Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Plejehjemmet Falkenberg søger SSA til Dagcenter

Et godt sted at være

Er du uddannet Social- og Sundhedsassistent (SSA) så mangler vi en kollega i Team Dagcenter - har du lyst til arbejde her hos os?

Vi tilbyder dig
En travl og spændende hverdag hvor du har fokus på gode stunder med både brugere og beboere. Alle mennesker har brug for at føle sig set og hørt, derfor inddrager og lytter vi til brugernes og beboernes ønsker og spørger ”Hvad er vigtigt for dig?”. Vi støtter, vejleder, træner og motiverer den enkelte til, som en helt naturlig ting, at gøre alt det, de kan selv.
En meget grundig introduktion, til dit opgavesæt samt til Falkenberg som helhed. Som ny medarbejder får du en af dine nærmeste kollegaer som vejleder og en mentor fra et andet team, og sammen med din teamleder vil de guide dig igennem de første måneder.
Løbende faglig kompetenceudvikling. Eksempelvis skal vi i 2021 fortsat arbejde på, at blive endnu bedre til at dokumentere i Nexus.
En arbejdsplads hvor den overvejende stemning er præget af åbenhed, nysgerrighed og humor.
Hvem er vi?
Vi er et kommunalt plejehjem som ligger i Apperup/Ålsgårde midt i smukke landlige omgivelser. Her kommer dagligt op til 25 meget forskellige brugere, som fortsat bor i egen bolig rundt om i Kommunen. Ligesom flere af Falkenbergs 74 meget forskellige beboere, i løbet af dagen kigger forbi enten for at træne eller deltage i forskellige aktiviteter. Der til er vi omtrent 100 lige så forskellige medarbejdere. Desværre har COVID-19, sat en midliertidig stopper for, at beboerne kommer i dagcenteret sammen med brugerne, men vi forsøger på bedst mulig vis at aktivere beboerne i boligdelen.
Vi fordeler os i tre dagcentre, et for både brugere og beboere og to for brugere med demens. Vi hjælper naturligvis hinanden på kryds og tværs, så på én dag kan du sagtens nå både at stå for træningen i træningssalen, at stå for aktiviteter i dagcentret, være på tur med vores bus eller gå tur i omegnen samt give et nap med i et af demensdagcentrene. I Team Dagcenter arbejder pt. en social- og sundhedshjælper og alle øvrige er social- og sundhedsassistenter.
Vi glæder os til at læse din ansøgning.
Arbejdstiden er 32-35 timer om ugen hovesageligt på hverdage, dog står medarbejderne i Team Dagcenter for enkelte weekends- og aftenarrangementer i forbindelse med fester og højtider.
Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomsten. Hertil eventuelt funktions- og kvalifikationsløn efter forhandling på grundlag af Helsingør Kommunes lønpolitik.
Straffeattest skal du bestille til din E-boks og vise den ved en evt. samtale. Attesten indgår i den samlede afsluttende vurdering.
Vil du vide mere om jobbet kan du læse om Falkenberg som arbejdsplads og om de forventninger vi har til dig som ansøger, samt nærmere om de aktuelle arbejdsopgaver i Team Dagcenters to funktionsbeskrivelser på www.plejehjemmetfalkenberg.dk. Vil du høre mere om arbejdsopgaverne, kan du kontakte teamleder Marianne Rasmussen på tlf. 4928 1506.
Samtaler holdes med første samtale den 25. januar i tidsrummet 10 – 16 og med anden samtale den 28. januar i tidsrummet 12-16. Første samtale foregår med teamleder Marianne Rasmussen, og hvis du går videre til anden samtale, foregår den med et ansættelsesudvalg. Indkaldelser til samtale foregår via mail.
Ansøgningsfrist søndag den 17. januar 2021 kl. 23.59.
Ansættelse 1. febuar 2021 eller snarest derefter.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.