
 • har et godt overblik, og kan løse opgaver kreativt i uforudsete situationer
Hvad tilbyder Falkenberg dig?
Du vil blive en del af en arbejdsplads, hvor der er plads til mange forskellige holdninger og meninger. Vi arbejder bevidst på at fastholde et godt arbejdsmiljø f.eks. ved hurtig og konkret handling på uhensigtsmæs-sigheder. Derudover kan vi tilbyde, at
 • vi arbejder i team, men overordnet set ser os som én arbejdsplads som hjælper hinanden på tværs
 • vi arbejder systematisk med faglig kompetenceudvikling
 • nye ideer modtages og afprøves med det for øje, at vi er gode, men hele tiden vil og kan blive bedre
 • ledelsen er synlig, aktiv og deltagende i arbejdet med løsning af vores fælles kerneopgave at skabe et godt sted at være
 • du bliver en del af en røgfri arbejdsplads, hvor vi ikke ryger i arbejdstiden
 • du bliver en del af en arbejdsplads hvor vi er meget opmærksomme på samarbejdet via hyppig, rettidig, præcis og problemløsende kommunikation
 • hvor vi dyrker gode relationer via socialt samvær
Plejehjemmet Falkenberg har 74 beboere fordelt på 6 boenheder, og er arbejdsplads for ca. 100 ansatte. Du bliver tilknyttet Team Service.
Arbejdstiden er 30 timer om ugen fortrinsvis på hverdage i tidsrummet 9 til 15. Enkelte gange om året i forbindelse med f.eks. påske og jul, vil der kunne forventes arbejde en enkelt dag i weekend eller på helligdag.
Løn og ansættelsesvilkår ud fra FOA’s overenskomst for husassistenter på løntrin 14. Hertil eventuelt funktions- og kvalifikationsløn efter forhandling på grundlag af Helsingør Kommunes lønpolitik.

Straffeattest: Helsingør Kommune kræver, at der indhentes en straffeattest for den ansøger, der påtænkes ansat, og denne indgår i den samlede afsluttende vurdering.
Vil du vide mere om jobbet kan du læse om Falkenberg som arbejdsplads og om de forventninger vi har til dig som ansøger på www.plejehjemmetfalkenberg.dk. Derudover kan teamleder Marianne Rasmussen kontaktes på tlf. 4928 1506.
Ansøgningsfristen er 21. september kl. 23.59.

Samtaler er fastlagt med indledende samtaler fredag den 25. september i tidsrummet kl. 10 - 15, og ansættelsessamtaler finder sted tirsdag den 29. september i tidsrummet kl. 8 - 11. Indkaldelse til samtale foregår via mail 1 til 2 dage før samtalen.

Send din ansøgning elektronisk via link på siden. Vær opmærksom på at vi kun modtager ansøgninger, der er sendt via vores elektroniske rekrutteringsportal.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.