Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Poppelgården Familiecenter søger psykolog

Stillingen er en fuldtidsstilling med forventet opstart 1.4.2020

Sammen med 3 andre kommuner skal Hvidovre kommune over de næste 3 år modne en national ambulant behandlingsmodel for indsatser målrettet udsatte børn og unge i risiko for anbringelse og/eller dagbehandling. På baggrund af gode erfaringer fra andre og nye indsatser i huset omlægger vi derfor vores traditionelle Familieskole til et tværprofessionelt AMBIT-team. Skal du være med?

Familieskolen skal lave intensive og håndholdte familiebehandlingsforløb med børn i alderen 0-11 år og deres familier og brede netværk. Arbejdet skal udføres på Poppelgården Familiecenter, i familiens hjem samt i skole/daginstitution og kræver en vis tidsmæssig fleksibilitet. Der skal arbejdes med en bred og kreativ vifte af behandlingsmæssige interventioner, og arbejdet indeholder også omfattende psykologisk undersøgelse og beskrivelse af barnet og familien.

Du bliver en del af et tværfagligt sammensat team, der består af 2 børnesagsbehandlere og 4 familiebehandlere (inkl. teamleder som er psykolog). Teamet skal gennem tværprofessionelt samarbejde om behandling, undersøgelse og myndighedsarbejde hjælpe udsatte børn tilbage i trivsel og udvikling og på den baggrund formulere generelle faglige formater for blandt andet; fleksibel og tilgængelig teamarbejde, netværksinvolverende familiearbejde, midlertidigt kompenserende indsatser samt psykologisk og pædagogisk vurderingsarbejde.

Det forventes, at du trives med at arbejde tæt i et team, og at du hviler trygt nok i din egen faglighed til at dele den med andre fagligheder, ligesom du skal kunne træde ind i andres faglighed med respekt og nysgerrighed. Du skal elske bottom-up udvikling og til tider vilde processer, hvor vi på baggrund af gode og dårlige erfaringer sammen bliver klogere på effektivt behandlingsarbejde i udsatte familier. Du skal turde tale om dine evt. fejltrin i arbejdet og være bevidst om dine egne hjælpsøgende strategier. Derudover er det en fordel, hvis du som kommende kollega har erfaring med nogle af følgende elementer:

 • Mentaliseringsbaseret og systemisk arbejde
 • Systematisk netværksarbejde
 • PPR og/eller psykiatri
 • Flerfamiliearbejde
 • Spædbarnsobservation og -vurdering
 • Psykologisk undersøgelse, herunder forskellige tests og skriftlige beskrivelser
 • Tværfagligt/tværprofessionelt samarbejde
 • Kvalificering af behandlingsarbejdet via Feedback Informed Treatment (FIT)
Vi tilbyder:

 • Deltagelse i spændende udviklingsarbejde
 • Et godt team i en solid organisation
 • Gode muligheder for faglig udvikling og opkvalificering
 • En arbejdsplads, som arbejder systematisk med medarbejdertrivsel og feedback
 • Dygtige og omsorgsfulde kollegaer
 • Muligheden for at blive bedre til dit arbejde
Hvis du har spørgsmål vedr. stillingen, kan du henvende dig til Familieskolens teamleder Marlene Stokholm på 41738456 eller leder af Poppelgården Familiecenter Thomas Bjørn Hansen på 41738455.

Ansøgningsfrist er 17. februar 2020 kl. 12. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 9.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.