Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PMO konsulent til Koncern IT, Region Sjælland

Har du erfaring med at arbejde i et projektstyringskontor – og vil du være med til at gøre en forskel?

Vi har brug for dig til at være med til at understøtte og udvikle området for IT Projektledelse i Koncern IT, Region Sjælland. I Koncern IT arbejder vi med en bred vifte af it-projekter, der skal være med til at understøtte vores kolleger på sygehusene, i psykiatrien og i administrationen. Vores PMO skal understøtte arbejdet ved at styre porteføljen, bistå projekterne og sikre udvikling af metoder og kompetencer. Du vil komme til at arbejde med drift og udvikling af en portefølje på ca. 100 it-projekter inden for bl.a. følgende områder: Sundhed, patientsikkerhed, informationssikkerhed og administration. Du vil bistå med PMO-arbejde i et eller flere projekter og samtidigt være en del af det centrale PMO team, der understøtter projektlederne og it-ledelsen i Koncern IT med styring, rapportering, metoder og værktøjer og kompetenceudvikling.

Dine opgaver vil spænde vidt, eksempelvis:

 • Videreudvikle vores projektmodel og være med til at udarbejde fælles standarder, metoder og processer, der skal anvendes i projekter og programmer – herunder implementering og uddannelse i disse
 • Sætte retningslinjer for og forstå review af projektdokumentation
 • Indhente data til statusrapportering og assistere med udarbejdelse af portefølje, rapporter og indstillinger til ledelsesbeslutninger
 • Indhente data til økonomirapportering, og være med til at videreudvikle økonomiprocesser i projekterne såvel som internt i organisationen
 • Kvalitetssikre beslutningsoplæg og notater til behandling i it-chefgruppen og styregrupper
 • Opsamle og formidle erfaringer samt videndeling internt via intranet, tavlemøder og intern uddannelse m.v
 • Implementere nye procedurer for fx håndtering af risici og ændringer
 • Være tovholder på udvalgte udviklingstiltag

Du skal være indstillet på, at du får en varieret hverdag, hvor din kontakt- og samarbejdsflade bliver stor, og opgaverne vil variere fra basisopgaver til nytænkning og implementering.

Din profil
Du har gerne erfaring fra en lignende stilling, og brænder for at bruge denne i forbindelse med at indgå i et PMO team. Derudover motiveres du af at arbejde med projekter, der bl.a. har politisk fokus, mange interessenter og komplekse udfordringer.

Vi forestiller os, at du har erfaring med:

 • Projektmodel og eventuelt programmodel (MSP)
 • Projektunderstøttelse og arbejde i projekt/program-PMO
 • Udarbejdelse af beslutningsoplæg og notater
 • Du kan begå dig på mellem- og toplederniveau, både i tale og på skrift i en større offentlig organisation
 • Et eller flere elementer af projektstyring, som du behersker i bredden og dybden, f.eks. økonomistyring, risikostyring eller gevinststyring
 • Udarbejdelse af projektplaner og lignende styringsdokumenter
 • Design og implementering, herunder formidling, af procedurer og processer

Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til PRINCE2, SAFe MSP eller den fællesstatslige it-projekt- og programmodel.

Som person er du:

 • Professionel, kvalitetsbevidst og detaljeorienteret og samtidig ambitiøs og resultatorienteret
 • Serviceorienteret
 • Kommunikativ stærk – både mundtlig og skriftlig
 • Overbevisende og respektfuld i din adfærd og har god gennemslagskraft
 • Opsøgende og finder det naturligt at følge arbejdsopgaver til dørs inden for deadline
 • Initiativrig og ønsker selv at sætte præg på løsninger
 • Fleksibel, men samtidig i stand til at håndhæve gældende standarder og it-governance
 • Analytisk, velstruktureret og kan håndtere flere opgaver på en gang

Vi tilbyder

En attraktiv og udviklende stilling i PMO’et i IT Projektledelse, hvor du kan være med til at være retningsgivende, og hvor der er mulighed for stor personlig og faglig udvikling. IT Projektledelse gennemfører alle it-projekter i hele Region Sjælland, hvorfor PMO’et og dennes servicefunktion spiller en vigtig rolle i understøttelsen af både vores it-projektledere, men også resten af Koncern IT. I afdelingen går vi meget op i ’at spille hinanden gode’, både i form af buddyordninger og videndeling på tværs af områder.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 330 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen.

Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 18.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Vi tilbyder en attraktiv og udviklende stilling, hvor du kan være med til at sætte retning og levere løsninger, som virkelig kan gøre en forskel for mange. Vi kan derfor tilbyde en stilling, hvor der er mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejdstid og fritid.

Yderligere information

Hvis du vil vide mere om stillingens indhold, er du velkommen til at kontakte Teamleder Dina Mesits Møller på telefon 2114 0391 eller Funktionschef Ann Ilsøe Hvid 2545 4959

Ansøgningsfrist

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning og cv senest 1. juli 2020. 1. samtaler forventes at finde sted primo juli og 2. samtaler ultimo juli.

Tiltrædelse efter aftale.

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.