Podere til TestCenter Danmark og Amager og Hvidovre Hospital

Har du mod på at være en del af et spændende, nationalt projekt med stor aktivitet i et af Region Hovedstadens TestCenter Danmark centre? Er du serviceminded, og kan du gøre det til en god oplevelse at blive podet for coronavirus, så søg stillingen som poder.

Et arbejde der giver mening, fordi det handler om liv

TestCenter Danmark er en del af Danmarks teststrategi og varetager podning og antistoftestning af borgere uden symptomer på COVID-19. Region Hovedstaden har på nuværende tidspunkt seks testcentre i henholdsvis Københavns Lufthavn, Fælledparken, Friheden, Ballerup, Hillerød og på Bornholm samt 5 mobile testenheder. Til at varetage opgaven med at pode borgere søger Region Hovedstaden et antal podere til disse lokationer.

Vi søger ligeledes podere til sundhedssporet på Amager og Hvidovre Hospital. I sundhedssporet testes bl.a. borgere med symptomer, patienter inden indlæggelse og personale med særlige nøglefunktioner i samfundet.

Som poder skal du foretage svælgpodning på borgere. Du vil blive grundigt oplært i proceduren og forventes herefter selvstændigt at kunne foretage svælgpodning. Du er under supervision af en sundhedsfaglig leder i testcenteret.

Din profil

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du må gerne være studerende på en sundhedsfaglig uddannelse. Det vigtigste er, at du er serviceminded og kan gå til opgaven med godt humør, så de borgere, du tester, får en god oplevelse.

Vi forventer, at du:

  • efter grundig oplæring selvstændigt kan foretage svælgpodning
  • er serviceminded og har smil på læben
  • kan anvende IT-systemer på brugerniveau
Oplæring

Du vil blive oplært i svælgpodningsproceduren og løbende være under supervision af en sundhedsfaglig leder. Ligeledes introduceres du til det it-program, der anvendes i forbindelse med arbejdet i testcentrene.

Ifølge Sundhedsstyrelsens retningslinjer skal personer i øget risiko eller personer, der bor sammen med en person i øget risiko (fx partner eller barn), ikke varetage opgaver med tæt kontakt til en borger eller patient, hvor der er mistanke om COVID-19. Derfor kan vi desværre ikke tilbyde dig ansættelse, hvis du selv er i øget risiko eller bor sammen med en person i øget risiko.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen i et af vore testcentre, er du velkommen til at kontakte chef for TestCenter Danmark, Region Hovedstaden Pernille Lohse på telefon 40492544 eller på mail: ann.pernille.lohse.01@regionh.dk

Hvis du har spørgsmål til stillingen på Amager og Hvidovre Hospital, er du velkommen til at kontakte konstitueret afdelingsbioanalytiker Maria Wendelboe Forsberg på telefon 38621782 eller på mail: maria.wendelboe.forsberg@regionh.dk

Ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst.

Du ansættes midlertidigt for en periode på tre måneder med mulighed for forlængelse.

Arbejdstiden er som udgangspunkt 37 timer ugentlig. Der er dog ligeledes mulighed for deltidsansættelse.

Ansøgningsfrist

Vi ansætter løbende, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Angiv gerne hvor du helst vil arbejde.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV gennem vores online rekrutteringssystem. Ansøgningen skal indeholde en kort præsentation af dig selv og din motivation for at søge stillingen (max. 500 tegn). Ansøgningen skriver du direkte ind i rekrutteringssystemet.
Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.