Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PMO konsulent til Koncern IT, Region Sjælland

Har du erfaring med at arbejde i et projektstyringskontor – og vil du være med til at gøre en forskel?

Vi har brug for dig til at være med til at understøtte og udvikle området for IT Projektledelse i Koncern IT, Region Sjælland. I Koncern IT, arbejder vi med en bred vifte af it-projekter, der skal være med til at understøtte vores kolleger på sygehusene, i psykiatrien og i administrationen.
Du vil komme til at arbejde med en portefølje på ca. 60 it-projekter inden for følgende områder: it-applikationer, patientsikkerhed, informationssikkerhed, it-opgradering, sundhed og forandringsledelse. Derudover, vil du blive en central ressource i PMO teamet, der støtter projektlederne og it-ledelsen i Koncern IT samt udførende på andre støttefunktioner. Du skal være med til at understøtte, at vores it-projekter afvikles i overensstemmelse med Koncern ITs projektmodel.

Dine opgaver vil spænde vidt, eksempelvis:

 • Være med til at udarbejde fælles standarder, metoder og processer, der skal anvendes i projekter – herunder implementering og uddannelse
 • Sætte retningslinjer for og review af projektdokumentation
 • Kvalitetssikre beslutningsoplæg og notater til behandling i it-chefgruppe og styregrupper
 • Assistere med udarbejdelse af rapporter, indstillinger og planer
 • Indhente data til statusrapportering
 • Indhente data til økonomirapportering, og være med til at videreudvikle økonomiprocesser i projekterne såvel som internt i organisationen
 • Opsamle og formidle erfaringer og/samt videndeling internt via intranet m.v
 • Implementere nye procedurer for fx håndtering af risici og ændringer
 • Være tovholder på udvalgte udviklingstiltag

Du skal være indstillet på, at du får en varieret hverdag, hvor din kontakt og samarbejdsflade bliver stor, og opgaverne vil variere fra basisopgaver til nytænkning og implementering.

Din profil
Du har gerne erfaring fra en lignende stilling, og brænder for at bruge denne erfaring i forbindelse med at indgå i et PMO team. Derudover motiveres du af, at arbejde med projekter der bl.a. har politisk fokus, mange interessenter og komplekse udfordringer.

Du har bl.a. erfaring med

 • Projektmodel (Region Sjællands projektmodel læner sig op ad Prince 2)
 • Projektunderstøttelse
 • Udarbejdelse af beslutningsoplæg og notater
 • Du kan begå dig på mellem- og toplederniveau, både i tale og på skrift i en større offentlig organisation
 • Økonomistyring
 • Udarbejdelse af projektplaner og lignende styringsdokumenter
 • Implementering af procedurer og processer

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til PRINCE2, MSP eller den fællesstatslige it-projekt- og programmodel, men det er ikke et krav. Det forventes at du er god skriftlig og detaljeorienteret.

Som person er du

 • Professionel, kvalitetsbevidst og detaljeorienteret dog samtidig ambitiøs og resultatorienteret
 • Serviceorienteret
 • Overbevisende og respektfuld i din adfærd samt har god gennemslagskraft
 • Opsøgende og finder det naturligt at følge arbejdsopgaver til dørs
 • Initiativrig og ønsker selv at sætte præg på løsninger
 • Fleksibel men samtidig i stand til at håndhæve gældende standarder og it-governance
 • Analytisk, velstruktureret og kan håndtere flere opgaver på en gang

Vi tilbyder

En attraktiv og udviklende stilling i PMO’et i IT Projektledelse, hvor du kan være med til at være retningsgivende, og hvor der er mulighed for stor personlig og faglig udvikling. IT Projektledelse gennemfører alle it-projekter i hele Region Sjælland, hvorfor PMO’et og dennes servicefunktion spiller en vigtig rolle i understøttelsen af både vores it-projektledere, men også resten af Koncern IT. I afdelingen går vi meget op i ’at spille hinanden gode’, både i form af buddyordninger og videndeling på tværs af områder.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 330 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen.

Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 18.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Vi tilbyder en attraktiv og udviklende stilling, hvor du kan være med til at sætte retning og levere løsninger, som virkelig kan gøre en forskel for mange. Vi kan derfor tilbyde en stilling, hvor der er mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejdstid og fritid.

Yderligere informationer

Hvis du vil vide mere om stillingens indhold, er du velkommen til at kontakte Teamleder Dina Mesits Møller på telefon 2114 0394 eller Funktionschef Ann Ilsøe Hvid 2545 4959

Ansøgningsfrist

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning og cv senest 10 marts 2020.

Tiltrædelse efter aftale.

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.