Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Plejepersonale til Sundplejens afdelinger i Århus og Haderslev

I Sundplejen ApS mærker vi en stigende interesse blandt borgere, der modtager hjemmehjælp. Vi har derfor brug for flere hænder, der kan hjælpe os med at levere pleje og omsorg til borgerne. Aktuelt har vi brug for nye kollegaer, der kan træde ind i vores udkørende plejeteam i Århus og Haderslev. 

I Århus søger vi lige nu to nye dagvagter, og i Haderslev søger vi en dagvagt og to aftenvagter. Tiltrædelse snarest muligt.

Hos Sundplejen ApS er faglighed alfa og omega. Vi ansætter derfor meget gerne uddannede sosu-hjælpere og -assistenter. Men er du ufaglært, og har du nogle års erfaring fra branchen, eller har du en beslægtet uddannelse, fx som pædagogisk assistent, så kan du også få job hos os. Det vigtigste er, at du er optaget af at gøre en forskel for borgerne, og at du har hjertet med i det, du laver. 

Som dagvagt starter din dag typisk med det første borgerbesøg kl. 7.00, og som aftenvagt møder du typisk ind kl. 15. Vi arbejder i faste rul, hvor du har vagt hver anden weekend. Det er vigtigt at du taler dansk. 

Du skal være indstillet på at arbejde sammen med mange forskellige faggrupper, og med personer fra vidt forskellig baggrund. Vi forventer, at du er stabil og i stand til selv at tage ansvar, og at du viser respekt for borgerne, når du besøger dem i deres hjem. Du skal have situationsfornemmelse, og du skal være optaget af værdier som omsorg, empati og livskvalitet.  

Vi tilbyder

  • En ansættelse enten som dagvagt eller fast aftenvagt.
  • En arbejdsplads der vægter faglighed højt.
  • En hverdag med fokus på empati, omsorg og livskvalitet i et stærkt fællesskab.
  • En rummelig arbejdsplads med tryghed i ansættelsen og god overenskomst.
  • En arbejdsplads med en nærværende, lydhør og handlekraftig ledelse, hvor døren altid er åben. 
Trænger du til en ny udfordring, eller er du en selvstændig person, der er stærkt optaget af at vise omsorg og være der for borgerne, så vil vi gerne høre fra dig. Du skal arbejde ud fra en fast base i Århus eller Haderslev, men kan også blive sendt ud på opgaver i virksomhedens øvrige afdelinger i Fredericia og Vejle.

For yderligere information kan du kontakte direktør Tina Demiraj på telefon tlf.: 22 74 56 15 

Søg jobbet: Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning"  

Sundplejen ApS er privat leverandør af hjemmehjælp – praktisk hjælp og personlig pleje – til visiterede borgere i Haderslev, Aarhus, Fredericia og Vejle Kommune. Virksomheden blev etableret i 2014 af Tina Demiraj. Vores kerneydelser er pleje, omsorg, aflastning, rehabiliterende indsatser, uddelegerede sygepleje og ledsagelse – samt hjælp til det praktiske. Vi har et ønske om at gøre en forskel for borgerne. Vi vil levere den pleje, der passer borgerne bedst – udført af mennesker med empati og omsorg for borgerne. Sundplejen ApS er drevet af hjertet og et personligt engagement. 
 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.