Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Plejehjemmet Falkenberg søger uddannet fysioterapeut

Et godt sted at være

Er du uddannet fysioterapeut så mangler vi dig på plejehjemmet Falkenberg

Vi tilbyder dig

En travl og spændende hverdag hvor du har fokus på gode stunder med både beboere og brugere. Alle mennesker har brug for at føle sig set og hørt, derfor inddrager og lytter vi til beboernes og brugernes ønsker og spørger ”Hvad er vigtigt for dig?” Vi støtter, vejleder, træner og motiverer den enkelte til, som en helt naturlig ting, at gøre alt det, de kan selv.

En grundig introduktion til dit opgavesæt samt til Falkenberg som helhed. Som ny medarbejder bliver du tilknyttet en af dine nærmeste kollegaer og du tildeles en mentor fra et andet team. Sammen med din teamleder vil de guide dig igennem de første måneder.

Løbende faglig kompetenceudvikling. Eksempelvis skal vi i 2021 fortsat arbejde på, at blive endnu bedre til at dokumentere i Nexus.

En arbejdsplads hvor den overvejende stemning er præget af åbenhed, nysgerrighed og humor.

Hvem er vi?

Vi er et kommunalt plejehjem som ligger i Ålsgårde midt i smukke landlige omgivelser. Her bor 74 meget forskellige beboere og dagligt kommer op til 25 meget forskellige dagcenterbrugere, som fortsat bor i egen bolig rundt om i Kommunen. Dertil er vi omtrent 100 lige så forskellige medarbejdere.
Desværre har COVID-19 sat sit præg på rigtig mange af plejehjemmets arbejdsgange, ligesom mange beboere bærer præg af, at de i perioder i løbet af det seneste år har været mere eller mindre isoleret. Vi forsøger på bedste vis at hjælpe den enkelte, og aner lyset forude nu hvor alle er tæt på at være vaccineret.

Du vil være ene fysioterapeut, med nært samarbejde med Falkenbergs ergoterapeut samt de øvrige kollegaer i Team Tværgående. Alle 8 medarbejdere i Team Tværgående løser opgaver på tværs af hele plejehjemmet f.eks i forhold til vagtplanlægning, kompetenceudvikling, dokumentation, hygiejne, demens, hjælpemidler og træning. Vi hjælper naturligvis hinanden på kryds og tværs, derfor vil du også ind imellem skulle løse opgaver, som overordnet løses af dine kollegaer i teamet. Via sidemandsoplæring vil det fortrinsvis være dine kollegaer i Team Tværgående, som forestår din introduktion og oplæring i husets arbejdsgange.
Som fysioterapeut på Falkenberg vil din primære opgave være, at udføre og kvalitetssikre undervisnings-, trænings- og forflytningsmæssige opgaver både i forhold til beboerne og brugerne i plejehjemmets tre dagcentre – se mere om opgavesættet i funktionsbeskrivelsen. Derudover deltager du i Forflytnings- og Erfateams samt underviser på tværs af Kommunen. Det forventes derfor, at du har erfaring indenfor undervisning og kompetenceudvikling. Du vil naturligvis også komme til at samarbejde med eksterne fysioterapeuter omkring træning af beboerne.

Arbejdstiden er 35-37 timer om ugen hovesageligt på hverdage.

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomsten. Hertil eventuelt funktions- og kvalifikationsløn efter forhandling på grundlag af Helsingør Kommunes lønpolitik.

Straffeattest skal bestilles til din E-boks og vises ved første samtale. Attesten indgår i samlede vurdering.

Vil du vide mere om jobbet kan du læse om Falkenberg som arbejdsplads, og om de forventninger vi har til dig som ansøger, samt nærmere om de aktuelle arbejdsopgaver i funktionsbeskrivelsen på www.plejehjemmetfalkenberg.dk. Vil du høre mere om arbejdsopgaverne, kan du kontakte teamleder Marianne Rasmussen på tlf. 4928 1506.

Samtaler holdes med første samtale den 20. april inden for tidsrummet kl. 8 – 14, og med anden samtale den 26. april inden for tidsrummet kl. 8 - 12. Første samtale foregår med teamleder Marianne Rasmussen, og går du videre til anden samtale med ansættelsesudvalget. Indkaldelser til samtale foregår via mail.

Ansøgningsfrist søndag den 13. april 2021 kl. 23.59.

Ansættelse forventes pr. 1. juni 2021 eller snarest derefter.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.