Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Poppelgården Familiecenter søger familiebehandler

Stillingen er en fuldtidsstilling med forventet opstart 1.4.2020

Sammen med 3 andre kommuner skal Hvidovre kommune over de næste 3 år modne en national behandlingsmodel for indsatser målrettet udsatte børn og unge i målgruppen for anbringelse og/eller dagbehandling. På baggrund af gode erfaringer fra andre og nye indsatser i huset omlægger vi derfor vores traditionelle Familieskole til et tværprofessionelt AMBIT-team. Skal du være med?

Familieskolen skal lave intensive og håndholdte familiebehandlingsforløb med børn i alderen 0-11 år og deres familier og brede netværk. Arbejdet skal udføres på Poppelgården Familiecenter, i familiens hjem samt i skole/daginstitution og kræver en vis tidsmæssig fleksibilitet. Der skal arbejdes med en bred og kreativ vifte af socialfaglige, psykologiske og pædagogiske interventioner, og arbejdet indeholder både kompenserende, udviklende og vurderende elementer.

Du bliver en del af et tværfagligt sammensat team, der består af 2 børnesagsbehandlere og 4 familiebehandlere (inkl. teamleder som er psykolog). Teamet skal gennem tværprofessionelt samarbejde om behandling, undersøgelse og myndighedsarbejde hjælpe udsatte børn tilbage i trivsel og udvikling og samtidig lave udviklingsarbejde.

Det forventes, at du trives med at arbejde tæt i et team, og at du hviler trygt nok i din egen faglighed til at dele den med andre fagligheder, ligesom du skal kunne træde ind i andres faglighed med respekt og nysgerrighed. Du skal elske bottom-up udvikling, hvor vi på baggrund af gode og dårlige erfaringer sammen bliver klogere på effektivt behandlingsarbejde i udsatte familier. Du skal turde tale om dine evt. fejltrin i arbejdet og være bevidst om dine egne hjælpsøgende strategier.

Det er en fordel, hvis du har en baggrund som eksempelvis lærer, socialpædagog, motorisk terapeut, ergoterapeut, sygeplejerske eller sundhedsplejerske. Du skal endvidere have erfaring med nogle af de nedenstående opgaver eller rigtig gode forudsætninger for at lære dem:

 • Terapeutisk arbejde med børn (og deres familier)
 • Mentaliseringsbaseret og systemisk udviklingsarbejde
 • Systematisk netværksarbejde – også direkte arbejde med barnet i skole/daginstitution
 • Flerfamiliearbejde
 • Skriftlig beskrivelse og vurdering af børn og familier
 • Tværfagligt/tværprofessionelt samarbejde
 • Kvalificering af behandlingsarbejdet via Feedback Informed treatment (FIT)
Vi tilbyder

 • Deltagelse i spændende udviklingsarbejde
 • Et godt team i en solid organisation
 • Gode muligheder for faglig udvikling og opkvalificering
 • En arbejdsplads, som arbejder systematisk med medarbejdertrivsel og feedback
 • Dygtige og omsorgsfulde kollegaer
 • Muligheden for at blive bedre til dit arbejde
Hvis du har spørgsmål vedr. stillingen, kan du henvende dig til Familieskolens teamleder Marlene Stokholm på 41738456 eller leder af Poppelgården Familiecenter Thomas Bjørn Hansen på 41738455. Ansøgningsfrist er 17. februar 2020 kl. 12. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 9.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.