Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Plejehjemmet Falkenberg søger uddannede SSH'ere til dag- og aftenvagt

Et godt sted at være

2 Uddannede social- og sundhedshjælpere til dagvagt
1 Uddannet social- og sundhedshjælper til aftenvagt i 7/7 vagt


Vi kan tilbyde dig
En travl og spændende hverdag hvor du har fokus på de gode stunder med beboerne. Alle beboere har brug for, at føle sig set og hørt og derfor inddrager vi beboerne i dagligdagen, lytter til deres ønsker og spørger ”Hvad er vigtigt for dig?”. Beboerne skal som en helt naturlig ting gøre alt det, de kan selv.
Som ny medarbejder får du en meget grundig introduktion, til dit opgavesæt samt til Falkenberg som helhed. Du vil sammen med din teamleder blive guidet igennem de første måneder.
Løbende faglig kompetenceudvikling. Eksempelvis skal vi i 2020 arbejde på, at blive endnu bedre til dokumentation i Nexus.
En arbejdsplads hvor den overvejende stemning er præget af åbenhed, nysgerrighed og humor.
Hvem er vi?
Vi er et kommunalt plejehjem placeret i Apperup/Ålsgårde – uden for lands lov og ret. Her bor 74 meget forskellige og skønne beboere fordelt på 6 boligenheder, og vi er omtrent 100 lige så forskellige og skønne medarbejdere. Vi arbejder døgnet rundt, alle 365 dage om året med, at sikre den bedst mulige dagligdag for den enkelte beboer.
Vi er i plejen 3 teams, der hver især varetager opgaver i 2 boligenheder – men vi hjælper naturligvis hinanden på kryds og tværs. I hvert team arbejder social- og sundhedshjælpere og -assistenter, husassistenter i tværvagt samt sygeplejersker, om alle daglige opgaver som personlig hygiejne, måltider, medicin mv. Alt i tæt samarbejde med beboere og pårørende.
Hvert team har en nærværende leder, der så vidt muligt prioriterer at deltage i daglig planlægning og prioritering samt tavlemøder.
Vi glæder os til at læse din ansøgning.
Arbejdstiden for social- og sundhedshjælper i dagvagt er 37 timer med vagt hver 2. weekend.
Arbejdstiden for social- og sundhedshjælper i aftenvagt er 28 timer med vagt hver 2. weekend i 7/7 ordning.
Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomsten. Hertil eventuelt funktions- og kvalifikationsløn efter forhandling på grundlag af Helsingør Kommunes lønpolitik.
Straffeattest skal du bestille til E-boks og vise os ved evt. samtale, og denne indgår i den samlede afsluttende vurdering.
Vil du vide mere om jobbet kan du læse om Falkenberg som arbejdsplads og om de forventninger vi har til dig som ansøger, samt nærmere om de aktuelle arbejdsopgaver i funktionsbeskrivelsen på www.plejehjemmetfalkenberg.dk. Vil du høre mere om dagvagten kontaktes teamleder Camilla Heinholt på tlf. 49281504, og hvis du vil høre mere om aftenvagten kontaktes teamleder Jeannet Winther på
tlf. 4928 1738.
Samtaler afholdes løbende. Indkaldelser til samtale foregår via mail.
Ansøgningsfrist er søndag den 5.7.2020 kl. 23.59

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.