Gem job

Plesner søger HR-koordinator

Om stillingen
Som en del af HR-teamet medvirker du til den løbende drift og udvikling af opgaverne. Du vil blandt andet få ansvaret for

 • screening af ansøgninger, booking af samtaler og koordinering med vores HR-managers
 • onboarding og offboarding, herunder oprettelse og nedlukning af medarbejdere i vores HR-system (Mindkey), udsendelse af diverse materialer og koordinering med øvrige afdelinger og stakeholders
 • opdatering af HR-systemer samt indberetning til Danske Advokater og Advokatsamfundet m.m.
 • oprettelse af kurser samt registrering af obligatorisk efteruddannelse
 • håndtering af diverse henvendelser fra huset
 • opdatering af personalehåndbog samt HR-intranet
 • booking af diverse interne møder (f.eks. MUS, kvartalssamtaler m.m.)
 • Om dig
  Du har en kontoruddannelse og minimum 5 års erfaring, gerne med lignende opgaver og med digitalisering af HR-processer. Du trives med administrative opgaver og manøvrerer sikkert rundt i kalenderkoordineringer. Du er engageret, detaljeorienteret og arbejder struktureret. Du tager ansvar og holder hovedet koldt i en travl hverdag.
  En proaktiv og samarbejdsorienteret tilgang til håndtering af de spørgsmål, der kommer fra huset, er en selvfølge, lige som du har mod på at ringe til kandidater.

  Vi tilbyder
  et dedikeret, hjælpsomt og støttende HR-team, hvor opgaveporteføljen er i konstant udvikling, og kontakten til de øvrige afdelinger i huset er stor. Det er et inspirerende, udviklende og til tider krævende arbejdsmiljø, hvor vi løfter i flok og bidrager med godt humør og en humoristisk respektfuld omgangstone.


  Gem job
  ellerDownload

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.